Bladwijzers

Metal War Online

Alternatieve namen: Metal War Online

Online game Metal War Online - zittingen online game client die spelers transporteert in de mondiale conflict in Sci- fi setting. Deze wereld van de toekomst, waarin gebeurtenissen van de oorlog woedt op het gebied van hulpbronnen die nodig zijn voor geen ander doel, om kunstmatig bloed te maken. Het kan u verrassen en vragen waarom heb ik het nodig? Het feit dat het synthetische bloed heeft speciale eigenschappen en een andere kwaliteit dan natuurlijk. Het begon allemaal met een onopvallende lokaal conflict tussen de twee bedrijven. Maar de confrontatie tussen de twee titanen, waarvan niemand wilde een heerlijk hapje te missen, al snel onbeheersbaar. Militaire gebeurtenissen zoals brand, met angstaanjagende snelheid verspreid over de hele wereld, die tegelijkertijd veel deelnemers. Mercenary organisatie ingegrepen en de situatie werd verergerd door de extreme. Niemand weet wat de uitkomst van deze massale slachting, maar het recht om iedereen deelnemen.

Om het spel Metal War Online , moet u de client te downloaden en te installeren. Om dit te doen, moet uw computer aan de volgende minimale systeemvereisten:

- Geïnstalleerd besturingssysteem Windows 7 / Vista / XP SP3;

- Processor Intel Core 2 Duo of AMD Athlon X2 64 3. 0 GHz

- Card 512 MB NVIDIA GeForce 9500GT / ATI Radeon HD 3450

- 2 GB RAM-geheugen en 4 GB vrije ruimte op uw harde schijf.

Download cliënt alvorens Metal War Online registratie. Maak een account als volgt: Ingevoerde e-mail, wachtwoord (herhalen), nickname en letters uit de afbeelding. Doe mee met het spel Metal War Online - het is een vriendelijk verzoek voor een uitnodiging om het spel in te voeren. Omdat het spel Metal War Online nu gesloten alpha test, ontvangt u een e-mail brief die ontvangen en geven de gewenste toegang .

Je zal de eerste keer in grootstedelijke gebieden van Australië, en waar zal je een weg te vechten. Moeten kiezen de kant waarop u zal toetreden. Maar het betekent niet dat we een gelofte van trouw en de structuur kan niet worden gewijzigd. Je kan Metal War Online spelen in samenstelling Global Resource Network of Morgan Industries. De eerste is een commerciële organisatie van een nieuw type. Exclusieve recht om de mijne zeldzame soort actinolites in Australië - de troef, en het rendement, de organisatie van plan is niemand. De tweede - de toonaangevende fabrikant van metalen, composieten en kunststoffen. Deze multinational, waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1903. Productie-omvang en succesvolle organisatie leden van onderzoek en ontwikkeling, vertrouwen ontstaan ​​dat zij het volste recht om een ​​waardevolle bron bezitten. Wie weet, misschien is er niet zou botsen tussen hen, als het niet in 2005 werd ontwikkeld door professor Beloyartseva "blauw bloed." Maar wat gebeurd is, is gebeurd. En nu voor de nuttige eigenschappen van een populair substituut voor menselijk bloed, veel dappere mannen klaar om iedereen te vechten. En als u akkoord gaat met de keel van zijn vijanden te snijden, en om hun rechten op te eisen?

Play Metal War Online Je zal gebruik maken van de techniek van de vier klassen. Gespecialiseerd op machine-intelligentie, aanval, artillerie, en reparatie. Gepantserde aanval voertuigen (BSHM) vormen een grote militaire macht. Ze zijn zwaar bewapend en in staat te vernietigen alles op zijn pad. Shuttle Technische Ondersteuning (CLASS) hebben vele functies. Deze reparatie op het slagveld, en aanbrengen mijnenvelden, en de oprichting van elektromagnetische interferentie. De kleinste combat verkenning voertuigen (BRM) worden geconfronteerd met een dergelijke baan als intelligentie, succesvol omgaan met alles, als gevolg van de hoge en wendbaarheid. Een mobiele artillerie complexen (IAC), integendeel, de meeste zijn enorm. Zij kunnen de bodemstructuur elimineren en schade toebrengen, zelfs op grote afstand. Al deze zal helpen gevechtseenheden niet een strijd te winnen en het bereiken van de gewenste.

Game kaart Metal War Online tot twee - "Base in de woestijn" en "Australische stad" ;. In deze oorlogsgebieden en actuele gebeurtenissen ontvouwen virtuele oorlog. Spelers kunnen op adem komen in speciale hangars. Ze zijn ontworpen om het te maken waar perekentovatsya tussen gevechten, gevechtsvoertuigen en bevestig om apparatuur te kopen voor verbetering.

Als je hart verlangt naar avontuur en de toekomst wenkt haar onontgonnen, MWO spel - precies wat je nodig hebt! Ontwikkelaars hebben geprobeerd om te voorkomen dat gebruikers waren teleurgesteld en binnenkort beloofde te behagen met nieuwe onderdelen van de gameplay. Join Right Now! Succesvol en leuk spel!

 

Spel Metal War Online registratie