Bladwijzers

Dune 2

Alternatieve namen: Dune 2

Game Dune 2 - browser-gebaseerde real-time strategy gratis model. Geniet van spannende gameplay kan online, niets te downloaden en installeren. In de kern, het spel Dune 2 - het is een kloon van een bestaand populaire project. Meer analogen op het internet zul je niet vinden. Hoe anders is een remake van de originele versie, het is het feit dat de makers hebben hier de mogelijkheid om te spelen tegen elkaar of team tegen team. Dwz het bedrijf Westwood Studios stelt een project met multi-user modus. Ook het spel verschilt kwaliteit graphics en sound design. Inherent aan al je favoriete games en gamers elementen van strategie games: economisch model, verschillende kenmerken van de strijdende partijen, een kaart van de wereld, waar u de bestemming voor de volgende slag, de mist effect dat onontgonnen ruimtes, intuïtieve gebruikersinterface met commando paneel verbergt selecteren.

Dune 2 registratie openen een wereld van duizelingwekkende gebeurtenissen. Om een ​​legitieme gebruiker je gewoon inloggen op de site en maak een server geworden. Vertel de nodige informatie (wachtwoord, e-mailadres), en dan wachten op verbinding met andere spelers om een ​​server te maken en als je internet snelheid van 64 kbit / s, kunt u beginnen met de gameplay. Aan de andere systeemvereisten kan je geen zorgen. Immers, uitgevers zorg over de beschikbaarheid van producten, dus probeerde al het mogelijke doen om de vereiste parameters waren minimaal (de 286, videokaart VGA , 7 MB vrije ruimte op de harde schijf).

Na registratie in het spel Dune 2 gepasseerd voor u wat de keuze is om de ruimte dynastie te sluiten. U wordt meegenomen naar een planeet met harde klimaat en word de gezagvoerder of de Atreides, of Ordos of Harkonnen. Het verschil ligt in de manier van gedrag, en zelfs elke dynastie een eigen kleur. Ordos (groen) opvallende plotselinge, en hun favoriete functie - manoeuvres. Harkonnen (rood) gebruikt om vertrouwen op militaire macht. En Atreides (blauw) proberen vast te houden aan de gulden middenweg. Arrakis zal verschijnen voor je grondgebied woestijn, waar op het eerste gezicht is er niets van waarde. Maar het zand zijn afzettingen van waardevolle stof genaamd spice , met andere woorden, kruiden, specerijen. Het is om deze schat en je moet vechten. Als je wint 9 gevechten kan de rechtmatige eigenaar van de duinen voelen.

Waarom zou je begint te spelen Dune 2? Heeft u een verzamelplaats, waar je doorheen kunt gebouwen bouwen. Wanneer u een schoner krijgen, beginnen om kruiden te verzamelen, met het doel om te zetten in een cash equivalent. En de opbrengst kan worden geïnvesteerd in de ontwikkeling van gebouwen en troepen.

Tijdens het werken met zand, wees voorzichtig. Er zijn gevonden enorme harten die auto's en zelfs divisies kunnen inslikken. Natuurlijk, om dit kwaad te voldoen, kunt u doneren aan die objecten die er geen spijt van zal zijn, maar u kunt een andere positie innemen - hark verachtelijke worm en krijgen te verbergen. Waarheid door keer op keer zal hij moeten voltooien de gang - dat is om een ​​tweede keer te vuren, volledig verslaan hem.

Spel Dune 2 kan in verschillende modi. Dus in Quick Battle mode is kort gevechten waar deel te nemen maximaal 4 spelers. Maar modus Battle for Dune - iets groots. Tientallen spelers kunnen worden betrokken bij hevige gevechten. Verdeeld in drie grote huizen Duinen nick vechten voor kerngebieden van de planeet Arrakis.

Hoe langer je Dune 2 spelen, hoe sterker je wordt. Elke nieuwe overwinning geeft toegang tot nieuwe soorten wapens, troepen en gebouwen. Na de 8e strijd U ontvangt een volledige arsenaal bezitten. Voor alles wat je doet krijg je punten, maar wegens het niet gevechten Punten kunnen worden verwijderd. Bekijk deze zorgvuldig. Ook de resultaten van de gevechten worden geregeld door de rating lijst van spelers. Alle resultaten worden vastgelegd in de database voor elke speler. Aan het eind van het spel kun je ze lezen op de pagina "De rating van de spelers." Waarom niet proberen te duwen in deze lijst voor de eerste positie?

Space community Meld je nu aan! Veel plezier gegarandeerd! Stel dat je het geluk hebt om de gewenste hoogte te bereiken!

 

Dune 2 online registratie