Bladwijzers

Irod

Alternatieve namen: Irod

Irod online - sociale strategie browser-based spel, die met succes combineert historische momenten en fantastische elementen. De actie vindt plaats op het continent van God, waar de krachten van goed en kwaad tegenover elkaar. Uw belangrijkste taak - om te vechten tegen de donkere leger onder leiding van Herodes. Om de aarde van het kwaad te reinigen, kunt u de hulp van de legendarische helden uit verschillende tijden te nemen. Overstappen van het ene tijdperk naar het andere via Seculiere Gate, kunt u vinden en een leger van grote mannen trekken smyslyaschie in de oorlog. En van dit verhoogt je kracht en invloed verspreidt! Speel Irod - middelen om deel te nemen in de ontwikkeling van de stad, reizen door de tijd, om deel te nemen in de grote epische gevechten, vinden van betrouwbare bondgenoten en goede daden verrichten in de naam van de rooskleurige toekomst van de mensheid. Met behulp van wapens en magie, met als doel de belangrijkste doel te bereiken. Assertief alleen in staat zijn om succes te behalen en uitgegroeid tot een prominente persoonlijkheid!

Voor een duik in de spannende avonturen, te registreren in het spel Irod. Door een account, moet u een formulier invullen met deze velden:

- Gebruikersnaam;

- Wachtwoord,

- Herhaal wachtwoord;

- E-mail,

- Beveiligingscode.

Na het invullen van de benodigde informatie, kruis dan de bevestiging dat de aanvaarding van de Algemene dapper op "Verzenden". Geen zorgen te maken, dat de configuratie van uw computer niet geschikt is voor de gameplay zal zijn. Systeemvereisten zijn echt minimaal. Als u een internetverbinding en een moderne web browser, kunt u genieten van een van de meest interessante virtuele entertainment.

Irod registratie u wettige bewoner van de buitengewone wereld gemaakt, en nu moet je hebben om hun taken te beginnen. Eerste, zorgen voor de ontwikkeling van de stad. Allereerst is het noodzakelijk om het gemeentehuis om level 10 te verbeteren. Dit zal een gelegenheid om een ​​van de drie landen toetreden bieden. Ook andere vormen van bouw-bank, winkel, schuur, treasury, thuis, smeedt nodig uw zorg. Ze kunnen worden verbeterd om het potentieel dat spel, dat oorspronkelijk werd gelegd verhogen. Ten tweede, moet je door de Poort van Leeftijden aan helden en krijgen ze om te vechten in de rangen van je leger. Je tegenkomt zoals beroemde personages zoals Scipio, Mardonius, Leonid, Hannibal, King Arthur, Spartacus, Merlijn, Dokter, Pompeius de Grote, Attila de Hun, Genghis Khan. Waarschijnlijk heb je gehoord over hun heldendaden, en geen behoefte om uit te leggen wat voordelen zoals ervaren krijgers kan brengen. Ten derde, zeker nodig razdobyvat steen deeltjes Sint-Elooi. Met hun hulp kunt u bellen voor hulp en de bovenstaande letters. Eloy verzamelen steentjes kunnen op verschillende plaatsen en tijdperken. Probeer niet te missen, en vanwege het succes! En tot slot, de vierde - een vechtmissie, de strijd om de steden en regio's. Je moet meedogenloos vernietigen de duistere wezens die en streven ernaar om mensen te ergeren. Heroveren continent van het kwaad Herodes. Ontwikkelen, je het punt wanneer je aan de slag met het in Abisalle te komen bereiken. Gekozen tijdens de gameplay ervaring zal helpen de nederlaag van de gehate vijand.

Om het spel online te spelen Irod U moet een van de bestaande rassen te selecteren. Om haar in het einde en zal behoren. Inwoners die bereid zijn tegen het kwaad van de dood op te staan ​​zijn verdeeld in deze races:

- Union Tribe (moedig, discreet, zeer intelligent, niet terugtrekken uit hun doelen, en kan zware wapens gebruiken en zoeken de hulp van zwarte magie)

- Empire of the Nobles (justitie liefdevolle thuisland verdedigers, die bekend staan ​​als Noble)

- Verenigde Mercenaries (nomadische stammen, die geloven dat ze de mensheid kan bevrijden van de invasie en klaar om te vechten, zowel op zee als op land).

Online game Irod beveelt toezicht Martial prestaties en prestige. Het is vrij belangrijk aspecten die uw positie in de game wereld te bepalen. Ook moet je om geld te besparen. Er zijn twee soorten valuta. Goud vaker voor dan diamanten, die beschikbaar is via het gebruik van extra functies is. Je moet bestanden aan te vullen van zo'n belangrijke bron als voedsel. Zonder dat noch vormen noch een leger te onderhouden. Overigens, wat de soldaten, hoe meer hun getal onder uw bevel - hoe beter. Enorme sterk leger - de basis van gevechtskracht. Dus, ga je gang, want alles ligt in jouw handen!

Irod spel zal meer comfortabel als een alliantie. Als u denkt dat de bevoegdheid om een ​​grote te zijn, creëer je eigen alliantie. Anders, lid worden van een bestaande. Samen met vrienden, zal geen tests laten schrikken! Expand invloed zijn plezier!

Irod spel is voor u klaar en klaar om een ​​goede indruk te geven! Word nu lid - en je zult nooit spijt van krijgen! Plezier en interessant en de moeite waard! Laat besefte al uw plannen!

 

Irod online registratie