Bladwijzers

Goodgame Cafe

Alternatieve namen: Goodgame Cafe

Goodgame Cafe online - leuke gratis browser-based spel dat de culinaire kunsten en klantenservice bijwonen horeca simuleert. Je wordt een echte eigenaar van het cafe, waar verschillende mensen zal komen met het verlangen om te eten en eten dicht. Maar denk niet dat al uw verantwoordelijkheden zijn om ervoor te zorgen dat het werk van de instelling te volgen. In feite, bovendien, die optreedt als regisseur, je bent een kok op hetzelfde moment. Dit betekent dat de controle van het koken ook op je schouders komt te liggen. Goodgame Cafe spel is vol met veel elementen van het spel, die nodig is om te begrijpen in de loop van de gameplay. Belangrijkste kenmerken: aanwezigheid kookboek verscheidenheid van ingrediënten voor het koken, decoreren gelegenheid cafe decoraties op hun eigen manier, de dienst gebruik maken, uitstapjes naar de markt, feesten en meer. Bored gewoon geen tijd hebben! Als u denkt dat uw keuken elementen - ga je gang! Game Cafe - is dit de plek waar je je roeping kan realiseren!

Doe mee met het spel Goodgame Cafe kost weinig tijd. U moet een naam scherm te voeren, een wachtwoord en verzenden naar e-mail adres. Houd in gedachten dat de registratie Goodgame Cafe op zich impliceert uw acceptatie van de regels van het project. Over de noodzakelijke systeemvereisten kan rustig zijn. Het spel is niet veeleisend aan middelen en je kan goed in staat zijn om de gameplay te genieten met gemiddelde computer configuratie. Overzicht - Internet en moderne browser. Slagen voor een opleiding en start in volle kracht om Goodgame Cafe spelen!

Dus kan je zeker voelen in de rol van hoofd van het cafe, laten we orde zal zich bezighouden met belangrijke momenten gaming. Dus, na de rode pijl en alle instructies, kunt u snel comfortabel en voel jezelf in een nieuwe rol als een vis in het water. Om het voedsel te bereiden, moet je recepten. Opgericht die kookboek. Door erop te klikken met de muis, kunt u een lijst van cursussen en commentaren om hun voorbereiding te vinden. En indien voor de opening van het boek, klik op een leeg bord, en dan kun je de juiste gerecht te maken. Zorg dat er al de juiste ingrediënten, waarvan de lijst overigens wordt gegeven aan de onderkant van elk recept. Ingrediënten worden opgeslagen in de koelkast en je constant moeten hun voorraden aan te vullen. Producten die zijn gekocht in de winkel. Om erin te gaan, moet u een mand met voedsel klikt u in de rechterbenedenhoek van het scherm. Wanneer je ontdekt dat de koelkast vol is, zal het beter zijn om een ​​deel van de producten die ze niet de gave bedierf verkopen. Klikken op de knop in de vorm van een kassa, verkoop je wat je hebt is in overmaat.

Wil je kijken toonbaar en instelling is zich te vestigen in uw smaak? Gebruik de sectie "woning". Categorieën zoals inrichting, uitrusting en kwaliteit extensies zullen u helpen om het cafe te transformeren. Doe permutatie comfortabel genoeg. Immers, als je eenmaal begint dit te doen, de mensen en de arbeiders verdwijnen van het terrein. Dat wil onder de voeten te krijgen, doet niemand het. Nadat u de gewenste wijzigingen hebt aangebracht, zal levensonderhoud cafe met succes voort te zetten. Het is vermeldenswaard dat saaie meubel is niet noodzakelijk weggegooid waard. Zal veel verstandiger om het te verkopen aan degenen die het nodig hebben en krijgen de winst.

Speel het spel online Goodgame Cafe U zult voortdurend kijken Rankings luxe. Populariteit is afhankelijk van deze indicator. Dus is het beter om te proberen. Na de lege cafe is het onwaarschijnlijk dat je vreugde brengen.

Game Cafe laat soirees regelen, genaamd banketten. Het zal moeten leren om samen te werken met andere spelers. Solo trekt een dergelijk evenement onmogelijk. Voorbereiding nodig voor banket maaltijden moeiteloos meerdere chefs. U kunt lid worden van de reeds geplande iemand die een banket of om uw eigen datum plannen en vinden mates. Een goed voorteken voor de succes fee. Je krijgt een bepaalde hoeveelheid game geld - kafeyningov. Dus de moeite niet verspild!

Een nuttige plaats in het spel is de markt. Dit is waar je kunt komen met andere spelers, chatten en zelfs vrienden te maken. Terwijl iedereen met een vriendschappelijke relatie, kunt u zichzelf uitnodigen om te bezoeken en te leren van de ervaring van een andere eigenaar van een cafe. Geloof me, zal het zeer nuttig zijn! Prestaties van anderen zal een grote stimulans voor u persoonlijk en de inspanningen om aansporen om de anderen te overtreffen verdubbelen.

Game Goodgame Cafe bereid een andere aangename verrassing - rad van fortuin. Het is op de markt. Een keer per dag, bent u vrij om het te verdraaien gegeven. U kunt een verscheidenheid aan prijzen te winnen. Bijvoorbeeld, in een cocktail kersen, meubels, "highlights", nieuwe recepten, en zelfs goud ervaring.

Goodgame Cafe Begin nu met spelen, ten volle genieten van het leven en het virtuele publiek doen wat hij wil. Laat alle pogingen u veel succes!

 

Goodgame Cafe registratie