Bladwijzers

EverQuest II

Alternatieve namen: EverQuest II

EverQuest II Online - MMORPG met grootschalige gevechten en epische verhaal. Spelers zullen wederom genieten van verrassende Norrath, die zijn beslag kreeg populair EverQuest. Maar om rampen onherkenbaar veranderd. Inwoners proberen aan te passen aan de nieuwe omstandigheden van het leven en zijn voortdurend gedwongen om te vechten voor hun bestaan. Set van afzichtelijke monsters dorst omdat je onherstelbare schade, naast het verduidelijken van de relatie tussen de spelers, maar er is ook de noodzaak om quests te ontwikkeling is niet gestopt ter plaatse uit te voeren - in een woord, geen vrede! Uw werk in deze wereld is interessant en gevarieerd. Quests alleen al zijn er ongeveer 8000! Een mysterieuze plekken waarin onderzoek, een enorme selectie van ambachten, wachten ambachtslieden, plus spannende gebeurtenis samen met zijn kameraden nodig. Nou, als je een lid van een gilde, wordt u geschokt door de verbeelding van de oorlog tussen de teams. Dit alles en nog veel meer is de zin van het leven voor de bewoners fantastische virtualiteit. Join e ver q uest 2 GRATIS! Op deze manier kunt verveling uit je vrije tijd!

U dient zich registreren in het spel EverQuest II. Ook, zorg ervoor dat de computer volgens de gewenste configuratie. Minimale systeemeisen zijn als volgt:

- Besturingssysteem Windows 2000/XP;

- Pentium IV processor of Athlon XP c 1 GHz;

- RAM 512 MB,

- Graphics ATI Radeon 9000 of GeForce 4 (behalve Series MX) C 64 MB videogeheugen;

- DirectX-compatibele geluidskaart;

- 7 GB vrije ruimte op de harde schijf;

- Online minstens 56 kbit / s.

EverQuest 2 registratie zelf - een eenvoudig proces. Door een account, Je moet de volgende velden invullen: naam van de speler (zendernaam), wachtwoord, bevestig het wachtwoord, e-mailadres, land, geboortedatum. Vervolgens vinkt u de bevestiging dat de aanvaarding van de Overeenkomst. Een abonnement op interessant nieuws - automatisch. Dat is alles, nu kun je veilig EverQuest 2 te spelen, omdat je officieel gebruiker.

Allereerst, je karakter creëert u. Spel EverQuest 2 biedt een keuze uit 24 klassen en 16 races. Je held kan volledig uniek zijn, hoe meer dat je het opzetten van zijn verschijning in persoon. U zult ook moeten beslissen wat zo nuttig te doen zou zijn. We hebben het over het beroep. U kunt een handelaar, ambachtsman selecteert, persoonlijk leren om verschillende objecten te maken, en zo § Nieuwkomers zullen gewoon je comfortabel en begrijpen van de belangrijkste punten. Er is een mooie hint systeem. Daarnaast is de interface makkelijk genoeg, zelfs een theepot alles duidelijk niet dat de gebruiker vertrouwen!

EverQuest II spel waar het niet nodig is om zijn ongezellig en andere spelers. Immers, kunt u met hen te delen waardevolle voorwerpen, onder hen te vinden gelijkgestemde mensen samen de lopende band verschillende dingen. Maar het hoeft niet forceren! Niemand meegezogen in hun samenleving, als je niet wilt. Het spel heeft een plaats en een enkel bedrijf. Dus, denk aan het als dat eenvoudig advies. Naast het feit dat het nuttig om de steun te werven, vergeet niet over een fatsoenlijke outfit. Selectie van wapens, armor en diverse drankjes wil. Maar dat is niet alles. Om EverQuest II spelen moet je de vechttechnieken leren, leren magische spreuken. Zuig je karakter, maken hem onoverwinnelijk!

Bewegen door de levels, je ontdekken van nieuwe facetten van de gameplay. Na verloop van tijd, de online game EverQuest 2 en biedt de gelegenheid om een ​​mount te verwerven, en om je eigen huis te bouwen. Ga vooruit naar de gekoesterde droom! Wees niet bang voor de obstakels die tegenkomt op de weg zijn! Zou je niet in staat om te gaan met verschillende er goblins, orcs, draken en standbeelden tot leven komen?

Als u besluit om een ​​abonnement te maken, niet voor onbepaalde tijd uit te stellen. Na het spelen van het spel EverQuest II puur genieten! Geloof me, dat zal geen spijt van krijgen! Veel succes!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more