Bladwijzers

Star Conflict

Alternatieve namen: Star Conflict

Star Conflict spel van de legende van de kosmos.

The spel Star Conflict is een multiplayer online project, dat voor de geschiedenis van zijn bestaan ​​trok de aandacht van veel spelers. The Star Conflict vertelt een verhaal dat gebeurde buiten de planeet Aarde. Mensen, die beheerst de technologie van ruimtevaartuigen en intergalactische vluchten, werden gedwongen om hun eigen planeet te verlaten, en zal herstellen om nieuwe werelden te beheersen. In verre ruimte ontdekten ze fragmenten van een machtige beschaving die werd verwoest door een onbekende kracht. Nu verschillende verenigingen en organisaties die strijden om de macht in de enorme interstellaire ruimte, het aangaan van hevige gevechten tussen zichzelf.

The sterrenstelsel wordt bewoond niet alleen mensen, maar ook door buitenaardse wezens. Hun ruimtevaartuig hebben vele wijzigingen en overtreffen de techniek van de aardbewoners.

Star Conflict is een ruimte simulator, de auteurs van het project noemen het een bevel wedstrijd, want alleen de speler op een gegeven moment gewoon niet aankan. Spectaculaire luchtgevechten wachten voor de gebruikers in het project, kunnen ze deelnemen aan teams, samen te werken met andere spelers en voeren strijd op leven en dood met echte vijanden momenteel zitten in de voorkant van computermonitoren. De keuze is altijd, degenen die niet worden aangetrokken om realistische regimes, kan tijd doorbrengen, het uitvoeren van verschillende missies, en ze zijn in het spel in overvloed.

In het spel is er een modus genaamd"Open World", kun je er komen door het maken van een hyper sprong. Het heeft een groot aantal verschillende locaties, de speler volledige vrijheid van handelen gegeven, kan hij plunderingen te plegen en te extraheren waardevolle hulpbronnen, het winnen van een computer of een echte rivaal. Ondanks het feit dat in de open ruimte is er anarchie, de politie erin bestaat nog steeds, het kiezen van de kant van goed of kwaad, de speler bepaalt zijn karma.

Virtual World Star Conflict

Despite het feit dat het spel al miljoenen gebruikers, het zal nooit te laat om de ruimte oorlogen en avontuur aan te sluiten. Om dit te doen, moet u downloaden Star Conflict, want dit is een online klant spel, het vereist een programma op een personal computer is geïnstalleerd. Na deze procedure, de speler verplaatst naar de virtuele wereld van de ster veldslagen, waarin hij gratis kunt spelen. Download Star Conflicten kunnen niet op de meest geavanceerde en moderne computer, moet het één gigabyte RAM-geheugen en slechts twee optredens van de schijfruimte hebben.

Spacecraft in het spel van drie klassen en elke klasse heeft zijn eigen speciale doel en kenmerken:

  • Interceptors zijn de meest wendbare en kleine schepen, ze zijn ontworpen voor de bliksem aanvallen op objecten zonder versterking. Met hun hulp kunt u dicht bij de vijand toebrengen aanzienlijke schade en snel te ontsnappen. Modificaties van deze schepen kunnen worden gebruikt voor verkenning en sabotage. Ze hebben de zwakste armor.
  • Ground-attack vliegtuigen zijn middenklasse, ze hebben betere beschermende eigenschappen dan onderscheppers, de grootte is groter, dat is de reden waarom de wapens zijn krachtiger, maar ze zijn minder snel. Ze zijn onderverdeeld in team, percussie en barrage. De voormalige zijn nodig om de bondgenoten, de laatste voor de doorbraak en de derde voor de interceptie te versterken.
  • The fregatten zijn de grootste, goed bewapende gevechtsvliegtuigen. Ze hebben ook verschillende rollen: techniek is nodig voor verschillende gebouwen, fregatten van de dekking - dienen als schilden, lange afstand die - zijn zeer geschikt voor de gevechten op grote afstand.

All dit ras van de technologie kan worden geleverd met verschillende apparatuur, installeer extra modules en wapens. Zoals de levels en ervaring toeneemt, de ontwikkeling van de pilot komt voor.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more