Bladwijzers

Muziek Wars

Alternatieve namen: Muziek Wars, War Music

Online Game Music Wars - een nieuwe gratis MMORPG browser spel met 2D uitzicht vanuit het bedrijf Destiny Development. SaundSiti bewoners om te vechten voor hun muzikale smaak, het verdedigen van hun standpunt met hun vuisten. U kiest gewoon de juiste categorie van metaal, rap, rock en glamour, gezien hun voorkeuren. Je karakter - een vertegenwoordiger van de muzikale groep. Muziek afspelen Wars kun je door in te loggen met Facebook of VKontakte. Om dit te doen moet de registratie in het spel Muziek Wars, waarin u alle benodigde gegevens (spelnaam, e-mail, wachtwoord) op de hoogte. Systeemvereisten verschillen bescheidenheid, omdat je PC moet voldoen aan zulke eenvoudige parameters als:

  • OS Windows
  • Processor ( Pentium )
  • 2GB RAM
  • Card
  • Geluidskaart
  • Internet
  • Gebruikelijke doet

Zeker moet worden geïnstalleerd Adobe F vastsjorren Player 11. 4. Geachte milomany en gewoon gamers, ontdek dit fantastische spel! Je bent gewoon te wachten op een aangename ervaring!

Reisde Muziek Wars inschrijving kunt worden in het karakter venster geopend, waar je zijn acties zullen beheersen. Om spel geld te verdienen, het uitvoeren van een verscheidenheid van quests. Na het lezen van de baan, overgaan tot executie. Als succesvol omgaan - beloning is gegarandeerd! Hun spaargeld moeten besteden aan apparatuur. Alles wat je nodig hebt kun je kopen in een speciale winkel. In het assortiment zijn er wapens, amuletten, huisdieren en meer. Geselecteerde object moet je je inventaris te verplaatsen naar de studio die wordt weergegeven op het menu profiel.

U kunt ook energie kopen (voor de deelname in de strijd vereist een zekere mate van), verschillende kaarten (geven een aantal voordelen). Houd een oogje op de hoeveelheid energie, of gezien de hoofdstad en vertegenwoordigde de Sterren.

Beginner hulp ervaring opdoen de top drie meesters. Ze zijn een veel zin op het gebied van kunst, zodat hun tips zeer waardevol kan zijn. Moeten ze niet vrolijk ontslaan, is het beter om te luisteren.

Speel het spel online Muziek Wars moet pompen held vaardigheden. Feeling vertrouwen in jezelf, kun je andere spelers uitdagen en toetreden tot de strijd. Niet per se een perfecte muzikale gehoor om zijn onschuld te bewijzen. Muziek Wars game - deze beslissing ontstond neponyatok gebruik van dit argument als een fysieke kracht. Overigens is het gebruik van wapenstokken, vuisten en andere accessoires accentueren uw bedoelingen. Behoudt de sterke, lenige, vasthoudend spelers. Laat niemand om hun mening op te leggen! Denk je niet dat je net genoeg talent om de muzikale Olympus te beklimmen?

Je kunt je held opnemen om deel te nemen aan het toernooi. Toernooien vinden automatisch plaats. U blijft ook zichtbaar voorkomende gebeurtenissen. Indien gewenst, samen met vrienden, kunt u een groep maken - een soort van clan. Er is een classificatie waarin uw groep gaat naar de eerste regel te nemen, u alleen van toepassing op deze inspanning.

Chat kunt vragen stellen, opmerkingen maken of suggesties te doen. Mis de gelegenheid gesteld om op de emoties veroorzaakt door de geweldige gameplay niet missen.

Muziek Wars speel je wordt begeleid door aangename muziek. Bovendien Om muziek halen op de radio is uw land. Sound creëert een sfeer die in staat is om uw stemming te tillen en weg te nemen verdriet, geïnspireerd door de grijze weekdagen.

Als u wilt abrupt zijn, van harte welkom om robijnen kopen. U kunt dit doen met de hulp van reals door WebMoney. Winnaar van robijnen ontvangen extra functies die het spel interessanter maakt.

Volgende, kenners! Win het respect in de compromisloze SaundSiti! Vervul lang gekoesterde droom nu gemakkelijk, de virtuele wereld - de beste manier om te stijgen naar het sterrendom! Veel succes!

 

Game Music Wars registratie