Bladwijzers

Middeleeuwse Online

Alternatieve namen: Middeleeuws

Medieval Online spel - fantastische multiplayer-client strategie, die zich ontwikkelt in het verleden gehuld in legende. U wordt vervoerd naar de XII eeuw en nemen deel aan de gevechten, die tot doel hebben zoveel land middeleeuws koninkrijk vast te leggen, waar nog maar net geluwd bloederige kruistochten. Misschien rijkdom komt niet al te verstandig, verzwakking staat moorddadige oorlogen. Inderdaad, kunnen in plaats daarvan vriendelijk macht te delen en samen te werken om de economie van de macht te begrijpen, waardoor het een krachtig en onoverwinnelijk. Maar iedereen denkt voor zichzelf. Dus jij en krijgen in het milieu zo egoïstisch personen hebben alle recht om uw rechts te zwenken en probeer een stuk meer nemen. Natuurlijk, je veel niet alleen bereiken. Immers, de belangrijkste landherdistributie optreedt tijdens heftige clan wars. Dus op zoek naar bondgenoten - en meer! Je zult in staat om te bewijzen dat je verdient het om de heerser te zijn!

Om het spel Medieval Online , krijgt u een internetverbinding en een computer met de volgende configuratie nodig: OS Windows 7 Windows [ _1_] Vista , Windows XP ; 1.4 GHz processor, grafische kaart met 128 MB, 512 MB RAM en 100 MB harde schijf. Download Medieval zal na worden maak je een account. Medieval registratie is online heel eenvoudig: login, wachtwoord, en naar verluidt doordacht e-mail adres in te voeren. Wanneer het spel begint, moet u een hoofdpersoon te creëren.

Tekens die u erin zult slagen om te vallen in twee categorieën: de hoofdpersoon en huurlingen. U kiest wat uw leider een team van huurlingen geleidelijk gevormd zou zijn, laat staan ​​en is geschikt voor krijgers met verschillende specialiteiten. Over het algemeen in Medieval Online drie klassen. Ze verschillen niet alleen de vaardigheden en karakter, maar ook wapens. Dus kurassiers voorkeur aan zware harnassen en schilden, die hen helpt om niet bang voor strakke botsing met de vijand te dragen. Bovendien zijn ze sterk en voor elk van de ploeg zijn de eerste verdediging. Mariniers ook niet bang zijn voor het bestrijden van de buurt zo kunnen verschillende soorten wapens houden. Hoewel hun verdediging zwakker is dan dat van de mannen op wapens, maar hun doorzettingsvermogen en kracht met meer dan compenseren. Maar de derde klasse, pijlen, breng onthechting profiteren alleen van een afstand. Zij maken gebruik van bogen, kruisbogen en speren. Terwijl doen heel slim. Dus, ondanks een zeer zwakke verdediging, kan schade aan de vijand letterlijk onherstelbare veroorzaken. Geachte commandanten, bedenk dan dat het verzamelen van de ploeg voor de komende strijd, moet u ervoor zorgen dat de verschillende soldaten in de samenstelling opgenomen. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat uw succes!

By the way, als je main character behoort tot een aantal van de klassen en kiest deze eigenaardige klasse van specialisatie, maar dat betekent niet dat andere specialisaties permanent zal worden gesloten. Verander beroep en proberen hun hand op een hele andere kan de eerste keuze zijn. Maar we moeten u waarschuwen niet te springen van het ene specialisme naar het andere, niet echt onder de knie een van hen. Immers, zoals ze zeggen twee konijnen had geen tijd en als je nog niet uitgeput de mogelijkheden van hetzelfde beroep, is het best niet te haasten om de tweede. Alleen consistentie en grondigheid uiteindelijk het gewenste resultaat geven. Dus wees slim, als je wilt om dit koninkrijk te veroveren!

Game Medieval opent een duizelingwekkende perspectieven en als je goed gepompt door de twee takken van ontwikkeling - namelijk Kunsten commandant en militaire zaken - dat kan echt onoverwinnelijk geworden. En verstandig vormden een detachement van 16 huurlingen zal een echte steun in deze meedogenloze oorlog. Vergeet niet dat een teken is verdeeld in verschillende soorten, en het verbeteren van hun behoefte in een keer. Dus, moet je aandacht besteden aan de volgende parameters:

- Basis parameters (armor, gezondheid, energie);

- Fysische eigenschappen (kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen)

- Mentale kenmerken (moed, intelligentie, nauwkeurigheid);

- Specificatie (aanval snelheid, bewegingssnelheid, grafieken, Gereed).

Victory, die wachten voor jou, je ervaring en glazen brengen, belangrijker nog - leren om verstandig te gebruiken. Ook, als je eenmaal begint Medieval te spelen, moet u opslaan in-game valuta. Geld is niet alleen nodig voor de aanschaf van apparatuur, maar ook de salarissen huurlingen te betalen. Anders, wie zou willen riskeren omwille van je leven ambities, maar nog vrij. Alle noodzakelijke soldaten. Proberen tijd om hen te voorzien van nieuwe wapens, zodra deze beschikbaar is - en ze zullen klaar om te gaan voor u aan de rand van de wereld.

Daarnaast spelen Medieval Online nodig om een ​​oogje op het apparaat te houden. Zodra gemerkt dat het wapen moet worden gerepareerd, hoeft deze zaak niet voor onbepaalde tijd uit te stellen. Anders over het algemeen verliest het juiste ding.

Game Medieval 2 interessant en gevuld met veel details, maar met dezelfde eenvoudig te beheren. Het hoofdmenu bestaat uit de volgende secties als kazerne, informatie over een personage, ontwikkeling van de boom, magazijn en rugzak, team boom recruitment markt, winkel, feest. Je zult altijd in de plaats, dat is heel handig, want chaos is niet bevorderlijk voor de uitvoering van de plannen.

Game Middeleeuwse zeker geven u veel aangename momenten en zal een onmisbaar onderdeel van uw vrije tijd te worden! Probeer het - en zie voor jezelf!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more