Bladwijzers

Nova Raider

Alternatieve namen: Nova Raider

Nova Raider online - browser-based multiplayer role-playing game is een fantastische gratis model. Current Events MMORPG evolueren in real time. Even waan je jezelf in de rol van de grote sterrenstelsels dwalende piloot die uit de buurt van de inval vijand in de hoop te ontsnappen en vinden hun thuisplaneet ooit loopt. Hoe dan moet een aangename terugkeer naar de omhelzing van de moeder-planeet en het gevoel dat je eindelijk zijn thuis gevonden te zijn. Maar zolang je evenwicht in gewichtloosheid in je ruimteschip en de voorsprong op vele gevaarlijke avonturen, die moeten doorlopen. Waar je natuurlijk gehouden, werkt niet met de piraten ontsnappen vergaderingen en afzichtelijke monsters. Maar tot de tanden gewapend, alles in het werk om je schip te verbeteren en met de steun van mensen zoals u en zwervers, krijg je alle kansen om veilig aankomt op je bestemming. En laat het een ongelooflijk waardevol gegeven worden, maar dan ben je dubbel waarderen dat unieke geluk om thuis te zijn!

Om het spel moet je spelen om Nova Raider computer gemiddelde configuratie en internetverbinding. De makers hebben geprobeerd om het project beschikbaar te maken voor gebruikers, zo fundamenteel overdreven systeemvereisten. Alles wat nodig is om in de virtuele wereld - dit Nova Raider plaat. Bovendien, het proces is vrij eenvoudig. Doe mee met het spel Nova Raider vereist vullen gebieden zoals de gebruikersnaam, e-mailadres, wachtwoord en server selectie. U dient zich ervan bewust dat het creëren van een account, waardoor de acceptatie van de gebruikersovereenkomst bevestigen.

Dus hoe je Nova Raider spelen, moet een schip, u uw keuze maken, zelfs bij de start. Dus, bent u aangeboden de volgende soorten ruimte eenheden: Balanced (planet), R Hulpverlener (Klaar), Tank (verdediging), Support (genezing), Trader (handel). Elk schip hun specifieke mogelijkheden die passen bij de bestemming. Denk wat je graag doet en selecteer de gewenste optie.

Nova Raider online spel biedt verschillende varianten van uitvoerbare acties. En je zult het aangaan van een brutale strijd verdedigen tegen vervelende monsters en het uitvoeren van commerciële transacties, en het verzamelen van waardevolle middelen, en deelnemen aan speciale operaties, en probeer belangrijke gebeurtenissen niet te missen. Evenementen zijn verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld, Halloween, Kerstmis, enz. § Facebook gebruikers ter beschikking voor de exploitatie naam "New Star Raider». En hoeveel quests gekookt spel Nova Raider! Aankomende coöperatieve taak niet onmogelijk soschitat. De sleutel tot succes - de samenwerking met andere spelers. Na gezamenlijke inspanningen vereisen niet alleen de komst van de missie, maar een confrontatie met almachtige bazen. Teamspel is optimaal in deze onvoorspelbare wereld.

Gebruikers kunnen de kans om een ​​ster in de bank te kopen binnen een set te nemen. Met deze aankoop krijgt u een aantal bonussen, die zelf vereenvoudigt moeilijke taken hebben.

Het spel heeft veel mogelijkheden om geld te verdienen. We zullen een van de meest gunstige voorbeelden stellen. Soms gebeuren in het universum splits en door de tijd portals unidirectionele doordringen elke monsters en wormen. En voor het doden van de worm zodra je vijf sterren. Avontuur gevaarlijke maar winstgevende!

Omdat je Nova Raider ondernemen om te spelen, moet je voortdurend de toestand van het schip. Inderdaad, het verbeteren van de kansen om te winnen te verhogen. Elk ruimteschip heeft een CPU. Het verbetert de productie en de schade drone ondersteuning. Ook zijn er indicatoren uvorotlivosti (hoeveel raketten gericht op je voorbij), nauwkeurigheid (uw foto's die op een punt krijgt) en kritische kans (de kans op contact kritische strike). Een kritische staking op hun beurt aan te geven dat de vijand krijgt twee keer zoveel schade aan dan van de gebruikelijke opnamen.

Voor de spelers een stimulans te geven, zijn er een heel systeem van rangen en ratings. En alleen op jezelf hangt af van wat plaats zal innemen. Makers zorg over uw comfort. Mini-map en de globale kaart van de wereld is goed doordacht en duidelijk. De overgang van de ene naar de andere is geen probleem.

Beste spelers, als je lang trekt EVA en onbeheersbaar verlangen om een ​​actieve levensstijl te leiden is het niet mogelijk om stil te zitten - dit spel is zeker om uw smaak! Probeer het zelf! Veel succes!

 

Nova Raider online registratie