Bladwijzers

Helden van macht en magie 3

Alternatieve namen: Helden van macht en magie 3

Heroes of Might and Magic 3 - computer turn-based spel met RPG-elementen. Dit spel is een sekte fantasie strategie. Gepubliceerd als het derde deel van een serie van games Heroes of Might and Magic, in 2000. Hier voel je je jezelf een echte held, waardoor deze inspanning en het gebruik van vaardigheden. Ook, om u te helpen u allerlei gaming opties ter verbetering van verschillende kenmerken. Naar Heroes spelen III werden ontworpen om de voortzetting van het verhaal aan te vullen. Als je een fan bent van deze serie van games, zal je wijzigingen in het spel Heroes III zien.

Wat zou je het spel HoMM3 spelen, in principe elke computer spel, moet je Heroes of Might and Magic 3 te downloaden op de site. Maar voordat het zover, adviseren wij u om kennis te maken met het spel, bladeren door uitgelichte op het internet video's over de herziening van het spel, en de afwerking van deze recensie leest.

Derde Heroes gameplay vergelijkbaar met de eerste twee delen van het spel. Je speelt verschillende personages, helden - Legercommandanten verschillende mythische wezens. Game Heroes 3 is een tweedimensionale spelwereld, of liever strategische kaarten.

U kunt een spel van twee componenten spelen: een strategische - zwerven op de belangrijkste kaart van het spel, om vast te leggen objecten tactische - getest op een andere kaart vijandelijkheden. Dat is, zelfs als je aankomt op de strategische kaart en dan op weg vijanden die de strijd wordt u automatisch ingesteld op de strijd op de tactische kaart in te voeren. Ze heeft iets in de gemeenschappelijke ruimtes die je ontmoet.

In Heroes 3 u zich concentreren op de ontwikkeling van zijn karakter. U kunt verbeteringen op vele manieren te bereiken: via overwinningen in gevechten, toen de ontdekking van middelen of artefacten. Het belangrijkste voor u is een stad met gebouwen. Steden heb je geen vermogen om te veranderen, maar u kunt nieuwe structuren te creëren.

Ook in het spel Heroes of Might and Magic 3 is belangrijk voor de winning. Binnen elke stad slechts een van de soorten middelen kunnen produceren: goud, hout, erts, kwik, zwavel, kristallen en edelstenen.

In spel Heroes of Might and Magic III Je hebt een veel soorten wapens. Maar de belangrijkste magie. Er zijn allerlei groepen van spreuken, maar elk met hun eigen kenmerken: werktijd - zegen, vloek, aanval en ondersteuning. Op basis van de vier scholen van magie gewijd aan de elementen - water, vuur, lucht en aarde.

In Heroes 3 U zult hun individuele eigenschappen spelen overeenkomen bepaalde specialiteit:

Aanzienlijk •;

• Volgens vaardigheden;

• Door spreuken;

• middelen Bringer;

• Snipers;

• Magicians;

• Snelheid;

• Fire Magic.

In wezen - een zorgt voor de snelheid wezen.

Volgens vaardigheden - het herhalen van een van de secundaire vaardigheden.

Door spreuken - met meer kracht in de ban toeneemt.

Brenger van middelen - elke dag brengt extra middelen.

Snipers - alleen Gelu.

Magicians - alleen voor de held van de Draak.

Speed ​​- alleen Sir Mullen.

Fire Magic - voor de heldin van Hadrianus.

In het algemeen is het spel Heroes 3 heeft wijzigingen geleden in het schema. Het is veel beter geworden.

Dus haast in om Heroes 3 downloaden. Succesvolle je speelt!

 

Helden van macht en magie 3