Favorieten

Mijn avonturenboek

Spel My Adventure Book

Mijn avonturenboek

My Adventure Book

Voor ons is een nieuwe spannende spel My Adventure Book van een van de toonaangevende game-ontwikkelaars van aanraking. Zij laten u kennismaken met een aardige jongeman, Jack. Van jongs af aan hield hij voor te lezen boeken die hem in een wereld vol avontuur, magie en ingewikkelde verhalen die wond hem erg zijn genialiteit ondergedompeld. Op een dag, toen hij wakker werd, onze held bevond zich in een onbekend huis. Zoals bevond hij zich hier, en wat er aan de hand? Zijn oog viel op de tafel, en daar vond hij een briefje. Er is gezegd dat een van de wizards voor de lol de uitvoering ervan in één van de werelden boeken en nu zou die thuis te komen om ons karakter zal hebben op een bepaalde manier worden gedaan, en deze mage te vinden. Onze held was niet uit het veld geslagen en begon op de weg. Nu jij en ik moet hem helpen. Om de hele weg te gaan, moeten we een veel mysteries en puzzels op te lossen, want niets is zo simpel. Controle van het spel is vrij eenvoudig en vindt plaats met je muis. Klik op voorwerpen om te zien, omdat volgens hen voorwerpen die je nodig kunt verbergen. Als je zo'n vinden het wordt om je in je zak. Denk na over hoe ze te gebruiken en als je het te vinden, gewoon slepen en neerzetten wat je nodig hebt
Game My Adventure Book heeft een zeer interessant verhaal, mooie graphics en originele muziek. Dit alles betekent niet onverschillig laten niet een verstokte fan speler puzzels op te lossen en puzzels. Inderdaad, in de eerste plaats My Adventure Book is gericht op de ontwikkeling van intelligentie en logisch denken. Sneller weer slingeren op uw tablet, telefoon of computer en geniet van het spel. Het is ook mogelijk om direct spelen vanaf de site op het internet. Als je wilt om hun prestaties aan andere spelers te laten zien, ga je gewoon registreren of aanmelden met dezelfde account van een van de sociale netwerken. Dan is alles wat je successen en resultaten worden weergegeven op je profiel, en met hen zal beschikbaar zijn voor alle anderen.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more