Bladwijzers

Broken Realm

Alternatieve namen: Broken Realm

Game Broken Realm is gebaseerd op een browser-based MMORPG games die spelers om de wereld te introduceren in een staat van oorlog, het koninkrijk wordt bedreigd. In R spel heeft vier verschillende klassen voor spelers, kunt u kiezen voor een barbaar, boogschutter, magiër of paladin. Je hebt ook de keuze van het geslacht: mannelijk of vrouwelijk. Game Broken Realm heeft geen manier om het uiterlijk van uw potentiële held aan te passen, met uitzondering van degenen die in de winkel.

Voor het spelen Broken Realm, zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de systeemvereisten, zoals: frequentie processor - 2 GHz, 1 GB RAM, Videokaart - 128 MB. Doe mee met het spel Broken Realm niet veel van uw tijd in beslag nemen en makkelijk:

1. Op de hoofdpagina, selecteert u het item « sign tot »; [ _15_]

2. Voer uw gebruikersnaam,

3. Voer een veilig wachtwoord en herhalen;

4. Vul een geldig e-mail;

5. Schrijf uw geboortedatum;

6. Selecteer « Submit » en Broken [_1_ ] Realm registratie is voorbij.

R2Games onlangs een nieuw vervolg op het spel Crystal Saga genaamd Broken Realm online , die aanzienlijke verschillen in graphics en verhaallijn heeft, maar ook heeft veel gemeen met de oorspronkelijke. Op dit moment kunt u het spel Broken Realm spelen en zich aansluiten bij de gelederen van meedogenloze prins Reucroft om de vrede te verdedigen en het herstel van beschadigde gebieden.

In Broken Realm interessant om te spelen, omdat de spelers alleen kan kiezen uit vier hoofdklassen: paladin, barbaars, boogschutter en mage, maar ze kunnen ook toegang verschillende subklassen. Als spelers ervoor kiezen om melee barbaarse spelen, zullen ze spelen met sub-klassen, zoals Berserk, Lord of Veteran.

Allereerst het spel Broken Realm niets nieuws te introduceren op alle. Het biedt een zeer vertrouwde systeem: spelers gaan rond de hele wereld, het bezoeken van diverse kleine kaarten, te doden monsters van hetzelfde type, evenals een ontmoeting met honderden of zelfs duizenden identieke karakters. In feite, is het moeilijk om een ​​groot verschil in gameplay tussen Broken Realm en Crystal Saga te vinden.

Game Broken Realm goed dat spelers huisdieren en vleugels gratis kunt krijgen. Aangezien BR spel biedt veel ruimte kaarten en navigatie automatisch in de meeste gevallen, zullen spelers moeten gaan door de verschillende kaarten voor aankomst op de bestemming. Kaarten Broken Realm online zien er allemaal uniek met verschillende thema's. Zo zal je de verschillende structuren in de stad, met sneeuw bedekte dennenbomen in de woestijn, en een verscheidenheid aan wezens in elk scenario ziet.

Verhaallijn Quests Broken Realm online vermeld in gevechten met tientallen monsters van hetzelfde type over en weer. Dat wil zeggen, nadat je 15 noordpoolwolven hebt gedood, zal u gevraagd worden om opnieuw te doden 12 van hen om specifieke wapens, en dan tientallen van hen om genoeg haar wolf verzamelen. Dit veroorzaakt een verspilling van ervaring in BR spel.

Spel Broken Realm geen prijzen toe te voegen door middel van strijd. Tiny kerker, waar er slechts een paar mobs en baas, niet veel zullen genieten gamers, bovendien zal de tegenstanders veel groter maximale gezondheid dan u of uw huisdier. Zo, het spel Broken Realm toont aan dat het beter is om mee te doen of een groep creëren, als een speler is bijna onmogelijk om ondergronds te gaan.

In en tegen monsters vecht, is Broken Realm spel bieden een paar manieren om real-time gevechten te genieten. Bijvoorbeeld, kunt u de eeuwige afgrond verkennen en lid worden van de partij bij het leren toren beklimmen! Dus, ondanks enkele tekortkomingen, BR spel is een waardig vervolg Crystal Saga .

 

Broken Realm online registratie