World of Battles

Alternatieve namen: WERELD VAN Battls

Online game World of Battles - een gratis, verslavende multiplayer online strategie spel dat geeft je een echt spectaculaire gevechten in real time tussen 9 races: ridders, elfen, dwergen, amazones, zverolyud'mi, barbaren, donkere elfen, orcs en ondoden. World of Battles game online dankzij zijn uitstekende graphics, gedetailleerde eenheden en massale gevechten zal echt voel je je commandant.
World of Battles Om je speelt moet World of Battles spel Word lid en download het spel naar uw computer. Vul de registratie velden in te vullen om uw account op de site te maken.
1. Voer uw login spel (de naam die je leert op de forums).
2. Nieuw wachtwoord alleen bij u bekend.
3. Jouw e-mailadres.
4. gaan kijken dat je niet een bot.

Wanneer Register World of Battles over aan het online spel World of Battles Je moet de game client (dat is, onmiddellijk het spel zelf) om uw computer te installeren spelen:
1. Klik op "Client Download" naar een speciaal bestand «World of Battles downloader» downloaden.
2. Bij het laden van het bestand is voltooid, start het programma en World of Battles online spel zal beginnen met het downloaden naar uw computer.
3. Na het downloaden van het spel zal je vragen om de eisen voor vergunningen voor de uiteindelijke installatie van World of Battles accepteren.

Voor World of Battles spelen moet uw computer aan de volgende systeemvereisten:
CPU: Intel Pentium 3 april Ghz, AMD Athlon 3000 +
RAM: 2048MB
VGA: NVIDIA GeForce 6600GT of ATI Radeon X1600, 128 MB
DX: DirectX 9. 0 (2008 march)
OS: Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7
Internet: 512 kbps
U kunt nu overgaan tot een meer gedetailleerde beschrijving van de races, waarvoor u in staat om het spel World of Battles spelen online. Ieder van hen zijn verdeeld in drie facties: Goed, Kwaad, Neutraliteit.
Welkom
Knights. Ondanks zijn toewijding aan de goede kant, de Ridders van Steel Roses tonen maar al te vaak hun arrogantie ten opzichte van anderen, zelfs geallieerde races. Toch kan het worden verdiend, want tegen hun ridderlijke cavalerie weinigen die kunnen overleven.
Elves. Verdeeld in twee groepen die kunnen worden aangeroepen hout elfen elfen en aristocraten. In het civiele leven, deze stammen nogal verspreid, maar in de strijd tegen de gemeenschappelijke vijand is een flexibele legering dodelijke bos boogschutters en snel cavalerie elfen aristocraten.
Dwergen. Sterke en ervaren strijd van naties. Niet veel u voorstander andere rassen, waarschijnlijk te wijten aan het feit dat mensen op zoek naar een hoge kabouters. Echter, de kabouters staan ​​altijd open voor de handel in grondstoffen. Maar hun belangrijkste rijkdom is vechten voertuigen en ze zijn niet in een haast om te delen.
Neutraliteit:
Beastmen. Mysterieuze mensen, dat is een unie van stammen minotaurussen, centauren en Volkolakov. Werden gecreëerd door de oude tovenaars voor de lol en rebelleerden tegen hun wrede meesters. Vandaar het wantrouwen van de andere rassen. Hebben een mysterieuze verbinding met de natuur.
Barbara. Ze zijn een heterogene stammen met verschillende overtuigingen en beroep. Sommigen zijn bezig met plunderingen, anderen handel, en anderen - de bescherming van de grenzen. Ondanks de verschillen in het leger samen met flexibele keuzes troepen.
Amazon. Krijgers, die van de mannen vooroordelen ontsnapte over de plaats van vrouwen in deze wereld. Intimidatie door de ridders getemperd deze natie en vooraf hun nomadische levensstijl. Terugkijkend op het, kunt u hun wreedheid te begrijpen mannen.
Evil
Dark Elves. Trots ras moordenaars. Als andere races zijn altijd onder moeilijke omstandigheden rekenen op vriendelijke hulp en wederzijdse hulp, hebben de Dark Elves altijd gerekend op het verraad en laagheid. Ze weten een kind leeft in een sfeer van intriges en bloedige feestelijkheden en het doden van collega is niet meer dan een deel van de natuurlijke selectie.
Orcs. Onbeschoft en ongemanierd krijgers die bijna voelen geen pijn aan zijn verwondingen. Orcs zijn geboren met volle overtuiging dat alles groen is in deze wereld behoort aan hen, die van nature niet van andere rassen, waarvan de gesluierde groen gras weiden. Slaat alleen de aangeboren domheid van orc - waarvoor de orcs beperkte aanvallen op buurlanden. Maar de opkomst van een sterke en relatief intelligente leider kan alles veranderen.
Undead. Zodra de machtigste ras, die zijn god verloren in de oorlog tegen de krachten van het goede. Maar volledig vernietigen van de ondoden is bijna onmogelijk, omdat de mensen van deze wereld zal altijd sterven, en de voortzetting van de bloedige oorlogen ondoden is gewoon bij de hand.
Totaal elke race World of Battles online heeft 16 soorten gevechtseenheden, zodat je niet het gevoel de beperkingen ingesteld troepen. Vooral omdat je altijd kan verbeteren zijn soldaten het veranderen van hun apparatuur, die ook verschijnt op hun uiterlijk.
Speel het spel online World of Battles zoals alle fans van strategie en tactiek, want om een ​​paar gevechten te winnen om een ​​machtig leger te verzamelen. Garantie van de overwinning is de juiste combinatie van snelle aanvallen van cavalerie, een bevoegde defensie, ondersteund door infanterie-eenheden, omringd door flank en achter de vijand.
World of Battles spel online - is een virtuele wereld vereist voortdurende bloedvergieten! Welkom in de wereld van Battles! World of World of Battles check voor u klaar!

 

De beste spellen online. Heroes Genres Tags