Vinterfrost Erfgoed Noord

Alternatieve namen:

Game Vinterfrost Erfgoed Noord: Oorlog met de doden.

Igra Vinterfrost Erfgoed Noord nodigt nieuwe spelers aan de fantasiewereld, waar ze de rol van de held, die bestemd zijn om het koninkrijk van opstandelingen dood te beschermen worden aangeboden.

Mnogo jaar geleden negen clans Durf besloten om het verleden grieven te vergeten, om te verzamelen over de verschillende soorten mensen, een vertegenwoordiger, en combineer ze in een expeditie. De elven, mensen, dwergen, reuzen en orcs moest de uithoeken van het continent naar het noorden te gaan, om daar de verborgen schat te vinden, en breng aan de stad.

Na uitrusting en opleiding nam veel van de middelen, maar de pogingen waren tevergeefs expeditie kwamen om in het harde klimaat. Door de jaren, en niet te wachten op nieuws, bleek dat ze niet meer. Maar dit is slechts gevraagd heersers om de nieuwe groep te verzamelen. Helaas leed ze hetzelfde lot als degenen die hen volgden.

Na verloop van tijd, allen, die ging naar buiten en doodde, de doden terug te komen op de koppigheid van hun nakomelingen te wreken. Beginnen met het spel Vinterfrost Erfgoed Noord-spelen, word je een lid van een van de oude families die deelnamen aan het bedrijf, en zijn daarom gedwongen om de rebellen te confronteren overleden familielid.

Vas met zijn broer redt zijn vader, maar hij moet zijn eigen leven op te offeren, die je kan gaan op een gevaarlijk avontuur, en proberen te antwoorden op belangrijke vragen te vinden.

is uw eerste keuze.

Vy heeft het recht om te beslissen wat het beste is voor je Vinterfrost Erfgoed Noord-registratie of de verbinding via sociale netwerken. De volgende stap is de creatie van het personage. Om dit te doen, wordt verwezen naar de kenmerken van elk beroep, en er rekening mee dat het uiterlijk en een aantal vaardigheden zijn afhankelijk van die man of vrouw.

  • Rogue wendbaar en snel, goed uit de weg tegen vijandelijke aanvallen. Dit is een effectieve strijder tegen enkele doelen, maar kan niet omgaan met de groep.
  • Warrior typische tank met veel vitaliteit. Begiftigd met de macht die ideaal is voor melee aanvallen.
  • Mag niet verschillen goede gezondheid en is niet erg effectief tegen enige krachtige schurken, maar de groep is niet erg sterk tegenstander beïnvloedt de beweging van de pink. Tijdens het pompen, kunt u kiezen wat je wilt dat het een arts of die veroorzaakt schade.
  • Shaman is een goede verdediger, zo goed als de goochelaar heeft spreuken.

Het is tijd om te handelen.

V Vinterfrost Erfgoed Noord spelen leuk voor vele redenen, maar het eerste wat opvalt is zeer helder, het behagen van de eye chart. De ontwikkeling is glad, en de eerste levels zijn niet bijzonder spannen sterke tegenstanders. Uw kracht zal genoeg om te gaan met de drukte van de dood zijn.

Later begin je de kracht en ervaring te vinden, sterker, en bent u klaar voor serieuze botsingen zijn. In de loop der gebeurtenissen zult u:

  • Primenyat beginsel van stap voor stap deystviy
  • Nanimat pomoschnikov
  • Dratsya met monstrami
  • Srazhatsya met geymerami
  • Uchastvovat in spannende rezhimah

Naraschivat kunnen ervaren door deel te nemen aan quests, maar u kunt gebruik maken van meditatie, waardoor de held in deze toestand tot je weg zijn gegaan. Maar terug te komen, zul je het fris en krachtiger te vinden.

Vash karakter begiftigd dertien talenten, en tijdens de slag, u beslissen welke is meer geschikt hier. Maar zes van je squad mates zal automatisch de gave, die is begiftigd met gebruiken, dus van mening dat dit bij het plaatsen van het bedrijf op het slagveld.

V iPlayer Vinterfrost Erfgoed Noord lang blijft een eenzame strijder zal niet werken als je wilt naar de belangrijkste baas te verslaan. Zo verenigen in clans, vechten in de arena, krijgt de hoogste eer.

 

Spelen ook