Bladwijzers

Age of Conan - Hyborian Adventures

Alternatieve namen: Age of Conan, Conan Era

Online game Age of Conan - Hyborian Adventures zal u toelaten om een ​​duik in de oude wereld vol puzzels en avontuur, zoals de actie in het spel vindt plaats enige tijd na de toetreding van Conan. Een onderscheidend kenmerk van Age of Conan - Hyborian Adventures online, van andere online games in MMORPG stijl is het feit dat het online spelen kun je gewoon invullen van een opleiding, en na een ontmoeting met Conan zich een level 20 karakter te bereiken. Voordat u begint met het spelen van het spel Age of Conan - Hyborian Adventures online moet je registreren op de site en koop het spel. Doe mee met het spel Age of Conan - Hyborian Adventures is niet erg ingewikkeld. Selecteren op het tabblad homepage om het spel Age of Conan kopen - Hyborian Adventures online, klik op de knop om het spel online te kopen. Verschijnt voor ons de registratie venster. Om in te schrijven wat je nodig hebt in uw persoonlijke gegevens in te vullen: een unieke gebruikersnaam, wachtwoord, e-mail in te voeren en lees het beleid en het gebruik van persoonsgegevens licentieovereenkomst met de eindgebruiker, als je wilt aanmelden voor speciale aanbiedingen van Funcom en klik op registreren. Vervolgens komen we bij de tweede pagina van de registratie van Age of Conan - Hyborian Adventures, waar je op de link klikken om het downloaden van de client voor Age of Conan - Hyborian Adventures online game. Vanaf deze pagina kunt u inloggen op uw account door te klikken op de betreffende knop. In Age of Conan - Hyborian Adventures registratie eindigt installeer de game client.

Voordat je begint te spelen online game Age of Conan - Hyborian Adventures moet je een held kiezen. In dit spel, alle rassen - de mens, zijn er geen elven en orcs. Online Game Age of Conan kun je een personage uit de beschikbare rassen akvilonets, Cimmerian of stigiets selecteren. Selecteer een wedstrijd laat zijn sporen niet alleen op het uiterlijk van het personage, maar ook op de beschikbare klassen. Het spel kunt u een uniek beeld van het karakter te creëren, en afgezien van de standaard selectie van instellingen in Age of Conan heeft u de mogelijkheid om een ​​paar littekens, tatoeages voegen of breken zijn neus. Spel je karakter zal beginnen als een slaaf, die in de kombuis in een schipbreuk was, gevolgd door een verlies van geheugen. Voordat we in de multiplayer-modus van het spel, moet je Age of Conan spelen - Hyborian Adventures in single-user mode, zullen u en uw personage worden geïntroduceerd aan de wereld om hen heen, het uitvoeren van een paar quests en zelfs een kudde apen winnen. Alle plaatsen waar je quests te voltooien in Age of Conan - Hyborian Adventures aangegeven op de kaart, waardoor een snellere gameplay, en genieten van de verhaallijn.

Speciale aandacht in Age of Conan - Hyborian Adventures verdient gevechtssysteem. Het spel kun je precies waar om karakter te slaan kiezen: naar voren, naar links of rechts en meester combo-systeem (serie aanvallen in bepaalde gebieden, die in sommige gevallen bestaat uit vijf combinaties). Meslin punch combo bleek fataal voor het doel, dan is uw held, als hij niet een goochelaar uitvoeren spectaculaire sterfgevallen met spatten van bloed op het scherm. Game karakters, en monsters, gevechtseenheid kan in afzonderlijke aanvallen die de doeltreffendheid van de aanval vermindert zetten.

Na het bereiken van level 40 personage in het spel, krijgt hij de kans om te vechten op een paard, Rhino of Mammoth, die de held te vechten in de strijd te helpen.

In Age of Conan - Hyborian Adventures kun je spelen op drie soorten servers: PvP - grootschalige gevechten tussen clans, kasteel belegeringen, PvE - stelt spelers in staat om aan te vallen alleen in de grensgebieden en Cultuur PvP - toegestaan ​​om andere rassen waar te vallen iets.

Bij gevechten in Age of Conan u kunt kiezen voor een beroep als ambachtsman vredig uitzicht ambachten spelen een belangrijke rol in de economische ontwikkeling.

Online game Age of Conan - Hyborian Adventures zal indruk alle fans van het genre is MMORPG, en uitstekende graphics en spannend verhaal met u in het hoofd zal haar Slough vertragen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more