Bladwijzers

Heroes of Might and Magic V

Alternatieve namen: HoMM 5

Heroes of Might and Magic 5 - strategie computerspel. Net als alle eerder uitgegeven reeks van het spel Heroes of Might and Magic Heroes V spel is een bijgewerkte versie van turn-based games. Spel Heroes of Might and Magic V is ontwikkeld door een Russisch bedrijf, en gepubliceerd door de Fransen. Geen voortzetting als een nieuw verhaal met nieuwe personages. Maar niet een paar ideeën gekopieerd van het spel Heroes of Might and Magic 4.

Het spel Heroes 5 spelen, natuurlijk, kost niets, maar je moet Heroes of Might and Magic 5 downloaden. Maar in het algemeen voordat je begint te spelen, is het raadzaam om kennis te maken met de organisatie van het spel met deze beoordeling en video review op het internet.

In Helden V gebruikt in bepaalde parameters als in de derde en vierde spelen. Maar de dingen gaan in een compleet nieuwe wereld met nieuwe gebieden, respectievelijk kaarten. In het algemeen de taak van het spel is hetzelfde als in de voorgaande delen.

Het spel HoMM 5 veranderde het principe van karakterontwikkeling. De held heeft slechts dertien vaardigheden. Zoals in het derde deel van de Heroes of Might and Magic, kan Heroes Game 5 held niet sterven tijdens het gevecht, en waar hij er moeten zijn leger van monsters, dus houd daar rekening, en vice versa. Held alleen met de dood van al zijn krijgers verliet het spel en in de taverne, waar het kan krijgen.

De meeste helden en wezens behoren tot bepaalde facties. Hun in Heroes 5 zes tot acht toevoegingen wordt: Bestel Procedure, Academy of Magic, Forest Alliance, Inferno, Necropolis en de League of Shadows.

Zeker niet waar alle personages zonder wapens - magie. Dit systeem is vergelijkbaar met het spel Heroes of Might and Magic 3. en bovendien, met het gebruik van magie held verliest manna - energie voor magie.

U reist met het doel het veroveren van steden. Toegestaan ​​een stad per dag. Voor alle partijen die alleen een aantal verschillende structuren, alsmede alle op elkaar. Maar belangrijker nog, in alle steden van het spel heeft

• Huis van Ouderen;

• Forge;

• Markt;

• Warehouse;

• Tavern;

• Mages Guild;

• Fort;

• Citadel;

• Kasteel;

• Shipyard;

• Woningen wezens.

Huis van Ouderen - voor een dagelijkse winst van 500 goud.

Forge - kopen van auto's voor de strijd.

Markt - voor de uitwisseling en overdracht van middelen en artefacten.

Warehouse - voor een enkele bron.

Tavern - de ondertekening op voor de personages en krijgen andere informatie.

Mages Guild - voor de studie van magie.

Fort - naar de stad te versterken, als gevolg van de citadel.

Citadel - voor de bescherming van de stad.

Castle - om de stad te beschermen.

Shipyard - voor de bouw van schepen.

Woningen wezens - voor ondertekening op wezens.

Voor de bouw nodig is om goed in de gaten. Zowel in het algemeen en van de locatie van de tegenstanders.

Game Heroes of Might and Magic 5 volledig aangepast aan drie-dimensionale graphics. Ook nieuwe vormen van "Duel" en "Duel 3 op 3."

Hopelijk heb je al op zoek waar Heroes 5 downloaden. Na het spel Heroes 5 is opmerkelijk. Geen wonder dat het vernieuwd, en het wordt een multi-user.

Tegen hun vrienden of tegen de computer te vechten. Herbeleef de fantasiewereld van helden. Je speelt goed! Dank u voor uw aandacht.

 

Heroes of Might and Magic V