Bladwijzers

HoMM 4

Alternatieve namen: Helden van Macht en Magie 4

Heroes of Might and Magic 4 - computer spel in het genre turn-based strategie. Game Heroes IV gepresenteerd als fantasy role-playing, als het vierde deel van een serie van games Heroes of Might and Magic. Ontwikkelaars hebben geïnvesteerd in dit spel genoeg kracht en ziel. En eindelijk het betere deel van vóór het gepresenteerd. Verfrist niet alleen de graphics, maar geymp.

Dus het spel Heroes IV verdient aandacht niet alleen fans, maar ook beginners.

Wanneer je volwassen, dat zou beginnen het spel Heroes 4 spelen, adviseren wij u te kijken op het internet video game reviews HoMM 4 en zorgvuldig te lezen door middel van deze beoordeling. Hier is dus kan haast downloaden Heroes of Might and Magic 4. dat zou binnenkort beginnen.

In-Game Heroes 4 verhaal is niet veel veranderd in vergelijking met het eerste deel. Ook u reist over de hele wereld en verover de stad. Gaat helemaal op de kaart avonturen, totdat totdat je bij de strijd. Strijd brengt de personages op het scherm strijd. Maar toen ik in de stad, is er een volledig nieuwe stad scherm. Figuren zullen drie-dimensionale, maar overal, bleef in de tweedimensionale. Maar het is niet belangrijk, en de plot.

Behaagt Ook 4 Heroes game-update, zodat alle personages zijn betrokken bij de strijd en worden gedood. En, bijgevolg, het blijkt dat de held over de kaart kan bewegen zonder een leger, en het leger zonder zijn helden.

Natuurlijk niet zonder middelen in elke stad kun je een bepaalde resource te krijgen en daardoor de prestaties te verbeteren.

En waar doen zonder een van je belangrijkste wapens - spreuken. Immers, de hele kracht van de magie. Het spel Heroes of Might and Magic IV beschikt over vijf scholen

• Magic Procedure;

• Chaos Magie;

• Magic Life;

• Magic Death;

• De magie van de natuur.

Magic Bestel - significante invloed op de geest magie. Ontwikkeld om de kunst van het spell slag te verbeteren. Belangrijkste blauwe kleur.

Chaos Magick - spreuken voor gevechten om krachtige schade aan een vijand te leveren. Heeft associaties met oranje.

Magic Life - de basis voor genezing en magie tegen de dood. Voor de hoofdkleur paars.

Death Magic - op basis van vloeken, de herleving van de doden. Heeft een associatie met zwart.

Magic of Nature - er om te helpen om predstaiteley ras Nature induceren. Groene kern.

Toch is er een aparte factie - Vermogen. Partij die geen gebruik maakt van magie.

Nu kun je ook potions.

In spel Heroes of Might and Magic 4 is een mogelijkheid van een nieuw proces van het bouwen van gebouwen. Ze zijn nog steeds een beperkt aantal dagen voor helden.

In het algemeen, maak je geen zorgen in eerste instantie alles is makkelijk, geleidelijk ingewikkeld. En al de fundamentele parameters van het spel zal je leren als gevolg van actieve gameplay.

Heroes Game 4 met verbeterde graphics. Nu breng uw afbeelding met meer duidelijke en heldere foto's. Muzikale begeleiding is in de beste vorm en ondersteuning van de spelende stemming. Dit soort spel zal verrukken en uw kameraden. Want je kunt spelen als een computer, en met een live tegenstander aan de andere kant van de draad.

Verspil geen tijd en haasten naar de site die Heroes 4 zou downloaden. en voel me als een volwaardige held van het spel. Good luck gameplay! Dank u voor uw aandacht.

 

Helden van Macht en Magie 4