Bladwijzers

Anno online

Alternatieve namen: Anno online

Game Anno Online - is een gratis browser-gebaseerde strategie, die zich afspeelt in een middeleeuwse wereld in het Westen. Je zal het spel spelen Anno Online en in staat zijn om te krijgen en ontwikkelen van uw eigen eiland in jouw handen zal niet alleen de controle van de middelen en rijkdom, maar ook het leven van de bewoners van het eiland . U kunt ook deelnemen met andere spelers om nieuwe werelden en onbekende beschaving verkennen en bouwen aan een mooie historische gebouwen uit het verleden.

Voor het spelen Anno Online , zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de minimale systeemvereisten, zoals: frequentie processor - 2 GHz; RAM-1GB videokaart - 128MB.

Doe mee met het spel Anno Online niet veel van uw tijd in beslag nemen en makkelijk:

1. Op de hoofdpagina, uw leeftijd,

2. Voer een geldig e-mailadres;

3. Selecteer « Aanmelden me tot », en Anno Online registratie is voltooid.

Game Anno Online werd aan de wereld getoond ontwerper Tom Bolton. Doel van de speler Anno Online online is gewoon om de grootste stad te bouwen, zullen spelers in staat zijn om alle middelen en netwerk diagrammen te gebruiken om dat alle waarborgen hun burgers krijgen alleen wat ze nodig hebben. Game Anno Online tonen 120 soorten gebouwen en meer dan 800 gebouwen in elke stad, dus je moet een voldoende aantal berekeningen uit te voeren.

Voor grote structuren in Anno Online online , spelers moeten zich verenigen bouwen en samen te werken om de taak uit te voeren. De strategie heeft een gilde systeem, wereldwijde chatten, online liderovy, de status volgen en messaging-systeem, evenals een instrument voor het creëren van een avatar met behulp van combinaties 3500000. Spelers Anno Online online kan het eiland elkaar te bezoeken, maar het is niet duidelijk wat ze zouden doen als ze dat deden. Met het oog op grootschalige projecten, zoals de kathedraal te bouwen, bijvoorbeeld, neem een ​​paar dagen van real-time in te vullen.

Voor de bouw van de stad beginnen in het spel Anno Online , de spelers moeten beginnen vanaf nul. Elke speler heeft toegang tot negen slots op het eiland, de eerste vijf van deze worden ontgrendeld zodra u begint Anno play Online , de overige vier alleen bent u in staat kopen. Bron eiland heeft een vast formaat, terwijl middelen zijn geplaatst pseudo. Zodra u het gehele grondgebied hebben gekoloniseerd Anno Online online en bereikte een voldoende hoog niveau van ontwikkeling, zul je in staat om schepen te bouwen en te sturen zijn ze op je koloniseerden het eiland. Omdat elk eiland heeft toegang tot een andere bron, de spelers Anno Online online zal te maken hebben met elk eiland om zijn economie in evenwicht te brengen, en ook verder specialiseren en ontwikkelen van handelsbetrekkingen met vrienden.

Natuurlijk zijn er diensten in het spel Anno Online , die alleen beschikbaar zijn voor echt geld zijn. Hier kunnen spelers kopen om sneller werk, bijvoorbeeld. Toch is de overgrote meerderheid van de items die ze kopen, puur cosmetisch.

Graphics spel Anno Online is op een hoog niveau. Het voordeel van het spel is dat het een browser MMO spel, het is eenvoudig te bedienen, je kunt het spelen met vrienden, Anno Online online [ _1_] die u kunt uitvoeren handel met spelers van over de hele wereld! Onder de nadelen omvatten het feit dat de servers vaak niet beschikbaar, maar is een glitch.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more