Bladwijzers

Big Farm

Alternatieve namen: Goodgame Big Farm, Big Farm Big Farm

Big Farm - dit is een interessante browser-based multiplayer spel over de boerderij. Company Goodgame Studios heeft een boeiend verhaal en kleurrijke gameplay gecreëerd, het verzorgen van de belangen van de gamers. Goodgame Big Farm - dit is een kans om te leren hoe ze hun eigen landbouw te lopen, om de beste boer van het jaar te worden, maar ook leuk om de tijd te doden. Ik denk dat elke andere gebruiker zal moeten proeven Game Big Farm. Bovendien zijn dergelijke speelgoed pull elke computer als meest bescheiden systeemeisen: Een browser, Internet beschikbaarheid en natuurlijk de PC.

voor een grand zaaien velden en het verzamelen van eieren, moet je om te beginnen om een ​​account aan te maken. Om dit te doen vereist registratie in het spel Big Farm. Met deze uitdrukking, zoals altijd, denk je dat je nodig hebt om veel informatie, foto's en code in te voeren met de bevestiging in de e-mail... Nr!!! Big Farm registratie - deze minuut proces dat nodig is om alle drie de regels voldoen:

 • Imya gebruiker (login)
 • Adres e pochty
 • Parol

Ostalos klikt u op"play once"en je kunt direct spelen in de Big Farm!

Stel je Eared veld, bloeiende tuinen, watermeloen, meloen Bashtaev, kralen gedomesticeerde dieren en vogels, krachtige combines en tractoren, windmolens, hangars... - En het is allemaal van jou, jij bent de eigenaar van een fortuin!!! Vangsten? Dan ga je gang, want in deze industrie kan niet achterover leunen. Farm zeer winstgevende business - maar vereist ook arbeid.

Hoe nuttig spel Big Farm:

Dlya Eerst moet je op zijn minst enige basis te leren.

 1. grondbezit, en dus eigendom aktivami
 2. Obschenie partners, restaurants, transacties, het houden torgov
 3. Uchastie quests en het invullen van quests en dus de ontwikkeling van de logica, mentale deyatelnost
 4. Obuchenie financiële geletterdheid en torgovli
 5. Uchastie wedstrijden, orders en andere reguliere aktsiyah
 6. Sotrudnichestvo en interactie met andere igrokami
Dit zal helpen een schattig meisje genaamd Tessa Townsend. Het vertelt dat het bedrijf u van de oude oom George had geërfd. Helaas, de jaren hun tol, en oom kan geen ondersteuning voor de economie in orde is. Nu heb je de kans om welvarende boeren worden met een winstgevend bedrijf. Voor de landbouw nodig fondsen. Het geld kan worden verdiend op vele manieren:

 • Maak verschillende quests, waarvoor punten en podarki
 • krijg je
 • Dostigat nieuw niveau, waarvoor een vergoeding poluchish
 • Mozhno geld verdienen dagelijks igraya
 • Suschestvuyut bepaalde taken door dat te doen, kun je zoloto
 • Nu en in het slechtste geval, dan kunt u altijd goud te kopen in de winkel op het terrein igry

Chtoby boerderij bloeide en het genereren van inkomsten, moet u zo snel mogelijk te zaaien de velden, het water geven, te vernietigen plagen en onkruiden, oogsten, verwerken en verkopen producten. Om dit te doen, moet je uitrusting voor de agro - processing kopen - tractoren, sevalok, oogstmachines. Om irrigatiesystemen te bouwen, om een ​​goede oogst te hebben. Build hangars, magazijnen, molens en opruimen voor de verwerking en opslag van producten. En natuurlijk, het huren van werknemers, omdat je de ene niet omgaan met de dagelijkse werkdruk. Hetzelfde geldt voor het fokken van gedomesticeerde dieren en vogels. We moeten hen voeden schoon, hooi, koopt het beste voedsel, het verzamelen van eieren. Het is noodzakelijk om kralen, boerderij, afscheiders, melksystemen, apparatuur op te bouwen en ook mensen in te huren.

Hier is een ander probleem - het sluiten van contracten met restaurants, cafés en distributiepunten om uw verse en kwaliteit van het vlees, zuivel en groenten en fruit te leveren. Zorg moet worden genomen, en over de uitwisseling van goederen met partners in de markt, alsmede de aankoop van nieuwe plantenrassen en rassen van varkens, koeien, eenden, kippen en konijnen. Wat verwacht je bij het spelen in de Big Farm, dus het is een verlengstuk van hun bezittingen, kopen nieuwe land.

Dus in de loop van het spel krijg je de personeelsmanagement vaardigheden, een agronoom, financier, leren hoe je met succes de handel en zaken te doen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more