Bladwijzers

Casus Belli

Alternatieve namen: Casus Belli

Casus Belli online - nieuw van het Britse bedrijf Infinitios, die alle de beste eigenschappen van het internet gratis spellen combineert. Uitgevoerd in een fantastische ruimte strategie spel stelt spelers in staat om te vechten met buitenaardse wezens

Akten van de mannen in deze korte sessie shooter beweegt dorst naar verovering is niet het universum, en de noodzaak om hun eigen planeet te beschermen tegen aliens wrede capriolen. Werd een rand vraag of de mensheid zal overleven en of de algemene verdediging van de Aarde. Aliens hoopte dat mensen zullen vluchten zonder om te kijken, waardoor ze met een nieuwe planeet, zoals ze zeggen lauw. Maar in plaats daarvan kwamen ze over een weerstand. Niemand denkt aan zijn favoriete verblijfplaats te verlaten. Geknoopt gruwelijke oorlog. Echter, vertegenwoordigers van de mensheid is niet allemaal slecht. Ze komen naar de hulp van informanten, met wie ze contact hebben met de beruchte Hunters succes aan te vallen. Informanten - buitenaardse intelligentie met betrekking tot een geheel andere categorie dan bloeddorstige agressors. Zij hebben bijgedragen aan de vooruitgang van technische ontwikkelingen aardbewoners. Nu is het mogelijk om ruimtevaartuig zou niet onderdoen voor die welke zijn gewend om vijanden te gebruiken vervaardigen. Door deze mensen kunnen de aliens weerstaan ​​gelijke voorwaarden. Maar wie zal winnen - deze vraag blijft open.

Gestart spelen Casus Belli u zal helpen de mensheid om te overleven en te beschermen tegen aanvallen die van de melkweg tegenstanders kwam. Het belangrijkste om te geloven in een goede afloop en de krachten te bundelen met een betrouwbaar team om verder te gaan naar een betere toekomst.

Je hoeft alleen maar te registreren in het spel Casus Belli. Maar voordat je een account aanmaakt, zorg ervoor dat uw computer voldoet aan deze configuratie:

  • OS Windows 98/ME/2000/XP/Vista × 32/Seven
  • Processor Intel Pentium ΙΙΙ 1 GHz
  • Card 32 MB
  • 128MB RAM

Als het in orde is, Casus Belli, je kunt spelen zonder het installeren van een client vanuit elke browser beschikbaar. U kunt Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, etc. gebruiken § Casus Belli registreren - het is een kwestie van minuten. Voer een e-mailadres en een wachtwoord. Voorwaarden automatisch geaccepteerd. Dat is alles business! Welkom op het trainingsveld!

Voordat je gaat op je eerste schip in de strijd, moet je de basisprincipes van het management te leren en gemakkelijk navigeren interstellaire ruimte. Newbie gaat in de ruimte op een eenvoudig schip in China. Maar het verdienen van ervaring en kredieten, de kans om een ​​stevige gevechten constructen

krijg je

Aantal soorten voertuigen in het spel zes

  • Corvette
  • Fregat
  • Destroyer
  • Cruiser
  • Battlecruiser
  • BattleShip

Na verloop van tijd, je zal beschikbaar zijn voor een hele collectie van verschillende modellen te creëren, omdat de garage zeven schepen wordt geplaatst. Maar denk niet dat de invoering van een ruimteschip in de repository, met een gerust hart je zult vergeten. Nee, dit was niet het einde. Schepen vereisen continue verbetering, anders krijg je uit een slechte concurrent. Je gewoon kunt geen ernstige strijd te ondersteunen. Pumping techniek, u samen met zichzelf evolueren. Online game Casus Belli biedt wandelen keten rangen en uitgegroeid tot een gerespecteerde persoonlijkheid. Vanaf eenvoudige cadet, is het mogelijk dat op het einde vloot admiraal zal zijn. Go for it! Verdiende medailles verwarmt je hart. Er is iets om naar streven!

Hoewel het land waar u uw bestelling voor het schip (Amerika, Rusland, Oekraïne, China) gemaakt, moet worden uitgerust met een waardige manier. Profiteren gevarieerd arsenaal hier en kies een paar. U heeft toegang tot raketwerpers, straalgeweren, mijnen, torpedo's, schelpen en meer. Vechten voor de overwinning, kunt u op twee manieren van schieten te gebruiken. Master schieten op doel lood, alsmede de inbeslagneming en retentie doelstellingen.

Speel het spel online Casus Belli behoefte, naar aanleiding van de gekozen pad van ontwikkeling. Maar wie je wordt, om alleen te gaan met de doelstellingen onmogelijk. Het is vooral een team spel. En het belangrijkste kenmerk in PvP - vechten "team naar team." Gezamenlijke actie, plus ondersteuning voor klokkenluiders - en de overwinning in je zak! Wees niet ongerust als tijdens de slag om je schip te vernietigen, misschien voor het team als geheel is nog niet verloren, en kijken naar de uiteindelijke overwinning kan als waarnemer.

Casus Belli spel wachten voor je daden! Geniet van spectaculaire ruimte avontuur! Verander het lot van de verwoeste planeet, bewijzen ongenode gasten die alle recht om te leven op aarde hebben! Geniet van het spel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more