Bladwijzers

FireStorm

Alternatieve namen: FireStorm

FireStorm spel - spannende online shooter die het gebruik van de tactiek vereist. Uitgebreide ballistiek, hoge versnelling, het moderne systeem van PvP geven gebruikers een gevoel van realiteit. En de mogelijkheid om functies uit de 1e en 3e person games te schakelen kunt u een stijl die geschikt is voor uw persoonlijkheid te halen. Hier zult u in staat zijn om het perceel te controleren, genieten van spannende avonturen. FireStorm online spel heeft vele voordelen die het onderscheidt tussen vergelijkbare projecten. Laconic eenvoudige interface, de oorspronkelijke beslissing mmo-lokalisatie veelzijdigheid klinkt indrukwekkend formaat kaarten in een verscheidenheid van locaties en in een toegankelijke arsenaal - kunnen al deze en vele andere voordelen, zelfs de meest veeleisende gebruikers te veroveren.

Indien gewenst, kun je het spel client te downloaden en te installeren, maar registratie is vereist in het spel FireStorm toch. Dit eenvoudige proces, dat, zoals alles in dit project is gericht op het aantrekken, in plaats van af te weren spelers. Vul uw e-mailadres (aka login) en een wachtwoord - dat is alles wat u nodig om te registreren FireStorm. Nou, dat spel was goed werkt, vergeet dan niet om ervoor te zorgen dat uw pc voldoet aan de minimale systeemvereisten voldoet dus

- Geïnstalleerde OS Windows XP SP 3 en hoger;

- CPU Intel Core 2 Duo 1. 8 GHz of iets dergelijks AMD ;

- Videokaart die DirectX 9c ondersteunt;

- Ten minste 1024 MB RAM-geheugen;

- 2 GB vrije schijfruimte;

- Stel Microsoft. NET 3. 5 SP1 Framework.

Download het spel, kun je geheel gratis FireStorm spelen. Ook hier is er vrijheid van handelen. U kunt de flanken van de vijand vast te leggen, te vernietigen vijandelijke strijders en schik echte sabotage. FireStorm enorme kaarten online kunt u deelnemen aan een gevecht in een keer 64 spelers. Voordat u verschijnen als een levend beeld van massale gevechten. Nou, waar u de beste manier om de adrenaline in het bloed te verhogen vinden?

Selecteer hoe u wilt dat uw personage te FireStorm spelen. Vier verschillende klasse. Het Ingenieur Assault, Sniper en Medic. Held om goed te ontwikkelen, nemen deel aan verschillende veldslagen en volg interessante missie. Dit alles brengt de ervaring en stelt u in staat om te groeien. Op combat prestaties en het uiterlijk van invloed op de succesvolle uitvoering van elke taak. Immers, niemand zal uw juridische Awards te nemen! Bloeden je held en begiftigd met unieke vaardigheden. Het is het vermelden waard dat het spel heeft een talent tree dat een gewone soldaat kan draaien in een super held.

Leuk dat wapen selectie is breed. Hier kunt u bijna alle soorten van moderne militaire wapens te vinden. Daarnaast is er een systeem van modules kunt u een willekeurig wapen te wijzigen. Neem de tijd om granaatwerper of laser zicht te stellen. Immers, het zal veel meer kans om te winnen.

Word het beste van het beste! Neem de juiste positie in het spel rankings. Demonstreer de afgunst van al je vaardigheden. Concurreren op de gezondheid en de vreugde van het krijgen van waardevolle prijzen!

Een belangrijk element is een team spel. Zoals ze zeggen er is veiligheid in aantallen. Dus, lid worden van een clan, kun je veel meer bereiken. Naast jezelf, kun je niet deelnemen aan clan wars, maar met betrouwbare partners - precies goed! Vind je vrienden en maak een gemeenschap waarin het spel online FireStorm is leuk en comfortabel te spelen.

Als u vragen hebt, voel je vrij om de steungroep contact. Hier zijn er antwoorden op alles wat u interesseert. Bezoek Russische game server - en u zult begrijpen waarom het zo populair is! Probeer het op uw eigen bijzondere ervaring. Laat je alles goed gevormd!

 

FireStorm spel registratie