Bladwijzers

KlanZ

Alternatieve namen: KlanZ

KlanZ Online - trading card strategie ontwikkeld in een grappige stijl. Zoals gepland door de ontwikkelaars van het spel verhaal - een verhaal van een van de metropool. Evenementen bewegen op straat. Elke nieuwkomer speler wordt leider van het team, die acht kaart vechters bevat. Om de geloofwaardigheid bij de gaming wereld hebben herhaaldelijk strijd aangaan, denken door middel van hun acties, om te leren hoe op te halen van de kaart. KlanZ spelen - dus neem deel aan de strijd om de macht in de stad, heeft de neiging om tal van toernooien, glans winnen in verhitte gevechten, verrassende mensen met zijn prachtige collectie van kaarten. Tijdens het spelen zul je altijd zorgen voor het aanvullen van het dek . En ik moet zeggen dat deze nieuwe kaarten voortdurend zal verschijnen, zodat dit proces gaat leuk worden. Een groot succes te bereiken, zijn de gebruikers vaak gecombineerd in clans. Als je goede bondgenoten kan vinden, kan oplopen tot sneller sterrendom. Verspil geen minuut, tijd doorgebracht met online KlanZ belooft zeer interessant te worden!

Alles wat je nodig hebt om te spelen - internet, een moderne browser en computer configuratie gemiddelde. Systeemvereisten zijn vrij bescheiden, zal men PC idialno met de volgende parameters:

- Besturingssysteem Windows / 2000 / XP / Vista × 32 / Zeven ;

- Processor Intel Pentium ΙΙΙ 800 Mc

- 64 MB videokaart;

- 256 MB RAM-geheugen.

Toegang tot het project krijg je nadat je de KlanZ registratie passeren. Je vrij snel een account aanmaken. Want het moet in een paar velden in te vullen: gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord. De standaard gebruiker overeenkomst, zodat het beter zou zijn om pre-lees de regels.

Dus, om met succes te spelen KlanZ moet omgaan met alle elementen ervan. Elke speler kiest een eerste avatar. Je kunt jezelf man of vrouw - het is als u wilt. Voor de bestrijding gebruik kaarten die bepaalde kenmerken, namelijk kracht, schade vermogen, bonus level, uniciteit hebben. Vallen op de tafel vier willekeurige kaarten. De strijd zelf zal ook bestaan ​​uit vier ronden, tenzij iemand niet eerder winnen. U, als een rivaal, zal je een voorraad van leven en energie. Energie beïnvloedt de aanval kaarten. Op het resterende bedrag in de reserve leven hangt overwinning. Dus in eerste instantie de spelers 4 kaarten, 12 levens en 12 energie. En hoe meer de aanval van de meer kans om schade aan de tegenstander toebrengen.

Game Klanz biedt gebruikers 5 formaten. Dit toernooi Arpad (beschikbaar op level 10, wordt elke dag gehouden in het stadion) Gildiynye War (duurt de hele 5 weken), Mini-toernooien (gemaakt door de spelers zelf), draft pick (klein toernooi, waarvoor de spelers onthullen boosters, en vervolgens ontmanteld kaart ) Siledy (van de 24 kaarten van de speler moet kiezen 8).

Er is nog zo'n belangrijk moment als gebeurtenissen. Ze kunnen de kaart en pond te winnen. KlanZ spel brengt je aandacht game-evenementen genaamd oppositie, Valor, kalmte. Naast al deze rijke variatie aan gameplay taken. Bijvoorbeeld, kunt u op taken zoals het nemen dagelijks, wekelijks, loterijen, titels, etc. etc. Daarnaast zal je in staat om de markt en de winkel te bezoeken om alles wat je nodig hebt kopen.

Geloof dat de toetreding tot de gaming community, vergeet u alles wat verveling. Dit kaartspel is zo verspreid over de bezetting die u steeds weer naar terug te keren. LOKMIDDELEN hun talenten breken er hun eigen ambities, de leiding te veroveren en voel me echt gelukkig man!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more