Bladwijzers

Nindou

Alternatieve namen: Nindou

Nindou - online browser spel waarin je jezelf kunt proberen in de rol van de mysterieuze oosterse ninja. Wie van ons wilde niet de weg van de ninja training om een ​​heleboel dingen onopgemerkt doen gaan. Ninja komt en gaat net zo geheimzinnig als mysterieus en zijn school, dat is waarom we weten heel weinig over hen. Game Nindou geeft u een kans om jezelf te proberen als een ninja en proberen om het hoogste niveau van vaardigheid te bereiken - te beheersen. Interessante speciale effecten, interessante muziek en niet alleen voor u klaar. Voor aan de school ninja te sluiten, moet je om te gaan door middel van een eenvoudige registratie. Te loggen op de officiële website Nindou online , kunt u alles wat u nuttige informatie vinden voor zichzelf. Dit zal helpen beginners begrijpen alle subtiliteiten van het spel.

Game zal niet leiden je problemen, want het is goed ontwikkeld door de makers van het spel. Maar aanraking registratie. In geregistreerd Nindou neemt niet veel tijd in beslag nemen, het is vrij standaard en bestaat uit drie velden: naam, e-mail en wachtwoord. Resterende wachttijd voor bevestiging en kun je het spel starten.

Het spel wordt ontwikkeld op basis van Ren Dou Feng Yun 3 en is een gratis browser-based online Flash game. Dit betekent dat het niet gebonden is aan een specifieke computer, kunt u in het spel met een willekeurige buurt computer gaan door het schrijven van uw e-mail en wachtwoord.

Als je wilt spelen Nindou, worden voorbereid voor moeilijkheden. Omdat het spel is ontworpen voor gebruik logisch denken. Naarmate het spel vordert, zal je nodig hebt om een ​​verscheidenheid van dingen te verzamelen, niet alleen voor de ontwikkeling, maar ook voor de winst. Proschityvaya diverse vechttechnieken en het verzamelen van speciale items, krijgt u het voordeel ten opzichte van de vijand. Inderdaad, in Nindou online spelen je kunt spelen met je vrienden, en dus het voordeel je nodig hebt. Wedstrijden, ratings, concurrentie - dit alles wat je kunt voelen wanneer de race zal beginnen met de vijand.

Als u op zoek bent, wat je moet spelen, spel Crazy Ninja zal de beste optie zijn. Goede graphics geven je veel plezier en heldere kleuren voor een lange tijd om het spel te verlaten in je geest, en misschien zal het uw favoriete familiefoto spel. Werken hun weg ninja, moet u verder te ontwikkelen en te versterken zijn status. Met behulp van honderden items in het spel, zal je in staat zijn om hun vaardigheden te ontwikkelen, die betrokken zijn in de strijd met de vijand.

Echter, om mee te vechten en te groeien, moet je worden opgeleid. Zodra je het spel start, moet je een beetje training, waarna je in staat om gemakkelijk aan te passen aan het spel zal gaan.

Vergeet Ninja - zijn meesters in hun vak. Als u het hoogste punt van Zen bereiken, moet je een maximum harde al hun krachten te investeren in de strijd. Het vecht om u te helpen ontwikkelen en verdien een reputatie. Als Nindou spelen je regelmatig speelt, uiteindelijk zul je de felbegeerde Master niveau te bereiken. Alleen de meester perfect beheerst zijn lichaam, geleerd om de natuur te gebruiken om uw voordeel en kunnen verbergen, zelfs in de voorkant van de menigte.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more