Xnova 2.

Alternatieve namen: Xnova 2.

Xnova Game 2. 0 - gratis strategische ruimte online browser game. Je moet meer of minder doen, niet meer - en de ontwikkeling van haar ruimte imperium, met, eerst, voordat er iets noch merkbaar onderontwikkelde planeet. Maar het is slechts op het eerste gezicht. In feite, je planeet is een opslagplaats van middelen en hebben een plaats waar te beginnen om rijk te zetten. Xnova 2. 0 spelen het eerste wat de mijnbouw mijnen doen. Ze geeft je de mogelijkheid om te sparen middelen en dan zeker om verder te gaan met de verdere ontwikkeling van de infrastructuur van de planeet, omdat je niet betrokken bij een productie van verschillende soorten middelen kunnen krijgen. Eerste gamer Peering jullie planeet, onmiddellijk aangevallen en veroverd het met gemak. Moeten bezighouden met de bouw van diverse soorten faciliteiten en beschermende natuur, leggen en voortdurend verhogen hun vloot ruimte. Xnova 2. 0 moet zorgvuldig spelen en vergeet niet dat de ontwikkeling van de industrie, het leger en de marine is onmogelijk zonder technologie - ze nodig hebben om te leren en te verbeteren. Bereid dat Xnova 2. 0 online kun je niet omhoog opgehangen op alles. Naarmate de tijd verstrijkt, zullen de middelen van jullie planeet worden uitgeput. En vroeg of laat zal een uitdaging voor je zijn - waar en, belangrijker nog, hoe je nieuwe en nieuwe planeten te absorberen vinden. Verhaallijn Xnova 2. 0 zo ontworpen dat de gebruiker een keuze voor krijgt: het spel spelen Xnova 2. 0 en iemand achtergelaten of onbewoonde planeet te vinden of ga de weg van oorlog en plundering. Laatste pad - als bloeddorstige het niet zou zien - de meest interessante en opwindende. Maar, vergeet niet om uit te schakelen op deze manier kan alleen worden bereikt als de technologie het gewenste niveau en uw ruimte vloot heeft bereikt, zowel in kwantiteit als in termen van macht - klaar om deel te nemen in een bloedige strijd. Omdat elk schip heeft zijn voor-en nadelen, uw wagenpark, idealiter, moeten worden vertegenwoordigd door verschillende soorten van de interplanetaire ruimte monsters. Maar dat is niet alles.

Gameplay Xnova 2. 0 online is zo ontworpen dat alleen, zelfs met de meest krachtige ruimte vloot, hoef je niet per se te winnen. U om uw doel te bereiken moet je onderhandelen, en om zich te verenigen met de vloten van andere gamers. Dergelijke politieke allianties toestaan ​​enorme strijd, die worden bijgewoond door de gecombineerde vloten van elk van de partijen. En zij zullen niet vechten voor individuele planeten, maar om hele zonnestelsels.

U kan er niet meer over enkele van de opmerkelijke eigenschappen van het spel zeggen. Ten eerste, het spel Xnova 2. 0 ontwikkelaars "geregeld" zes verschillende races - is de Borg, vinders, vredessoldaten, zeerovers, tovenaars en Minmatar. Merk op dat elk ras heeft zijn eigen vloot, haar missie en heeft unieke eigenschappen. Ten tweede kunt u een verscheidenheid van zowel civiele als militaire onderscheidingen ontvangen, geven extra bonussen. Ten derde Xnova 2. 0 U vindt hier geen toevallige of onnodige schip of gebouw. En ondanks het feit dat hun spel een enorme set. Geloof me, kunt u gemakkelijk overbrengen en zelfs vierde en vijfde ... Het is niet nodig om een ​​lijst van alle - noodzaak om opnieuw naar de site van het spel http://xnova-online. com , waar je eerst de verplichte wachttijd Xnova 2. 0 vullen en door te geven te beginnen met spelen Xnova 2. 0 vrij. Spel Xnova 2. 0 is erg spannend, maak het!

 

Spelen ook