Bladwijzers

Space Rangers Revolution

Alternatieve namen: Space Rangers Revolution

Ondanks het feit dat het spel Space Rangers 2: Revolution - is niet een volledig en onafhankelijk project, kan terecht als zodanig worden beschouwd. Dit supplement wordt echt beschouwd als een van de meest succesvolle. Met zijn verschijning miljoenen ontvangen favoriete spel een nieuwe adem en werd nog sterker aan te trekken niet alleen ervaren, maar ook jonge gamers. Game Space Rangers Revolution De beste tradities van het genre. Het project is van oudsher erg gezellig te krijgen over al de beste elementen van uw favoriete genres. In dit spel, iedereen vindt zichzelf: en liefhebber van arcade en strategie, en de tekst adventure en RPG, evenals vele anderen. Die veelzijdigheid is een belangrijk hoogtepunt van het project, dat overtreffen, door de manier, aan deze dag, niemand kan.

Het spel Space Rangers 2: Revolution om je speelt moet ondergaan het verre jaar 3300. Gedurende deze periode heeft een grootse oorlog van de mensheid tegen buitenaardse krachten is afgerond, maar er is geen tijd om de natie te ontspannen. Nu over de mensheid dreigende nieuwe bedreiging - Dominators. Deze ongewone schepsel - originele vormen van het leven, het belangrijkste verschil is dat hun unieke intelligentie. Game Space Rangers Revolution zal presenteren u met een gloednieuwe vijand die heel agressief zal worden geconfigureerd. Echter, tenzij je kan niet omgaan met zulke tekens?

Voordat je het spel begint moet je downloaden Space Rangers 2. Het hele proces van de macht over te nemen ongeveer 20 minuten te vinden en bestanden opstarten zonder problemen kan worden op elke torrent tracker. U wordt een ontmoeting met verschillende rassen, waaronder:

1. Maloqs.

2. Mensen.

3. Gaalians.

4. Lagers.

5. Faeyans.

In spel Space Rangers 2: Revolution helden (al het bovenstaande) voor de redding van ieders eigen natie besloten om de hulp van een slimme en gedurfde ruimte rangers zoeken.

Bereid te zijn dat dit supplement krijg je vaardigheden met gloednieuwe wapens. Alle acties worden ontwikkeld in de uitgebreide kaart, die je nodig hebt om binnen en buiten te verkennen!

Eigenschappen - Ranger, niets ongewoons! Haast je naar Space Rangers Revolution te downloaden om te oefenen om alle updates en verbeteringen te controleren. U moet een race en je eigen ruimteschip te kiezen. Alles klaar is - u kunt nu naar binnen en gaan! Vooruitlopend op een groot aantal opdrachten en taken. Voordat u een nieuwe melkweg te openen. Je karakter zal in staat zijn om handel te drijven. En, natuurlijk, u en uw held in staat zal zijn om weer logisch denken vaardigheden te trainen in tekst quests.

Game Space Rangers 2: De revolutie zal blij met u en uw eigen onvoorspelbaarheid. Het heeft geen specifiek scenario, alles zal volledig afhangen van je acties. Dit geeft het project een specerij.

Om te zien voor jezelf de juistheid van al het bovenstaande, wilt u misschien heroverwegen om Space Rangers 2: Revolution video trailer, die beschrijft in detail alle belangrijke verdiensten van het project.

 

Space Rangers Revolution