Bladwijzers

Crystal Saga

Alternatieve namen: Crystal Saga

Game Crystal Saga is een browser- MMORPG spel. Het is niet alleen voor u openen onbegrensde virtuele wereld, maar ook blijk geven van een gedetailleerd en boeiend verhaal. Gamers CS spel kan deelnemen aan een van een verscheidenheid van dagelijkse activiteiten en wedstrijden. U kunt kiezen uit een van de vijf klassen, dan vechten met de monsters, en misschien willen de schat te vinden, of een huisdier.

Voor het spelen Crystal Saga , zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de systeemvereisten, zoals: frequentie processor - 2 GHz, RAM -1GB videokaart - 128MB. Doe mee met het spel Crystal Saga zal niet veel van uw tijd in beslag nemen en makkelijk:

1. Op de hoofdpagina, selecteert u het item « sign tot »; [ _17_]

2. Voer uw gebruikersnaam,

3. Voer een veilig wachtwoord en herhalen;

4. Vul een geldig e-mail;

5. Schrijf uw geboortedatum;

6. Selecteer « Submit » en Crystal [_3_ ] Saga registratie is voorbij.

Crystal Saga online geeft u de mogelijkheid om de wereld van de schatten te ontdekken, op zoek naar waardevolle voorwerpen en neem het leven van monstrovv chatten met je vrienden. In Crystal Saga zal zeer interessant om te spelen, want het spel is een enorme hit in China, want het geeft de mogelijkheid om de Chinese cultuur en geschiedenis te leren.

Grafisch ziet het spel is gebaseerd op Crystal Saga kleurrijke anime stijl, uit de natuur, en monsters en afwerken apparatuur. Tot op zekere hoogte kan het spel de meeste spelers tot 25 jaar aan te trekken. In termen van gameplay Crystal Saga online is interessant en spannend.

Direct na het inloggen spelers te worden studenten om een ​​snelle pompende ervaring voor hun beloning te krijgen. Na het afronden van een aantal belangrijke fasen Crystal Saga online , spelen zal beginnen om kerkers te verkennen en te bestrijden. Opgemerkt moet worden dat alle quests nauw verbonden zijn met het spel hoofdverhaal CS . Bijvoorbeeld, als je wilt om de dagelijkse quests zoals Gezegend Bad passeren, bijvoorbeeld, moet je de regels van het spel Crystal Saga volgen online , om de quests te voltooien. Zoals de meeste andere Aziatische Spelen, het spel Crystal Saga bevat ook automatische berekening van het traject van het systeem waarin gamers hoeft alleen op het doel NPC naar uw bestemming. CS spel mengt goed met het milieu, met name de fantasie sequenties (kaarten) met deelname van je helden.

Elke klas beschikt over bepaalde vaardigheden (Bright Stream, Shadow, Triple klap), kun je leren, dus speel het spel Crystal Saga is boeiend. Je kunt geen zorgen te maken als er een fout in het kiezen van de datum van uw ontwikkeling van vaardigheden. U krijgt de gelegenheid om de skill points te resetten in de nabije toekomst CS spel worden gegeven. Na ontvangst van een nieuwe vaardigheid die je met je muis kunt gebruiken om het te slepen naar de werkbalk Snelle toegang, en je vaardigheden zal in de onderkant van het scherm voor snelle toegang. Wanneer je vecht met de monsters, zal je aanval automatisch gebruikt in het spel Crystal Saga. U kunt plaatsen wat aanval vaardigheid slot standaard.

Een van de coolste functies spel Crystal Saga - een kans voor alle tekens van een paar vleugels hebben in de strijd. Deze vleugels kan updaten en om de prestaties van de held verder te verbeteren.

Als je serieus gewond of dood in Crystal Saga online , heb je twee keuzes: om herboren te worden op de site (kristal) of je leven terugkopen in de dichtstbijzijnde stad gratis.

In de browser MMORPG spel Crystal Saga online u bezoekt een unieke wereld. Openen en verkennen van een breed scala aan items en wapens. Aangrenzende groepen en vernietig de barbaren en wilde beesten, de uitrusting en de heerlijkheid hebben ontvangen. Wanneer u temmen huisdieren beschikbaar zijn, zullen ze helpen bij de strijd spel Crystal Saga.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more