Bladwijzers

Remanum

Alternatieve namen: Remanum

Is een multiplayer spel Remanum vrijhandel spel waar je zelf uit te proberen in de rol van een koopman, in een poging om rijkdom en reputatie te vergaren in de 20 steden van het Romeinse rijk rond de Middellandse Zee. Speel het spel Remanum kan voor onbepaalde tijd, omdat het spel ronde duurt 6 maanden, en als je zelf de grootste macht in het Rijk, zal u de titel van keizer ontvangen. Maar voor de titel zullen moeten vechten! Om dit te doen verstandig beheren van hun boerderijen, fabrieken en werkplaatsen, producten verkopen, winst maken, en, uiteraard, gebruik maken van de rijkdom in het belang van de burgers en de stad Remanum online.

Voor het spelen Remanum, zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de minimale systeemvereisten, zoals: frequentie processor - 2 GHz, 1 GB RAM, Videokaart - 128 MB.

Remanum registratie neemt niet veel van uw tijd en gemakkelijk:

1. Op de hoofdpagina, kiest u de optie "Registreer hier";

2. Geef de naam van de rekening;

3. Vul een geldig e-mail;

4. Voer een veilig wachtwoord en herhalen;

5. Selecteer "Registratie".

Remanum spelen heel interessant, omdat je veel goals! Eerste, uitgegroeid tot een gerespecteerd burger in uw stad. Je nodig hebben om hun grondgebied uit te breiden, om goederen te produceren en verkopen ze commercieel rendabel Remanum online. Remanum spel zal u toelaten om de handel met duizenden spelers van alle steden van het Rijk. Vergeet niet af te dingen, omdat je, zo krijg je een goede reputatie.

Het spel is geïnspireerd door de unieke Remanum economische systeem: elke aankoop of verkoop van, een tekort aan voorraad wordt weergegeven op het mondiale handelssysteem, wat leidt tot een verandering in de marktvraag.

Een van de doelen is om online Remanum verhogen van uw woning. U kunt een verscheidenheid van planten die basismaterialen produceren of recyclen ze in meer waardevolle producten te bouwen. Remanum spel kunt u uw producten te verkopen via de markt om de lokale bevolking.

In Remanum spel betreft de bouw van een zeer krachtige productie-systeem: elk gebouw automatisch produceert de goederen, indien er voldoende ruimte is op grondstoffen en voorraad. Jouw taak in Remanum online zal dergelijke efficiënte productieketens dat elke tak heel effectief heeft gewerkt creëren. De meest waardevolle producten geproduceerd door verschillende co-nijverheid.

U kunt Remanum spelen en uitbreiden van hun productie. Met de juiste ontwikkeling, zal uw productie zorgen voor meer producten. Om uw rijkdom en reputatie kan groeien in Remanum online, je moet regelmatig investeren in niet-productie gebouwen zoals, magazijn en de haven.

Remanum spel niet primaat rijkdom te geven. Om u te helpen tot op het hoogste niveau in de rang van de macht, zal je nodig hebt om geld en goederen te doneren, en om zich te wijden aan het welzijn van de stad. Regelmatig deel aan de stemming of suggereren een kandidaat voor de verkiezing van senator Remanum online. Politici krijgen meer macht en beslissen hoe de stad te ontwikkelen. Senator met de beste reputatie zou keizer Remanum spel worden laat in de ronde.

Verzorg je handicap en cohesie in de stedelijke Remanum spel! Er zijn veel verschillende openbare gebouwen in Remanum, die voor alle burgers en actoren in de stad.

Elke spelronde in het spel gaat Remanum 6 maanden. De speler met de beste reputatie in het einde van de ronde wint het spel en wordt de keizer Remanum. De stad met de beste reputatie en de speler met de meeste activa (door bevolking) worden apart toegekend. Start bouw uw productiesysteem Remanum nu online!

 

Remanum online registratie