Bladwijzers

nieuwe wereld

Alternatieve namen:

Nieuwe wereld is een typisch MMO-spel. De graphics hier zijn een van de beste onder vergelijkbare games. Het doel van het spel is om een nogal uitgestrekte wereld te verkennen vol met verschillende wonderen, waar schurken en boze geesten waren. Voordat je New World speelt, kun je het uiterlijk van het personage kiezen, dat je tijdens het spel verder zult verbeteren.

Het spel begint met jou als overlevende van een schipbreuk op een verloren oceaaneiland genaamd Eternum. Er zijn veel wonderen op het eiland, er is magie en niet alleen.

Er is geen karakterklasse in de gebruikelijke zin en wordt bepaald door het gebruikte wapen, wat niet zo zeldzaam is in het spel. Er is van alles, van hellebaarden tot musketten en bogen, er is genoeg om uit te kiezen. Je kunt dit alles bijna in elke volgorde combineren met bepantsering. De ontwikkelaars dwingen je niet om lichte bepantsering te gebruiken als je een boogschutter bent, je kunt zelfs zware bepantsering gebruiken, of omgekeerd, gewapend met een tweehandig zwaard, lichte bepantsering dragen. Naarmate het geselecteerde wapen wordt gebruikt, worden bonussen van de overeenkomstige klasse geopend.

Er zijn drie facties in het spel en bij het bereiken van het vereiste niveau kun je kiezen bij welke je wilt aansluiten.

  1. Marauders zijn compromisloze krijgers die voor alles op kracht vertrouwen.
  2. Een verbond van fanatici die het eiland van corruptie willen zuiveren in naam van gerechtigheid.
  3. The Syndicate is een mysterieuze factie niet zonder sluwheid. Besluipen en achterbaksen is een normaal iets voor hen.

Als een factie een gebied controleert, maakt het het spelen in dat gebied een beetje gemakkelijker voor al zijn leden. De ervaring die is opgedaan in gevechten zal meer zijn. Bovendien is de verzameling van bronnen verbeterd en zijn items iets gemakkelijker te maken. Zelfs tegen het vuil vechten zal niet zo moeilijk zijn. Naast het behoren tot een bepaalde factie, kunnen spelers zich verenigen in clans en steden controleren, de wetten daarin bepalen en zelfs belastingen instellen.

Alle speurtochten in het spel kunnen grofweg in vier klassen worden verdeeld.

  • Hoofd- en nevenmissies van het verhaal, waarvan de voltooiing je in staat zal stellen om voornamelijk zeldzame en nuttige items te krijgen.
  • Factional wanneer je ze voltooit, is het mogelijk om een speciale valuta te bemachtigen en goede wapens en andere dingen te kopen in de factiewinkel.
  • Urban - brengt veel ervaring met zich mee en stelt u bovendien in staat een reputatie op te bouwen in het gebied waar de stad zich bevindt.
  • Expedities zijn het moeilijkst omdat ze worden uitgevoerd door een groep spelers en pas beschikbaar zijn na het bereiken van een bepaald niveau.

Ambacht in het spel is niet helemaal gebruikelijk. Je hoeft niet te zoeken naar aparte recepten voor elk uniek item in de uithoeken van de kaart. Hier worden items van hetzelfde type gemaakt volgens één recept. Wat de objecten uniek maakt, zijn de gebruikte materialen en hun combinatie. Je kunt een item van elke klasse maken, van eenvoudig tot legendarisch. Natuurlijk zullen de componenten voor het maken van meer unieke items en wapens moeilijker te verkrijgen zijn. Gemaakte items kunnen karakterniveau-eisen hebben voor verder gebruik.

Developers zorgden voor het maken van skins. Als je een personage echt uniek wilt maken, moet je in-game valuta of zelfs echt geld uitgeven om het een ongewone uitstraling te geven.

Download New World gratis op pc, werkt helaas niet. Maar je kunt de game kopen op de Steam-speeltuin of op de officiële website. Onthul nu de geheimen van het eiland vol magie!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more