Bladwijzers

Ninja Wars

Alternatieve namen: Ninja Wars

Game Ninja Wars - combineert elementen van MMO en RPG browser spel met grappige wezentjes Anime hoofdrol. Na begonnen te spelen Ninja Wars, zult u merken dat de inwoners is als geen andere populaire personages uit Naruto en Bleach. Terwijl je niet beperkt in de keuze, en probeerde een personage te spelen, kunt u deze wijzigen naar een andere. Als je kijkt naar de uitnodiging voor een bezoek aan als Renji of Kiba, Vega of Cikamaru? Kom interessante quests, missies van verschillende moeilijkheidsgraad te voeren, geven alle mogelijke hulp aan de bewoners om je heen Faerie vernietigen vieze monster moedig gaat de strijd met de andere spelers. Wat je ook doet, zet in deze bezetting ziel - en dan succes in uw zak. Ninja Wars online gebeurtenissen die zich op het ruime locaties, opgespoord door de hand. Talent van de meester is onmogelijk alle kleurrijke landschappen en verbluffend mooie niet te erkennen. En nog belangrijker, dat al deze pracht Ninja Wars geeft u gratis. Beoordeel de vrijgevigheid van de ontwikkelaars die hebben gewerkt aan glorie, naar een origineel project te creëren.

Om het spel Ninja Wars spelen moet uw computer aan de minimale systeemvereisten. Het spel is niet grillig technische parameters. Voldoende zal zijn

  • Het besturingssysteem Windows
  • CPU Intel een Core
  • 3. 0 Ghz
  • 1 Gb Ram
  • Moet worden geïnstalleerd Flash Player

Als het in orde is, de gameplay zal niet onderbroken worden, en je hals over kop duik in Ninja oorlog.

Maak uw account om toegang tot de uitstekende wereld van anime krijgen. Voer uw gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres. Ben het eens met de regels van het spel en laat Ninja Wars zal je een volwaardig lid van het uitnodigen hilarisch avontuur.

Online game Ninja Wars heeft vijf dorpen - Vuur, Wind, Water, Aarde en Lightning. Je begint in een van hen, en om u de weg te wijzen naar voren is afhankelijk van factoren zoals de stijl van spelen, je ambities, deze inspanningen. Na verloop van tijd kunt u de toegang tot de Stad van Demons, Valhalla, Las Noches krijgen of vinden dungeon Dungey. Waar je ook niet overal slipte er een heleboel banen, die wordt berekend voor de prestaties ervaring. Maar als je gewoon wilt lopen rustig genieten van het beschouwen van ongekende schoonheid van het landschap, zorgen voor een tour naar de verschillende bezienswaardigheden en Oost-animatie gebouw, die vol is van Ninja Wars online bekijken.

Natuurlijk, een game geld moet je je held te kopen en maken het odezhku iemand niet leuk. Naast vereist en armor en wapens, en toch zal niemand u gratis. Daarom accumuleren verdiend stenen (reguliere game geld) en coupons (wisselkoerseffecten steeg koelte). Ninja Wars game geeft je de mogelijkheid om dit soort valuta rechtstreeks spel methoden maken. Maar je kunt goud, gekocht voor echt te gebruiken. Houders van goud Ninja Wars spelen wat makkelijker. Je krijgt een aantal leuke voordelen.

Naast de belangrijkste wapens die je kunt rollen, drankjes, het versterken van stenen en vele andere items te gebruiken. Respectabel dan uw voorraden, hoe meer kans om te winnen. Vernietig de boze bazen, de praktijk in kleine gevechten, en binnenkort in staat zal zijn zonder angst voor het stappen in de arena om de uitdaging van waardige tegenstanders te aanvaarden. Bewijs dat kan zelfs het beste af te weren!

Ninja oorlog Online is veel interessanter voor u, als u de steun van trouwe huisdier inroepen. Hoe beter je voor zorgen, des te groter zal de terugkeer zijn. Leuke dieren voel je liefde en klaar voor alles alleen maar om u te helpen.

Elk personage in het spel heeft de basiskenmerken van dergelijke aanvallen, slot, snelheid, uithoudingsvermogen. Deze parameters zullen verbeteren. Maar afgezien van deze zijn er 10 vaardigheden zonder pompen dat je niet in staat zal zijn om verder te gaan. Voortdurend verbeteren van je vaardigheden, zoals Wind Technology, Equipment Ninja Techniek brand Lightning Technology, Watertechnologie, Technologie Aarde Tech Seals, Body Tech, Tech Illusie en Medische Technologie. Volharden - en zal zeker in staat zijn om al zijn koelte raken!

Dit spel zal wekken positieve emoties! Kijk zelf maar! Wees blij met de grappige anime personages!

 

Ninja Wars game registratie