Bladwijzers

Garbage Garage

Alternatieve namen: Garbage Garage

Game Garbage Garage is een browser based MMOG waarmee u op de uitdagingen van de eigenaar stortplaatsen over te nemen. Dus je hebt besloten om zijn eigen dump openen. Maar, natuurlijk, in deze garage Garbage Garage online , zoals in het echte leven, moet je klein beginnen, en vanaf het allereerste begin. U zult auto's, die zal worden geleverd aan uw dump handel met auto-onderdelen te demonteren en consequent uitbreiden van uw bezittingen. Ontdek de fascinerende wereld van het spel Garbage Garage online .

Voor het spelen van Garbage Garage, zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de minimale systeemvereisten, zoals: frequentie processor - 2 GHz, 1 GB RAM, Videokaart - 128 MB.

Registreer Garbage Garage in het spel zal u niet veel tijd en makkelijk:

1.                   Op de hoofdpagina, selecteer het item "Registratie";

2.                   Voer de naam van het teken;

3.                   Een veilig wachtwoord invoeren;

4.                   Voer een geldig e-mailadres;

5.                   Selecteer "Registreer" en Garbage Garage registratie is voltooid.

Game Garbage Garage voel je je eigen stortplaats van de eigenaar. Daar, in een grote verscheidenheid aan onderdelen, kunnen spelers hun eigen dump, maar een van de meest aantrekkelijke bestemmingen Garbage Garage online is naar de stortplaats en instellingen uit te breiden. Spelers kunnen een verscheidenheid van gebouwen en objecten, die hen uniek in een stortplaats maakt bouwen. Spelers kunnen ook je vrienden uitnodigen om hun stortplaatsen Garbage Garage online en tips uitwisselen toenemen testen.

Aan het begin van uw reis zal u een kleine tuin hebben en ontmantelen goedkope auto's. Afhankelijk van uw management vaardigheden, kun je het spel en Garbage Garage spelen smeden van een succesvol bedrijf en, uiteindelijk, in staat zijn om meer klanten te trekken. Meer klanten betekent dat u in staat om meer klanten aan te trekken en meer geld verdienen door de ontmanteling van andere soorten voertuigen, zoals boten en helikopters in het spel Garbage Garage zijn.

Schroot van auto's, helikopters en andere apparatuur kunnen worden omgezet in geld na de verkoop van hun verschillende klanten. Game Garbage Garage biedt veel interessante functies, afgezien van de modernisering en uitbreiding van uw stortplaatsen, heb je vele andere opties: klim van niveau naar niveau, dan de voertuigen die komen op uw stortplaats, zal meer en meer exotische geworden. Onderdelen die u niet alleen zal u toelaten om uw handel te verhogen, maar zal het ook mogelijk om je eigen auto te creëren in Garbage Garage online . Bouw je eigen auto uit verschillende delen en gebruiken om deel te nemen aan wedstrijden.

Natuurlijk, het spel zelf Garbage Garage volledig draait om uw stortplaatsen. Hier vindt u speelt en Garbage Garage knoeien met uw machine, waardoor je carrière verhogen als monteur specialist.

U kunt zelfs in staat om zijn eigen auto te bouwen van chips, kun je het spel op te slaan in de Garbage Garage. U kunt uw auto uit te rusten met een enorme verscheidenheid aan producten, waardoor het een van de snelste ritten in het spel Garbage Garage online . Dan kunt u uw auto te nemen en rijdt geweldig, maar ook concurreren met andere spelers in unieke PvP , waar de beste auto spel Garbage Garage wint.

Game Garbage Garage is uniek MMO strategie die het genre vrijwel onaangetast in de online ruimte in beslag neemt. Voer deze unieke game wereld Garbage Garage online en bedienen een eigen stortplaats, creëren een unieke auto en concurreren met andere spelers van over de hele wereld.

 

Garbage Garage online registratie