Bladwijzers

Legend of Martial Arts

Alternatieve namen: Legend of Martial Arts

Spel Legend Of Martial Arts - Gratis cliënt MMORPG, lokalisatie van het originele spel van Perfect World Entertainment. LOMA spel, dat in de eerste plaats is ontworpen om een ​​soort en komische zijn. Slechts een sprookje en plezier met graphics in de stijl van anime: hier zult u niet de gebruikelijke brutaliteit van online games. Niet zo vaak gezien dat een format - en de waarheid is, niet iedereen kan de virtuele wereld te hacken. Zo riskant kan het project nu al worden genoemd.

Ga naar systeemvereisten spel Legend of Martial Arts waarin je kunt spelen op elke moderne computer is niet veeleisend. Want minimale configuratie genoeg processor met een klokfrequentie van 1 zijn. 5 GHz, 512 MB RAM, VGA-niveau nVidia GeForce 4 Ti4200 of Radeon 8500, een opslagcapaciteit van 64 MB en 2 GB vrije ruimte op de harde schijf. Het spel ondersteunt alleen besturingssystemen Windows - misschien kan alleen dit een probleem worden.

Inschrijving in LOMA online is zeer eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen - ga naar de officiele site en voert hun login (om het spel en de site binnen te gaan), bijnaam, wachtwoord en uw e-mailadres. In Legend of Martial Arts dient de registratie om de account te activeren, dus vul je huidige adres. Het blijft alleen het installeren van de client Legend of Martial Arts downloaden handig voor je kan zijn op de officiële website van de zelfde spel.

Aan het begin van LOMA online, je karakter creëert u. In dit geval hebben we besloten niet te veel te laden: je nodig hebt om een ​​van de rassen, geslacht, gezicht en haar van het teken te selecteren.

Race zijn slechts twee mensen en de rivier, zijn er geen verschillen tussen hen, met uitzondering van de uiterlijke tekenen kan hier niet worden gevonden. Toen hij het tiende level bereikt, kunt u ofwel een warrior of mage geworden. Dan, op de dertigste niveau reeds voor elk van deze klassen een subklasse kiezen. En zestigste level specialisatie. Zo begint het spel voor iedereen hetzelfde, maar uiteindelijk opent 8 speelbare classes - dus het zal niet te vervelen.

Interface Legend of Martial Arts Online is eenvoudig en intuïtief, verward management is bijna onmogelijk. Ik denk dat veel mensen beschouwen het als een voordeel, want vaak op de ontwikkeling van de stopcontacten in de games gaat een hoop tijd. Al bij de eerste levels vol plezier spel voldoet aan ons: geven de spelers een soort van huisdieren, die, vreemd genoeg, kan worden teruggebracht tot elkaar om te fokken met de beste eigenschappen. Lopen hun kleine dieren, in de gaming wereld, gelooft is waar. Als voor de quests, alle gebruikelijke: neem de baan, uit te voeren en wegrennen. Om tijd te besparen, zelfs zet de automatische piloot, die het spel sterk vereenvoudigt echt, maar in sommige gevallen niet goed functioneert. Zoals de basisvaardigheden van het karakter, kunt u kiezen voor een verscheidenheid van martial arts. Totaal LOMA online game beladen met ongeveer 20 combat disciplines die je moet leren.

Opgemerkt dient te worden dat de game doordacht systeem van het onderwijs onder de andere spelers. Dat betekent dat je een vriend naar de studenten, om hem te helpen in ruil voor ervaring. Zo is het mogelijk om te spelen in een team en sneller ontwikkelen. Het spel heeft vele andere sociale component: je kunt een broederschap, clan, en natuurlijk maken, kunt u trouwen en een gezin te stichten. Dit alles maakt het spel meer divers in de communicatie en, belangrijker nog, leuk. In het algemeen, zelfs de indruk dat het spel is gericht op allerlei maatschappelijke entertainment in plaats van de eindeloze pompen en vecht monsters. LOMA online game ontworpen voor een breed publiek, dus het is onwaarschijnlijk dat iemand niet verslaafd. Het spel heeft vele comic die niet kan vestigen op zichzelf. Maar komedie, zoals vaak het geval is, woorden kunnen niet beschrijven.

 

Legend of Martial Arts Online registratie