Bladwijzers

NHL 09

Alternatieve namen: NHL 09

Processor: 1. 3 GHz

RAM: 256 MB (XP) / 512 MB (Vista)

Video: 64 MB

Harde schijf: 3. 1GB

NHL 09 - uiterlijk op het moment dat een deel van de populaire serie van de sport hockey simulator ontwikkeld voor personal computers. Kies je favoriete team uit een van de beschikbare wereld competities, waaronder de NHL '09, de Russische Super League, de Finse SM-League, de Zweedse Elitserien en concurrentie AHL boerderij club en nationale teams wedstrijden en een grote verscheidenheid aan toernooien, kampioenschappen en competities. Onder de talrijke spelmodi hebben de mogelijkheid om een ​​spel te spelen of breng het hele seizoen, het beheren van uw favoriete team. En als dat je lijkt een beetje, dan is het spel NHL 09 krijg je de kans om te voelen als een coach een van de teams in de competitie te geven en met nul traditie creëren geweldige club, het creëren van een combinatie van spelers ondertekening van veelbelovende jongeren die deelnemen aan de overdracht transactie, en zelfs deelnemen aan de ontwikkeling van de infrastructuur club. Spelen NHL 09 kan zijn in het team, en in single-player mode, het creëren van zijn protege en op te sturen naar een van de liga teams, en de voltooiing van de installatie van de technische staf voor elke wedstrijd, in staat om hun technische en tactische kenmerken van de passerende pad verbeteren van veelbelovende nieuwkomer zou zijn naar wereld hockey superster.

Management

Gewone voor de volledige reeks van de sport hockey simulatie NHL 09, werd het punt veranderingen en het gebruik van minimale aanpassingen van de grafische engine. NHL 09 maar kreeg veel meer dan situationele veranderingen en nieuwe video van doel vieringen, er werd grondig herzien management games, geoptimaliseerd om te werken zonder een gamepad. Spelen NHL 09 op verschillende manieren, met behulp van verschillende methoden voor de controle. Eenvoudige vorm van controle is ideaal voor gebruik op een conventioneel toetsenbord, maar het ontneemt veel mogelijkheden dribbelen en andere technische elementen punt. Professionele vorm van beheer heeft een breed scala van instellingen en een verscheidenheid van complexe elementen, waaronder gooit vertraagde valse swing en beroerte elementen. Echter, gebruik deze control mode het toetsenbord is praktisch onmogelijk in NHL 09, het spel is op de controller zal extra uren op het beheersen van technieken vereisen.

Clublid

Beginnen hun reis in de wereld van high hockey spel NHL 09 zal ons te bieden met de makkelijkste moeilijkheidsgraad, wanneer de controle speler kan worden teruggebracht tot slechts drie toetsen en pijlen, en die gericht zijn op een bepaalde hoek computer zal overnemen. Hoe hoger je vaardigheid zal groeien, hoe makkelijker het zal zijn om te spelen, zelfs met de meest krachtige rivaal en de geest van de sport en de moeilijkheidsgraad uitbreiding van het managementteam behouden zal moeten verhogen. NHL 09 game, die in dit opzicht een breed scala aan opties. In het management team, kun je jezelf een paar drievoudige aanval en verdediging te maken, om de meest succesvolle combinaties in meerderheid en minderheid, selecteer tactiek voor elk niveau te kiezen, rekening houdend met de individuele kenmerken van elke speler, hoewel het mogelijk is om het toe te vertrouwen aan alle virtuele assistenten. Alle in het spel 5 moeilijkheidsgraden waarbij je tegenstander behendigheidsspellen, snelheid en precisie versnelling zal groeien, en daarmee zal je spelers fouten zien in het spel. Naast dit alles, kan extra moeilijkheden handleiding te maken die gericht zijn, terwijl de puck wordt geschoten of zelfstandigen die verschuivingen gaming eenheden.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more