Bladwijzers

OhMyDollz

Alternatieve namen: OhMyDollz

Game OhMyDollz - een perfecte combinatie van een online spel en community website. Maak je eigen Pop - kies uw kleur van de huid, ogen, haar, stijl, en nog veel meer ...

Je zal het spel spelen OhMyDollz en bekijk uw pop in het spel vordert, zul je moeten letten op zijn stijlvolle uiterlijk, om te gaan winkelen, om te bewijzen het is de perfectie zelf! Doll House spel brengt u vele avonturen om uiteindelijk je pop is het meest populair geworden!

Voor het spelen OhMyDollz , zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de systeemvereisten, zoals: frequentie processor - 2 GHz, 1 GB RAM, Videokaart - 128 MB . Doe mee met het spel OhMyDollz zal niet veel van uw tijd in beslag nemen en makkelijk:

1. Op de hoofdpagina, selecteert u het item « toegang de site ";

2. Voer uw gebruikersnaam,

3. Voer een veilig wachtwoord en herhalen;

4. Vul een geldig e-mail;

5. Schrijf het jaar van zijn geboorte;

6. Selecteer "Registreer" en OhMyDollz registratie is voorbij.

Heb je altijd al een supermodel te zijn? Of het leven van de beroemde zangeres of actrice? Dan OhMyDollz online speciaal voor u gemaakt! OhMyDollz spel toont u de mode, sieraden, perfecte stijl, elegant ingerichte appartementen en vaardigheden van verleiding! U zult OhMyDollz spelen en leven een volledig nieuwe en glamoureuze leven! OhMyDollz online spel ontworpen om de behoeften van jonge glamoureuze meisjes te ontmoeten. Als u geïnteresseerd bent in deze manier van leven zijn, en je hebt gedroomd over, het spel biedt in ieder geval het realiseren van uw wens op een virtueel niveau.

In OhMyDollz online word je aantrekkelijk en mooie, verleidelijke vrouw, waarvan iedereen zijn hoofd verliest! Selecteer je uiterlijk, je haar, make-up en huidskleur. Uw fantasie kent geen grenzen in het spel OhMyDollz. En dit is slechts het begin, omdat je nu in een fantastische villa, die erop wacht om te worden ingericht door je woont. In de winkel OhMyDollz spel kun je kopen wat je wilt en zo vaak als u wilt. Je hoeft niet meer leuk je rode jurk? U wilt een nieuwe eettafel in OhMyDollz kopen online ? Denk je dat schattige hondje past bij uw stijl? In de winkel OhMyDollz spel vindt u alles wat uw hartje begeert.

In OhMyDollz online kunt u beslissen waar u wilt werken. Vergeet niet om de ervaring om hun talenten te verbeteren en blijven hun carrière krijgen.

Tijdens het spel OhMyDollz online heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan modeshows en mooie prijzen winnen. In Dollhouse spel draait om een ​​bizarre huis, vrienden, vriendinnen en natuurlijk uw geliefden. OhMyDollz spel biedt een plek waar u zich vrij kunnen uiten. Flirten als een gek en verleiden mannen in de serie met allerlei trucs!

OhMyDollz spel heeft ook een goed ontwikkelde sociale gemeenschap. U kunt chatten met vrienden en met ze spelen. U vindt gelijkgestemde OhMyDollz online , die kunnen ideeën uitwisselen over design, mode en mannen. Modeshows en diverse prijzen doen glamoureuze leven spannender. Het spel OhMyDollz online nooit saai, want het is voortdurend in beweging en er is altijd iets nieuws te zien, ervaring of gaan winkelen. Boetieks spel OhMyDollz bieden een breed scala van producten die u kunt gebruiken om uw pop of uw appartement versieren.

In principe, de belangrijkste activiteiten in OhMyDollz online herhaalt de hele tijd: u de stijl van uw pop veranderen, vrouwen verleiden, versieren het huis en bezoek modeshows. Vervul je droom en word een pop spel OhMyDollz.

 

OhMyDollz online registratie