Bladwijzers

Command & Conquer

Alternatieve namen: Command & Conquer

Command & Conquer Online - fantastische multiplayer strategie browser spel met elementen van MMO. Dit is een universum waar de strijd voor steenpuisten meest waardevolle energie - Tatsid dat vet mutanten van GDI hoofdkwartier gestolen. Nu zijn de twee facties, die samen niet erg verzoend, gedwongen om samen te werken om te winnen van de noodlottige Tatsid VERGETEN. In een enorme piramide in het centrum van de wereld verborg verraderlijke monsters deze bron en proberen niet te laten gaan van aanhoudende spelers. Maar sinds de energie Tatsida bevordert militaire technologie, de inwoners van Command & Conquer online klaar om verder te gaan alleen maar om het te krijgen. Kies de zijde waar Command & Conquer zal spelen en streven naar wereldheerschappij te winnen. U kunt deelnemen aan de Global Security Raad of de Brotherhood of NOD. Maar, ondanks het feit waarin u zal worden samengesteld, niet inschakelen van het pad dat naar zijn doel - om van de buitenwijken naar het centrum van de wereld, dan om meer middelen te accumuleren en invloed te krijgen in de harde virtuele ruimte.

Zal Command & Conquer spel voor u beschikbaar zijn na een account aangemaakt op de officiële site. Registreer Command & Conquer volgende velden zijn verplicht:

 • E-mail
 • Wachtwoord (herhalen)
 • Speler naam
 • Verjaardag
 • Land
 • Taal

Daar kunt u een abonnement op het spannende nieuws te maken. Ook moet u akkoord met de regels en privacybeleid. Natuurlijk kunt u gratis downloaden Command & Conquer. Maar wanneer het gewenst. Eigenlijk is het spel werkt prima zonder het installeren van een client. Het belangrijkste ding - een moderne browser die HTML5 ondersteunt. Daarnaast is er een bepaalde lijst van de minimale systeemvereisten voor het spel. Om de gameplay is niet buggy, moet uw computer aan de volgende parameters:

 • OS Windows XP / Vista ( Dienst Pack 1) 32-bit
 • Dual-core processor ( Core 2 Duo 2,4 GHz of Athlon [_2_ ] X 2 2.7 GHz)
 • Compatibel met DirectX 10. 1zvukovaya kaart
 • Videokaart met 512 MB geheugen compatibel is met DirectX 10. 1
 • RAM 2 GB Harde schijf 20 GB

Speel Command & Conquer je klein beginnen. Ergens aan de rand u zal toewijzen 6 hectare grond die kunnen worden gebruikt voor het bouwen van de database. U kunt deelnemen aan de eerste 6 dagen van de bouw van belangrijke objecten, zonder bang te zijn dat uw initiatieven zullen worden vernietigd, niet hebben om sterker te krijgen. Op eerstejaars kan niemand aanvallen. Zo rustig werken om hun bezittingen te verbeteren, en dan in staat zijn om na te denken over het bevorderen van dichter bij het centrum. Tegen de tijd dat het grondgebied gaat over uw beschermende koepel, moet u bereid zijn te verdedigen en aanvallen zijn. Toegegeven, de eerste aanval kan alleen VERGETEN. Alleen met de ontwikkeling opent de toegang tot de meer serieuze gevechten. Zodat je uiteindelijk naar de strijd tegen de buitenposten, maar uiteindelijk zonder angst voor uitdaging andere spelers. Als je de vijandelijke basis kan veroveren, zal C & C spel een grote winst in de vorm van nuttige middelen te behagen. Ook, als gevolg van de veroveringen u uw land uit te breiden. Maar als je besluit aan te vallen, en het mislukt, in gedachten houden dat het risico van verlies van hun hard-verworven goed.

Welke middelen stelt voor om de Command & Conquer gratis gebruiken? Dit Tiberius voor bouw van gebouwen op basis van hun verbetering kristallen om eenheden van defensie en aanval, elektriciteit, die wordt gebruikt in de oorlog, en de bouw leningen te bouwen in ruil voor Tiberius en kristallen. Command & Conquer ook online spelen wordt u punten te verzamelen onderzoek, commando en aanbod. Alles wat nodig is voor doeleinden zoals onderzoek nieuwe eenheden en structuren om de strijdkrachten te verbeteren, de mogelijkheid om een ​​aanval te produceren. Maar er is in het spel en een speciale munt afgeroepen middelen, die moeten echt geld uit te geven. Houders van fondsen hebben het recht om aanvallen uit te voeren een na de ander. Zo hoeft de tegenstanders geen tijd om te herstellen hebben, om de vaak herhaalde aanvallen adequaat weerspiegelen. Maar je iets dat het zou moeten zijn! U kunt de vijandelijke basis te veroveren en te genieten van de vruchten van hun arbeid. En dit is slechts een voorbeeld van de voordelen van donaties. Dit spel munt zal veel mogelijkheden openen en echt maken je sterker. Bovendien zal het ontwikkelingsproces veel sneller.

Command & Conquer online game je niet beperkt in het kiezen van tegenstanders. U kunt zelfs concurreren met de leden van hun zelfde factie. Hier is volledig. Als je niet iemand te raken, in het offensief gaan en te laten zien wat ze in staat zijn. Om te winnen, moet je leren om rekening te houden met verschillende factoren. Draagt ​​bij aan het succes van de goed ontwikkelde strategie, sluwe tactiek, succesvolle plaatsing van troepen vooruitziendheid in het plaatsen van gebouwen op haar grondgebied, en meer. Alleen degenen die de knie van alle te combineren krijgen zal zijn om het hart van de wereld te krijgen, te domineren en te genieten van de betekenis ervan.

Zoals voor allianties, Command & Conquer spel browser maakt het mogelijk om niet alleen te verenigen met de inheemse factie, maar ook met de spelers de andere kant. Samen kun je veel meer te maken. Maak dezelfde gewetenloze monsters beven van angst, en andere gamers respect voor uw vereniging! Uit te werken met zijn vrienden duizelingwekkende prestaties! Stel dat je het geluk hebt om zwanger plannen te realiseren!

 

Spel Command & Conquer registratie