Bladwijzers

Planetside 2

Alternatieve namen: Planetside 2

Planetside 2 online - originele MMOFPS van Sony Online Entertainment waar de spelers wachten op grote schaal gevechten. Als je genoeg met browser-razvlekalovki waar je rommelen op een plaats en verlangen een op een met een tegenstander, als je iets groots en indrukwekkend wilt, als je hart hunkert en verlangt naar de routine van Fame - The Game Planetside 2 perfect aan al uw wensen te voldoen durven. Hier in een gevecht waarbij duizenden spelers, maar het is niet zo onbegrijpelijk puinhoop. Beginnen te spelen Planetside 2, een lid van een wereldwijde oorlog, waar alles is gedetailleerd en nauwgezette aandacht voor detail word je, elk zijn rol vervult, is er een plaats strategie en teamwork. Gebeurtenissen ontwikkelen ruime locaties, bestaande uit tientallen vierkante kilometers. U brengt een bezoek aan alle drie continenten, gewijd aan de gameplay. Іndar, Esamir en Amerish - is niet alleen een territoriale ruimte, en plaatsen waar het voortdurend ziedend andere scène. Bovendien kunt u niet alleen zwerven door de aarde, maar ook in de lucht, met behulp van allerlei technieken.

Alles wat je nodig hebt om de uitgestrektheid van het heelal doordringen - Planetside 2 registratie. Om een ​​account aan te maken, vul de gegevens in de verplichte velden: station, wachtwoord bevestiging, e-mailadres, land, geboortedatum. Aanmelden voor nieuws gebeurt automatisch, maar de naleving van de regels van het spel registratie Planetside 2 vereist bevestigen door het aanvinken van het desbetreffende vakje.

Bekijk de lijst met systeemvereisten die nodig zijn om een ​​comfortabele gameplay: Microsoft Windows XP, Intel Core 2 Duo E6850 (of hoger) of AMD Phenom II X2 (of hoger) grafische kaart NVIDIA GeForce 8600 (of hoger) / AMD of ATI 4850 serie (of hoger) compatibele geluidskaart DirectX; 256 MB VRAM; vrije schijfruimte 15 GB, 4 GB RAM-geheugen. Als dit allemaal geregeld, veilig de deur openen naar een fantastische wereld!

Als beginner moet je de fractie aan de kant waar je wilt vechten opgeven. Zijn dan in staat om de meest geschikte selecteren voor ondernemen wat uw ziel hunkert. Laten we eens kennis te maken met de beschikbare facties. Nieuwe Conglomeraat (leider SeaNanners) - Rebellen is klaar voor zijn ideeën tot leven te geven. Deze georganiseerde groepen van dissidenten doen er alles klaar om het ideaal van de komende taken te vervullen zijn. Terran Republic (leider TotalBiscuit) is ontworpen om de kolonies burgers te controleren. Strijders van de natie af te dwingen de wet en orde te handhaven. Vertegenwoordigers van Soevereiniteit Wan (leider Tobuscus) geloven dat de toekomst van de mensheid hoeft alleen maar de technologische vooruitgang volgen. Zij zelf hebben lang de buitenaardse technologie en zijn in staat om de geheimen van oude artefacten te ontrafelen. Maar wie zou u behoort, deze wrede oorlog treft iedereen die het aandurfde om hier te komen. Zal niet rusten noch in drukke steden, of op het brede terrein. Immers gevechten vinden plaats overal. Dus hangen!

Planetside 2 online spel heeft een aantal elementen die het onderscheiden van zijn voorganger en andere internet projecten. Bijvoorbeeld, is het beschikbaar voor lange afstand lopen, mits het gebruik van bezienswaardigheden en regenererende schilden, op het traject van de kogel beïnvloedt de zwaartekracht, ontwikkeling van de boom laat overtreffen zijn rivalen (circa 15-20%) en gevechten met ongeveer 3000 strijders verhogen adrenaline maximum. De smaak maakt het veranderen van de tijd van de dag en de weersomstandigheden. Na een gevecht hebben een enorme impact factoren, zoals licht en duisternis, mist of wolken grote, gemakkelijk te verbergen.

Speel spel Planetside 2 U wordt met behulp van grond-en luchtvoertuigen, evenals vele stukken geweldig arsenaal. Vergeet niet dat succes in de strijd vooral afhankelijk fatsoenlijke wapens en vaardigheden van het personage. Dus besteden veel aandacht aan vistuig en nivelleringskarakteristieken. Hoe langer je Planetside 2 spelen, hoe interessanter het wordt. Na geleidelijk onthuld van het volledige potentieel van deze buitengewone spel.

3D-engine doet zijn ding, en je zult voelen dat alles wat er gebeurt op het scherm is echt echt. Dompel jezelf onder in een militaire sfeer aan het hele gamma van emoties partij epische gevechten ervaren! Veel succes en inspiratie!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more