Bladwijzers

Roger & Out

Alternatieve namen: Roger & Out

Game Roger & Out is science fiction onder de browsergames, it stelt spelers in staat groeien huurlingen en zet ze superheld quests duel uitvoeren met andere spelers verzamelen en extractie ervaring wijst dat toe je helden buy of verhogen attributen.
Speel het spel Roger & Out zal zeer interessant zijn, omdat spelers te voldoen bekende helden en zal tegen hen in de Melkweg gevuld monsters. Als je Roger & Out te spelen, de mogelijkheid open te stellen openen verschillende gebieden maken of start gilde meer gevechten te winnen. Being combinatie strategie en RPG spel, Roger & [ _1_] Out
online heeft intuïtieve besturing geweldig en animatie ingesteld comic [_1_ ] stijlen graphics. Tijdens intelligentie spelers kunnen ook genieten van leuke plot en veel onverwachte vergaderingen.
Voor het spelen Roger & Out , zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de systeemvereisten, zoals: CPU-frequentie - 2 GHz, 1 GB RAM, Videokaart - 128 MB. Register Roger & Out zal u niet nemen veel tijd en makkelijk:

1. Op de hoofdpagina, selecteert u het item « Play nu voor gratis [_2_ ],

2. Selecteer het geslacht van het personage, ras, uiterlijk, klik op « opslaan »;

3. Geef een naam aan je karakter;

3. Voer een veilig wachtwoord, herhalen;

4. Vul een geldig e-mail;

5. Selecteer « aanmelden ».

Roger & Out online - de avonturen van een jonge huurling die de krachten van de duisternis in een sterrenstelsel vecht ver, ver weg, of met de krachten van het licht, alleen of met andere huurlingen - in hun eigen gilde schip!
Verzet is zinloos, omdat de gratis game Roger & Out onderdelen niemand! In feite, elke MMORPG en de personages met groene oren, blauwe huid, zwarte helmen - het is een cliche in het genre van science fiction. In Roger & Out play - deel te nemen aan deze spannende saga, waarin er bekende figuren, zoals goud of droids Marsh genieën.
Het grappige en vaak sarcastische vorm van het spel Roger & Out online verbergt het complex begrip. De speler creëert en ontwikkelt een superheld in de galactische wereld. Spelers Roger & Out online accepteren verschillende quests, duel met andere spelers, verzamel waardevolle buit en experience points die toestaan ​​dat hun helden een level omhoog en de prestaties te verhogen, zoals de logica, bijvoorbeeld.
Roger & Out spel nodigt spelers uit om de gilde te ontdekken en samen verkennen van de melkweg. Gebruikers kunnen een bemanning van zijn schip het gilde creëren - hoe hoger het niveau van het gilde, hoe meer beschikbare ruimte voor de bemanning op het schip Roger & Out online . De truc is dat je moet elke positie met een volmaakt karakter te vullen. Zo moet de hoofdingenieur een hoge logica. Elke keer als een gilde niveaus toeneemt, kan het schip worden uitgebreid, die opent ook extra missies die je samen kunt uitvoeren met zijn crew - met nog meer bonussen voor alle gildeleden.

Krachtige stuk van apparatuur in de Roger & Out online bestaan ​​uit verschillende componenten die de eigenschappen van de apparatuur kunnen beïnvloeden. Itemnamen geven het type van de uitrusting van de speler - van de "shabby vest anarchist" en "gebrek aan energie" om de krachtige "UberGun". Intuïtieve bediening en kleurrijke comic-achtige graphics bieden eenvoudige spel Roger & Out . Elegante grafische stijl Roger & Out online perfect de sfeer van elke regio, in combinatie met moderne muziek en animatie.
Speel Roger & Out online en opsporen van apparatuur om de kenmerken van het personage te verbeteren, kijken naar de tactiek van de vijand of baas om te winnen!

 

Roger & Out online registratie