Bladwijzers

Shadowland

Alternatieve namen: Shadowland

Shadowland spel is een gratis browser-based online spel dat de fantasie en de real-life verhalen en sociale strategie combineert. Spelers Shadowland online kan een imperium op te bouwen, koloniseren en het grondgebied te veroveren, het bouwen van een boerderij, oogst en taken uit te voeren.

Game Shadow land op nLine vertelt het verhaal van de duistere kracht die belegering aan de gehele mensheid . Hoe te overleven in de menselijke factie? Het is uw verantwoordelijkheid om de beschadigde duistere kracht continent terug te keren en zijn imperium herstellen met behulp van je leger van bondgenoten en collega's. Je moet naar andere tijdperken en kijk legendarische helden om u te helpen in uw conquest Shadowland Over nLine .

Voor het spelen Shadowland , zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de systeemvereisten, zoals: frequentie processor - 2 GHz, 1 GB RAM, Videokaart - 128 MB. Shadowland registratie neemt niet veel van uw tijd en gemakkelijk:

1. Op de hoofdpagina, selecteert u het item « aanmelden »;

2. Geef een naam aan je karakter;

3. Vul een geldig e-mail;

4. Voer een veilig wachtwoord en herhalen;

5. Selecteer « aanmelden ».

Fantasy Shadowland overeenkomt met de werkelijke geschiedenis van het spel: actie spel dat zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld genaamd God's Continent, waar mensen worstelen om te overleven tegen de duistere krachten en hun legers van een andere wereld. Het decor is in een fantastische wereld vol donkere schaduwen waar het kwaad tovenaars en heilig is niet op gespannen voet met elkaar, wordt steeds gevaarlijker.

U zult Shadowland spelen en ingaan in het Koninkrijk van de Meester, die eeuwen Gate geschapen - portal in staat om het uitvoeren van de ruimtelijke en temporele reis op verschillende leeftijden. U krijgt de gelegenheid om de oostelijke en westelijke geschiedenis winnen in Shadowland spel, aanvaarden de hulp van de legendarische helden en de verloren schat te vinden om verdere uitbreiding van de mogelijkheden van je leger, het rijk, en door de poort eeuwen terug hebben Terug naar huis.

Legendary Heroes - beroemde helden van Koning Leonidas van 300 Spartanen bij Thermopylae, Genghis Khan, Koning Arthur en andere beroemde persoonlijkheden.

Elke alliantie Shadowland spel heeft aangepaste emblemen, collectief bezit van de middelen, technologie-upgrades, personeelsmanagement en zelfs salaris / loon-systeem.

Als je level 10 in Shadowland online Continent van God wordt geopenbaard om u te bereiken, allianties worden gevormd, en je begint te nemen aan de creatie van een eigen leger met grote groepen geleid door jou.

Ontdek de wereld door migratie Shadowland online. Als u verhuist van een klein gebied in een groot gebied in uw verovering, vind je jezelf een nieuw ecosysteem, vol kastelen, vijanden, allianties.

Ook Shadowland Online kunt u stammen creëren. In het gevecht, zij beschouwen als de grootste overwinning ter ere van hun leven. Hun verlangen naar macht en zware wapens laat ze moedig en onstuimig in battle game Shadow land op nLine . Ze kunnen zelfs de duistere magie te integreren in zijn praktijk, maar het zal terughoudendheid, moraal en verantwoordelijkheid te nemen.

Game Shadow land op nLine ook laten zien huurlingen. Hun leven is altijd nomadische geweest, dus ze zijn onafhankelijk en mobiele weergaven.

Diamonds in het spel Shadowland Online - een bron die kan worden gebruikt om de koeling tijd om extra opdrachten te kopen voor de bouw te verwijderen, en ook een zeldzaam materiaal te krijgen door middel van de expeditie. Zij zijn de enige bron Prize Shadowland Online . Diamonds Shadowland spel verschilt van monetaire geschenken, want je kunt alleen maar diamanten, betalen voor hen met echt geld, het winnen van wedstrijden of zoektochten naar de tempel te winnen in de Arena of goederen te verkopen op een veiling.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more