Bladwijzers

Panzar

Alternatieve namen: Panzar

Game Panzar - verslavend MMORPG online game met een grote veldslag systeem en rollenspel component. Verscheen in deze originele actie dankzij het bedrijfsnetwerk neta Panzar Studio. De ontwikkelaars hebben al het mogelijke gedaan om gebruikers een project voor te stellen waarin zowel de beste tradities gerespecteerd door Internet games, en er is ruimte voor nieuwe items geheel spannend de aandacht van degenen die beginnen te Panzar spelen. Als je van een duizelingwekkende avontuur, het vermogen om prestaties te presteren in de arena's, gevaarlijke reis door een verscheidenheid van locaties - Panzar online naar uw smaak!

Aan een inwoner van de ongelooflijk mooie wereld word je Panzar registratie nodig. Om dit te doen, moet je in een paar gebieden van speciaal formulier in te vullen. Geef informatie zoals uw e-mailadres en wachtwoord. Dan, herschrijven van de code van de afbeelding en typ de gewenste lijn promo code. Klik vervolgens op "Finish". Vergeet niet dat de registratie Panzar spel zelf is een bewijs dat u akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden. Door een account, kunt u eenvoudig downloaden van de client. Natuurlijk, op voorwaarde dat de computer voldoet aan deze minimale configuratie:

- Besturingssysteem Windows XP / Vista / Seven;

- Processor Inter Core 2Duo, 2. 4 GHz

- Card Nvidia GeForce 8800/Radeon HD3870 512 MB

- 2GB RAM;

- Vrije ruimte op de harde schijf van 4 GB.

Intensivering op het fantastische land, moet u een ras en klasse die het beste passen bij uw persoonlijkheid te kiezen. Er zijn vier rassen en acht van de overeenkomstige branches. Om orcs zijn berserkers en tanks om mensen - Paladins en inquisiteurs, de kabouters - apparatuur en ingenieurs, en de elfen - magiërs en tovenaars. Elk personage in het spel heeft zijn eigen unieke vaardigheden. Op het slagveld, elk een rol spelen. Er zijn basiskenmerken die zijn voorzien van alle tekens in een meer of mindere mate. Deze gezondheid, vaardigheid, aanval snelheid, mana, energie, power unit en anderen. Tussen de weeën, wordt u betrokken pompen hun vaardigheden en het verbeteren van de effectiviteit van armor en wapens.

Met betrekking tot items die kunnen worden gebruikt in het spel, de hoofdrol natuurlijk speelt een wapen. Het is verdeeld in heinde en verre. Bovendien, elke klasse heeft de mogelijkheid om bepaalde wapens te gebruiken. Armor ongetwijfeld ook een van de belangrijkste elementen van die moet zorgen tijdens de voorbereiding voor de strijd. Om dit te doen, bezoek de smederij of op te slaan. Meer Panzar spel biedt een mogelijkheid om een ​​verscheidenheid aan drankjes, amuletten, runen en zelfs ornamenten genieten.

Het spel speelt zich af op ruime plaatsen. Nacht helse boeren Bay sneeuwpoppen, mistig podium, Catchers meteorieten Citadel alchemisten Orc Shed, Fortress kannibalen Quarry gnomen tempel orcs Arena krijgsheren en Belegering van Fort moeras - dat zijn de plaatsen die moet naar iedereen die het spel heeft spel Panzar. Op je weg zal er veel interessante puzzels waarover zal hebben om zijn hoofd te breken, evenals de meest memorabele zoektocht taken, die zal omgaan met een kracht van slechts vet en Assertief.

Om onze plannen succesvol te implementeren, is het beter om de steun van vrienden inroepen. Panzar veel interessanter om te spelen, dapper deeltje gemeenschap. Ten eerste zal het makkelijker om te winnen met vijanden, en ten tweede, in je vrije tijd kunt u veel plezier mentale gebabbel hebben.

Ga door level na level, het ontdekken van nieuwe facetten van de prachtige spelwereld. Hoe hoger het niveau, des te groter wordt je kracht, en de heerlijkheid van de exploits groeit met de snelheid van het geluid. Daarnaast is er een aangenaam moment tijdens de verovering van elke volgende niveau is een geschenk in de vorm van nieuw talent die een bezoek Altaar, kunt u ontwikkelen en transformeren tot nu toe ontoegankelijke vaardigheid. Niet halverwege stoppen! Uw inspanningen zullen niet overgaan tevergeefs! De vreugde van de overwinning op machtige vijanden - de beste beloning voor elke krijger! Voel de smaak van overwinning is dit met behulp van Panzar online! Laat Het geluk is met u met haar glimlach

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more