Bladwijzers

Legends of Kung Fu

Alternatieve namen: Legends of Kung Fu

Legends of Kung Fu online spel - gratis client fantastisch spel, ontworpen in de geest van de Chinese Fine Romance. Het is een wereld waarin je status wordt bepaald door de mogelijkheid om de oude martial arts meester. Respect voor de inwoners van de wereld is afhankelijk van de mogelijkheid om hun vaardigheden te tonen. Omdat iedereen wil zijn vechtkunsten te verbeteren, het spel Legends of Kung Fu biedt opleidingen op verschillende scholen die de basisprincipes van martial arts te leren. Trouwens, bent u niet verplicht om te gaan en te blijven tot het einde van slechts een van de acht scholen. Er is een kans om alle scholen tegelijkertijd te gebruiken. Het belangrijkste ding dat u erin geslaagd om de interactie technieken onder de knie en leerde hoe ze te gebruiken in situaties die vereisen. Hoe snel je stakingen leren, blokken en schijnbewegingen afhankelijk van uw mate van talent en vernuft. Iedereen die hier komt met een dorst naar roem overvol hart heeft een kans om te slagen! Vervolgens verwacht je grote dingen!

Om te downloaden zonder problemen Legends of Kung Fu, controleren vooraf volgens de computer in de minimale systeemvereisten: OS Windows XP / Windows Vista / Windows 7, Pentium 4 processor 2. 4GHz of gelijkwaardig; GeForce6600 128MB videokaart of gelijkwaardig, RAM 1 GB; vrije ruimte op uw harde diske10 GB; internetverbinding van minimaal 1 Mb / s. Voordat u downloaden van de client, moet je Legends of Kung Fu registratie. Maak account is niet moeilijk. Je moet een paar velden in: gebruikersnaam, wachtwoord, opnieuw het wachtwoord invoeren. Controleer ook in het spel vereist dat u uw instemming bevestigen aan het project. Een kwadraat verantwoordelijk voor een abonnement op de nieuwsbrief, teek is de standaard. Omdat wordt aangenomen dat niemand zou erg om altijd en overal deskundig.

Speel het spel Legends of Kung Fu je begint met een opleiding in een van de scholen. Maar dan kun je kennis toe te voegen en in andere scholen, rekening houdend met dat en automaten gebieden zijn ook geselecteerd. Er zijn dergelijke scholen als de Life Guards, Bedelaars, Wudang, wetenschappers, Tan, Zalig, Emei, Shaolin. Op zijn beurt, elk daarvan omvat drie stijlen. In totaal kan je de trein meer dan 10.000 apparaten. Als je maar in staat om het allemaal te verteren waren!

Naast het feit dat het karakter van hun vechtkunsten zal verbeteren om te kiezen en beroep. In dit nummer nog democratisch. Verdeeld beroep zoals vier soorten:

- Mining beroep (een boer, visser, mijnwerker, etc. )

- Ambachten (smid, kleermaker, kok, enz. )

- "Culturele" (muzikant, kalligraaf, etc. )

- "City" (waarzegster, de bedelaar).

Als u eerder een beroep geselecteerd voor een of andere reden was niet iets dergelijks, kan worden gewijzigd zonder problemen.

Het is vermeldenswaard dat in de Legends of Kung Fu online personages zijn begiftigd met het vermogen om de energie van Qi te gebruiken, om de vijand aan te vallen op een afstand (contactloze battle), het gebruik van wapens, evenals het vermogen om zichzelf te beschermen zonder uw aanwezigheid (kunstmatige intelligentie). Op de beschikbare wapens, kunnen we zeggen dat het bereik is echt indrukwekkend arsenaal. Waarom zijn er alleen maar! En de duigen en zwaarden, en nauchaki en zwaarden en kettingen en nog veel meer. Bovendien is het mogelijk om bestaande wapens te upgraden. Uit dit alles volgt dat de mogelijkheid van de tekens zijn bijna onbegrensd! Een inspanning leveren voor het egaliseren en binnenkort zal de vruchten van uw arbeid te plukken!

Play Legends of Kung Fu kunt u genieten van uitstekend ontwikkelde verschillende systemen. Immers, PvP, en economische en sociale systeem in detail doordacht en evenwichtig. Plus een grote verscheidenheid aan quests te helpen begrijpen van de mechanica van het spel, terwijl het verdienen van waardevolle spullen. Gevechten in het spel zijn een-op-een tussen kleine groepen en massa. Dit alles moet je gaan! Maar niet voor niets dat je slijpen hun vaardigheden in het speciaal onderwijs! Het sociale leven geeft gebruikers de vreugde van communiceren met elkaar, de mogelijkheid van uitwisseling van geschenken en grappige bruiloft zelfs als je geluk hebt een ontmoeting met zijn half. Economie gaat transacties en handelsbetrekkingen. Game geld wordt verpletterd zilver of massief zilver. Maar je kunt kopen voor echt goud. Het gebruik ervan geeft een aantal voordelen.

Start Legends of Kung Fu spelen nu! Waarom zou zo'n spannende ervaring voor later? Flexibiliteit verhaallijnen en diversificatie zal zelfs de meest veeleisende. Neem maximaal van het leven! Geniet van het spel!

 

Legends of Kung Fu online registratie