Bladwijzers

Forsaken World

Alternatieve namen: WORLD verlaten, forseken wereld, wereld forseyken, forseken

Game Forsaken World - deze MMORPG (massively multiplayer online game met behoud van de eigenschappen die kunnen worden ontwikkeld), gemaakt door de studio, die bekend is over de hele wereld - Beijing Perfect World. Forsaken World spel is zo populair geworden en buiten Azië, aan het einde van 2011 verscheen de Russische versie van het spel.

Om te beginnen met het spelen van het spel Forsaken World Free

1) downloaden spel Forsaken World

2) om te registreren

3) Installeer het spel op je computer

4) Start het spel en maak je karakter

Forsaken World registratie is alleen het invullen van een paar velden, zoals gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres en wat persoonlijke informatie.

Zodra u ziet minstens screenshots of video spel, zult u zeker wilt gaan spelen Forsaken World om de client te downloaden en duik in deze fantasiewereld.

Na het registreren, moet u de Forsaken downloaden

Door op

- Met behulp van een torrent-client (voor een voldoende breed kanaal zal ongeveer 20 minuten)

- Direct Communiceren downloaden, moet je ongeveer 1 wachten. 05:00.

Game Forsaken vereisen installatie op uw computer

De grootte van het spel bestand 3. 6gb, wat betekent dat de grafische kwaliteit en de rijkdom van het perceel, dus moet je de systeemvereisten en de beschikbare ruimte op de computer te controleren!

Ira FW vangt vanaf de eerste seconden van het spel van de moderne graphics, waarin alle details uitgewerkt om kleine details. Forsaken World online laat verschillende fantastische locaties om te bezoeken, reizen, uitvoeren van diverse taken, zal je jacht monsterlijke monsters nemen verschillende gevaarlijke kerkers, vechten met andere spelers in dezelfde arena's en duels.

Forsaken World online spel bestaat uit vijf races: vesperiany, frangory, dwergen, mensen en elfen.

Van alle wezens in deze wereld Frangory zijn erg dapper en moedig. In deze race, niet de vrouwelijke bevolking, mannen alleen. Hun lichamen zijn gemaakt van steen, ze zijn hard als staal geest, moed in de harten van de verbranding. In alle gevechten frangory altijd in de voorhoede, hierbij inspelend op de dupe van de borst. Naast hun uitstekende combat skills, zijn ze uitstekend smeden. Echter, zonder te kijken naar zijn kracht, vredelievende mensen frangorov genoeg.

Terwijl het menselijk ras is zeer militante, gewelddadige en heeft het vermogen om te organiseren en aan te passen aan de maatschappij. Mensen in de eerste plaats proberen ervoor te zorgen dat het universum kennen, zijn ze zeer verstandig en ontwikkeld veelzijdig. Vertegenwoordigers van deze race dappere krijgers en dapper gevaarlijke moordenaars, ook invloedrijke magiërs en priesters zijn zeer wijs. In de strijd, zullen ze altijd een sterke vijand en betrouwbare bondgenoot machtige vijanden en betrouwbare bondgenoten.

De meeste mysterieuze race zal vesperiany. Ze zijn mooi als engelen, voor de liefde in staat zijn om grote offers, en toch voldoende sterk en gevaarlijk. Met mensen vesperiany vrijwel niet met elkaar opschieten, leven gesloten en ga niet in allianties. Maar samen dit prachtige ras leven verenigd en alleen bij elkaar gehouden.

Race Dwarfs - de oudste en meest technologisch geavanceerde groep wezens, in de strijd om de nederlaag van de woeste zee is niet eenvoudig. Kabouters groei kwam niet, maar ze zijn zeer gedrongen en winterhard. hun hoofdberoep - smeden en mijnbouw. Magic kabouters verachten en niet begrijpen, en als je het niet begrijpt en niet herkennen.

Elves - dat vertegenwoordigers van de vijfde verfijnde en stijlvolle ras, alles wat ze gewoon niet aanraken, het is precies hetzelfde geweldig en mooi. Ze houden van de natuur en zijn klaar om alles te geven op alle mogelijke manieren, zelfs als ik om het wapen te gebruiken.

Ook in Forsaken World zijn er klassen: strijder, verdediger, vampier moordenaar, bard, magiër, priester en pijlen.

In de strijd, soldaten als generaals leiden de troepen. Verdedigers nemen de dupe, de bescherming van alle bondgenoten. Vampiers zijn ongrijpbaar en sluw. Deze wezens zijn in staat te kloppen tegenstander in de war tijdens een gevecht. Killer kunnen op de loer in de schaduwen en in de meest onverwacht moment staking eerste. Magiërs hebben sosobnostyami beheren wilde elementen, en om te zetten natuurverschijnselen in stakingen. Priesters kunnen genezen en doen herleven gevallen helden in de strijd. Pijlen hebben scherp gezichtsvermogen en zijn in staat om de vijand te doden van een afstand. Hopelijk zal het spel echt om u plezier en je zal spelen Forsaken World met dankbaarheid.

 

Forsaken World online registratie