Bladwijzers

Soul of the Ultimate Nation

Alternatieve namen: ZON

Soul van de Ultimate Nation - fantastische multiplayer role-playing game met een dynamische verhaallijn. Zuid-Koreaanse project ontwikkelaars van virtuele entertainment Webzen. Kenmerken al miljoenen gebruikers veroverd. Het unieke game systeem, geweldige graphics, geweldige gevechten verdiende awards, de mogelijkheid om dingen te verbeteren, mooie muziek Howard Shore - zal je niet onverschillig laten. Deze betoverende actie, die de zich ontvouwende gebeurtenissen in de Middeleeuwen, zal u toelaten om hun beste vaardigheden te gebruiken om de geplande tactiek verbinden de andere spelers te winnen en vernietig de kwade monsters, te verkennen en nieuwe gebieden te veroveren. Stop niet halverwege, alle oplosbare problemen, het belangrijkste ding - om mijn geluk te geloven!

Om de client te installeren en het spel start S un Online vindt u een computer nodig met de volgende parameters:

- OS Windows 2000, XP , VISTA ,

- CPU Pentium 4 1. 8 GHz of hoger

- Graphics Geforce TI of 4200 Radeon 9200,

- Driver DirectX 9. 0c;

- Vrije ruimte op de harde schijf 3 Gb;

- RAM 512 MB .

Door het downloaden kunt u weg na passeren zal worden doorgegeven S un Online registratie. Onmiddellijk nadat u het e-mailadres te melden, zult u een e-mail worden verzonden naar uw account te activeren. Doe mee met het spel S un Leef - snel en eenvoudig proces dat maakt het mogelijk geworden een wettige inwoner van de wereld waarin spannende Rage incident.

Om te beginnen S un Online spel moet je eigen personage te creëren. Om dit te doen, moet u het lidmaatschap van een wedstrijd te bepalen, geeft u de gewenste naam en selecteer het uiterlijk, dat wil zeggen haar, gelaatstrekken, groei. Beschikbare klassen aangeboden door S un Online, gekenmerkt door een aantal gemeenschappelijke kenmerken en mogelijkheden. Er zijn vijf van zulke klassen:

1. Barseki (zoals aas en klaar al zijn immense macht om geld te besteden aan de productie, taai, hard, gewend om alleen te kijken naar toekomst)

2. Valkyrie (goed als in het verre en nabij gevechten, snelle, inzichtelijke, goede gevechten vaardigheden, evenals kan, indien nodig, roepen magische helpers)

3. Knights Dragons (met dank aan de enorme macht kan plotseling hele groepen vijanden, taai en trouw gevestigde wetten van eer te vernietigen);

4. Tovenares (Magic Lab afgestudeerde met diepgaande kennis van spreuken die gebruikt kan worden voor zowel goede als in schade. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om kameraden te genezen en aanzienlijke schade aan vijanden veroorzaken)

5. Shadows (beschouwd als de meest verschrikkelijke moordenaars, vakkundig beheerd met een dolk en een zweep, erg trots en meedogenloze weten vloeken en spreuken ).

Kies je favoriete klasse die je moet beheersen S un Leef en begrijpen van de basiselementen van de gameplay. Laten we ze in volgorde.

Teleport - verplaatsen van de ene locatie naar de andere met behulp van teleportatie kalm. Zo kunt u verkennen van nieuwe gebieden, maar het is alleen beschikbaar bij het bereiken van een bepaald niveau. Moet ook een beetje door te brengen. Voor elke beweging moet je een bepaalde hoeveelheid eymov betalen. Wat betreft de ontwikkeling van de ruimte, elke kaart heeft zijn percentage van de middelen gebruik. Verhoog dit percentage kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld, het verzamelen van speciale items, het vinden van waardevolle kisten, het doden van monsters en kapiteins.

Gain level vakken - de verbetering van de fundamentele parameters zoals sterkte, defensie, enz. § Je hebt de mogelijkheid om hun wapens en armor te verbeteren, en zal dit de kans op een overwinning in de strijd te verhogen. Om de juiste dingen op te slaan, kunt u de hulp van de meester, die in staat is om te creëren wat je vraagt ​​te zoeken. S un Online spel voorziet in het gebruik van een verscheidenheid aan producten. Deze vleugels en drankjes, en edelstenen, en bijzondere en luxe artikelen. Het is het vermelden waard dat sommige onderwerpen zich lenen voor kristallisatie. Verwijzend naar de speciale NPC, U kunt kristal krijgen granaat Crystal bescherming of Crystal vernietiging.

Cube - is iets bijzonders onder andere items. Probeer om het te krijgen door het doen van de noodzakelijke quests. Met behulp van het, kan het ontleden en een verscheidenheid aan nuttige dingen.

Inbeslagname van gebieden - Slag bij de Tempel van het bloed, die op zondag worden gehouden. Op het eerste kanaal van elke server zijn Poort van de tempel. Om deel te nemen moet je in een gilde die tijd toegepast.

Systeemvereisten - de vijf elementen die deel uitmaken van de ether, dat is een bron van energie Brokilona. Play S un Online het feit dat het Vuur, Water, Wind, Aarde en Duisternis gekoppeld hebben gegeven tussen een onbegrijpelijke manier.

Combat Zone - slagvelden dat spelers hun eigen kunt maken. In deze gebieden, zal u het uitvoeren van de missie en het verbeteren van het karakter. Het is leuk dat bij het maken van zone voor PvP of PvE gevechten u persoonlijk de instellingen en opties te vragen. Kiezen en kiezen of u een jacht op monsters te regelen en verdien wat geld, of strijd met andere spelers, of probeer tijdens de trainingen taken.

Geachte thrillseekers, S un Online spel garandeert u uw adrenaline verhogen! U zult niet teleurgesteld worden, haast om dit te zien op hun eigen ervaring! Veel succes!

 

Ziel van de Ultimate Nation online registratie