Bladwijzers

Managore

Alternatieve namen: Managore

Dark uitgestrekte spel Managore wachten op degenen die wensen om te vechten met sterke tegenstanders. Bouw je leger, gebruik beslissende strategie en scherpen de vaardigheden van je personage om een ​​kampioen op alle gebieden worden!

Voor het spelen Managore, zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de systeemvereisten, zoals: frequentie processor - 2 GHz, 1 GB RAM, Videokaart - 128 MB. Doe mee met het spel Managore niet veel tijd te nemen en gemakkelijk:

1. Op de hoofdpagina, selecteer het item "Registratie";

2. Voer uw gebruikersnaam,

3. Voer een veilig wachtwoord en herhalen;

4. Vul een geldig e-mail;

5. Selecteer "aanmelden" en Managore registratie is voorbij.

De eerste keer dat je begon te spelen van het spel Managore, voordat je gek, onvoorspelbaar en gevaarlijke wereld geopend. Grote mensen zullen in uw bedrijf, om te reizen en in alle duistere geheimen te gaan. Te spelen in Managore, moeten worden voorbereid op een zware confrontatie, die verantwoordelijk is voor de levering van producten, leren over het technisch onderzoek en in staat zijn om de aliens te neutraliseren voor elk doel: kwaadaardige, vechten of rustig.

Nu, als je zo veel helpers rond Managore online , alles zal werken: de economie zal werken, bent u in staat om het land te grijpen zal zijn. In de browser Managore online , is er geen verdeling in goede en slechte personages. En je hoeft niet naar een fijne lijn tussen helden en bandieten lopen om dingen te laten werken. Voer frontale aanval vijanden in het spel Managore, aankoop essentials of weten via spion tactiek militaire informatie.

Jij bent de meester van je bezittingen, dus verzamelen van middelen en de opbouw van structuren om uw groeiende leger te ondersteunen. Het spel biedt spelers Managore negentien verschillende gebouwen die gebouwd kunnen worden. Er zijn ook unieke achttien uitbreidbaar eenheden die tot uw beschikking.

Wereld Managore online is een gevaarlijke plaats, en is het zinvol om een ​​gilde dat u hulp en ondersteuning te sluiten, indien nodig. U kunt deelnemen aan of maak een gilde met vrienden of vrienden te vinden in het spel Managore online en creëren allianties die manier. Gewoon in een gilde, dan kunt u het doel van het team te bereiken en ontrafelen de donkere bergen. Echter, je moet hebben ervaren spelers en gilden een geheel moeten ver genoeg gaan in het spel Managore. Echter, zodra je naar de donkere bergen, wordt u geconfronteerd met een kwaadaardige draak Managore online .

Een interessant aspect van het spel is het systeem Managore held tegen held van de strijd. Maar door vrienden of vijanden om erkend te worden voor uw grote successen, je hebt de vaardigheden om je personage verder te gaan naar het maximum.

Verzamel alle krachten met andere spelers in het spel Managore en test je strategische vaardigheden tegen elkaar, kunt u ook roem te verdienen dus. Blijf een stap voor je tegenstander om jezelf te bewijzen en word de kampioen Managore online gevecht. Verzamel voorwerpen en gebruik vervolgens de artefacten van het systeem, die u kan helpen, zodat k ze hebben meer krachtige wapens en armor.

Game Managore presenteert u slag van verstand en hoogwaardige technologieën, niet alleen PvP en [_35_ ] PvE gevechten. Degenen die uiteindelijk significante pieken bereiken kunnen hun gevoel van militaire en technische strategieën te scherpen dat zelfs efficiënter zijn dan hun zwaarden! Zo, het spel Managore - is online MMO fantasie die de beste kwaliteiten van de stedelijke, melee gevechten, het onderzoeksteam en andere combineert role-playing games.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more