Bladwijzers

Goodgame Gangster

Alternatieve namen: Goodgame Gangster

Goodgame Gangster online - gratis browser-based multiplayer strategie sociaal spel. Deze spannende actie van het bedrijf Goodgame Studios met diep doordachte plot, afbeeldingen van hoge kwaliteit, een grote selectie van spelactie en een hele hoop verschillende kleine dingen die helpen om effectief te leiden een onvergetelijke gevechten. Beginnen met Goodgame Gangster spelen eenvoudige gewone soldaat, zult u het verbeteren van hun rangschikking, totdat totdat ze zelf niet dezelfde peetvader, die je lot eerste zal leiden geworden geworden. Maar als de tijd het geven van bevelen nog niet is gekomen, hebben een goede zweet om alle aan u toegewezen de leider taken getrouw uitvoeren. En laat het leven van de maffia gevaarlijke avontuur vol borrelende, op hetzelfde moment is het interessant, met een smaak van het ware geluk en vrijheid van handelen. Degenen die de moeite genomen om de regels van het echte leven te volgen en die hunkert permissiviteit spel Goodgame Ganster zeker moeten proeven, want onrustig criminelen doen wat ze willen hier. U zal de handel op de zwarte markt, leiden tot een duel andere spelers om deel te nemen in de grote bende oorlogen, verdienen goud en breng het met plezier om items te kopen uit een enorme dodelijke arsenaal. Kom op! Goodgame Gangster check voor u klaar en klaar om een ​​prachtige criminele wereld te openen in al zijn glorie!

Maak je geen zorgen dat je Goodgame Gangster niet kunt afspelen vanaf uw computer. Zelfs als uw pc niet hoge instellingen hebt, kun je nog steeds veilig overgaan tot de gameplay, omdat de systeemvereisten voor het spel meer dan bescheiden. Internet Plus doet - en die u al hebt draaien rond de straten van het spel met een pistool in zijn hand! En als om een ​​nieuwe account aan te maken, het neemt niet veel tijd in beslag nemen. Ik check in het spel Goodgame Gangster twee fasen. Eerst moet je een karakter dat is om het uiterlijk, geslacht, naam en de klasse te kiezen creëren. Na het overgaan tot dergelijke gebieden zoals e-mailadres, wachtwoord invullen, en kies de gewenste spelwereld. Aan het einde van inschrijving bij de regels van toestemming door het aanvinken en kan gaan van hun slechte daden.

Spelers verenigd in het gezin, dat wordt geleid door godfathers. Zodra je in de clan te voeren, word je een soldaat. Na verloop van tijd kan omhoog verdienen. De volgende fasen van je carrière zal rang Capo. Capo beschikbaar voor deze actie: de lancering van aanvallen, registratie aanval / verdediging, opoffering - goud. Dan kunt u verdienen aan de peetvader van consigliere verbeteren. Deze titel zonder de mogelijkheden die voor u geweest zijn, voegt de volgende verantwoordelijkheden: Capo en Soldier verdrijven verlagen Capo verhogen Soldatov, uitnodigend spelers om te gaan met het kopen van bonussen (Cash / Exp). Hoe gaat u stijging te zoeken in de hiërarchie - uw bedrijf, het belangrijkste ding - het resultaat!

Speel spel Goodgame Gangster U wordt met behulp van een verscheidenheid van onderwerpen. Van deze soorten wapens beschikbaar: body armor, verschillende bezienswaardigheden (tactische telescopische, infrarood en laser vizierkijkers), rook, granaten, dynamiet TnT, gooien mes, oproerpolitie schild en meer. Om de soldaten te helpen en voorzien van een medische kit, die verbanden, pillen, en andere goedheid omvat. Er zijn een aantal nuttige dingen zoals camouflage mantel, camouflage, en andere sensor. Naast het lenen van het karakter moeten hun eigen krachten voedsel te gebruiken, namelijk, koffie, sap, wortelen, noedels, chocoladerepen. Deze verscheidenheid maakt gameplay rijk en aantrekkelijk.

Maar voor succes in de strijd is niet genoeg om voorraad op al de genoemde onderwerpen. Omdat de personages hebben bepaalde kenmerken, dan is de kans om te winnen, deze parameters moeten worden gepompt. Ten eerste, moeten we aandacht besteden aan drie belangrijke kenmerken - goed geluk, doorzettingsvermogen en vechten kenmerken. Einde voor elke klasse is bijzonder: voor Gopnik - een kracht voor bedrieger - behendigheid en tactiek voor - intelligentie.

By the way, de klassen zelf hebben verschillen onderling. Sinds Goodgame Gangster spel biedt bij de start om een ​​keuze tussen de drie beschikbare klassen te maken, moet je weten wie wie is. Dus dieven zijn zeer verraderlijk en vaak graag om terug te slaan, hoewel ze niet veel na te denken over hoe hun acties zijn eerlijk. Bovendien, ze zijn perfect in staat om vijandelijke klappen te voorkomen. Tactiek, in tegenstelling tot rovers aanval slecht licht, maar zo in staat zijn om hun eigen aanval te berekenen dat de tegenstanders het maximale aantal slagen. Maar misdadigers onderscheiden zich door hun vasthoudendheid in de strijd. Hun uithoudingsvermogen afgunst elk. Zelfs de meest slopende strijd komen, of op om het even wat. U kunt kiezen voor iemand die, naar uw mening, de meest geschikte en zoekt vyborot kampioenschap in deze harde wereld! Waarom ga je niet uitgegroeid tot een invloedrijk peetvader?

Geloof in je kracht - en allemaal waar! Mis deze kans niet missen om te pronken! Veel succes!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more