Bladwijzers

Living After War

Alternatieve namen: Living After War, leven na de oorlog

Living After War spel - actie strategie met elementen [ _1_] MMO en RTS. Gebeurtenissen zich ontvouwen in een donkere toekomst waarin de mensheid na een nucleaire oorlog gedwongen werden opgesplitst in verschillende facties. Je moet vechten voor zijn vaderland als een deel van degenen die niet onverschillig. Hoe de dingen zijn echt gebeurd? Iemand gemuteerd en bleef op zijn planeet. Anderen vloog de ruimte in en vond er onderdak. Terugkeren na 200 jaar, hebben mensen gegaan van een ruimteschip "Tomorrow" en verwonderde zich over de metamorfose die zich tijdens hun afwezigheid. Vertegenwoordiger van een nieuw ras Nak - is genetisch gemodificeerd mensen. En misschien mensen met dezelfde uitstraling en in staat zijn om een ​​gemeenschappelijke taal met hen te vinden, maar er is een derde tussenbeide natie - Shamak. Deze gewetenloze creatie zwerven overal en proberen de andere bewoners van ongelukkige planeet tot slaaf te maken. Er is verzet, in de cursus zijn alle beschikbare middelen. Optreedt tegen een achtergrond van de ruïnes. Ja, zal de aarde nooit vergelijkbaar met haar vroegere zelf te zijn, en toch haar lot ligt in jouw handen!

Doe mee met het spel L . A . W . neemt de spelers mee in de toekomst en hoe je invloed het zal afhangen van de inspanningen die van toepassing zijn. Zorg ervoor dat de systeemeisen niet zal falen. Uw pc moet aan de volgende parameters:

  • OS Windows XP / Vista / 7
  • Processor Core 2 Duo , 2. 5 Ghz
  • Video Core 2 Duo , 2. 5 Ghz
  • HDD 4 GB
  • 1 GB RAM

L . A . W . Registratie is inherent vergunning, waarin zou u invoeren:

    1. Inloggen
    2. Wachtwoord

Volgende, volg de wizard om het spel te installeren, moet u downloaden en installeren van de client.

Game L . A . W . Online - een verlangen om te overleven in de wereld na de ramp. Maar uw taak is niet alleen om zichzelf te beschermen, maar ook om succes te behalen. Biedt eindeloze strijd om middelen, epische raids, en spannend tegelijk gevaarlijke missies, evenals groep taken van verschillende complexiteit. Neem het bevel over de troepen, bouwen techniek helpen zijn fractie aan de macht te winnen in de nieuwe wereld. Leren om hun martiale vaardigheden te combineren, zodat ze vormen een echte dodelijke mix. Kies welke manier je wilt gaan. L . A . W . je kunt spelen als een krijger, een spook of psionics. Ontwikkel je karakter naar het slagveld dat hij onoverwinnelijk was!

Laten we eens kijken naar klassen, waarvan vertegenwoordigers zijn te vinden in elke fractie. Dus warrior - de verdediger van zijn medewerkers, klaar om op te staan ​​om de laatste druppel bloed. Zware bepantsering koesteren in kritieke momenten, en beheersing van automatisch geweer en zwaard met twee handen maken vijanden beven. Ghosts meedogenloze, geheimzinnig, met unieke talenten. In het gevecht, ze vrezen een openlijk conflict, maar dankzij zijn belangrijkste wapen - trucs en sluwe manoeuvres - de vijand kan grote schade toebrengen. Psionics - een zeldzaamheid, maar een grote waarde voor de samenstelling van een leger. Dit obdarovannye keuzes, in staat om de kracht van het denken beïnvloeden. Hun arsenaal is gevuld met vloeken effectief, naast het slagveld ze vijanden felle vlammen, vorst of elektrische schokken veroorzaakt door wilskracht kan vernietigen.

Play L . A . W . Je bent niet alleen maar vechten met kunstmatige intelligentie of te vernietigen zonder kop doelen. Hier kun je concurreren tegen andere spelers. Pronk met je tactiek, omdat het perceel L . A . W . o nLine heeft om dit te doen.

Snel Ga zitten in je tank of helikopter en beginnen om het spel te spelen L . A . W . Beheren van zowel terrestrische en luchtlandingstroepen. Want wat je ook vandaan komt, is er altijd een kans om hun talent te laten zien met volle teugen!

L . A . W . het spel biedt aan de gilde en vecht samen met gelijkgestemde mensen. Geloof dat gevoel achter haar ondersteuning kunt u bewijzen wie echt de meester van de aarde. Maak je klaar voor een moeilijke test, wees geduldig en ga vooruit naar een betere toekomst! Laat geluk omzeilt uw kant!

 

Living After War Game registratie