Bladwijzers

Syndicaten van Arkon

Alternatieve namen: Syndicaten van Arkon

Welkom op de syndicaten van Arkon online - een unieke game wereld, waar duizenden spelers vechten, sluiten allianties, handel of gewoon leuk gesprek. Dit is een unieke role-playing game, de hele fantasie universum. Arkon gigantische metropool in de verre toekomst bestaat uit onderscheidende gebieden waar cyber-punk stijl gecombineerd met het landschap van de XX eeuw.

Online game syndicaten van Arkon gooi je een hete strijd tegen het spel personages en echte spelers, grootschalige gevechten waarin spelers in staat om de clans te vangen en te controleren gehele stedelijke gebieden, het creëren van een invloedrijke en machtige syndicaten.

Online game syndicaten van Arkon heeft deze systeemvereisten:

• Besturingssysteem Windows XP / Vista / 7

• Videokaart: NVidia 5700GT / ATI x800

• Processor: Intel Pentium 4 maart. 0 GHz / AMD Athlon 64 4000

• Geheugen: 1 Gb

• Harde schijf: 3 Gb

Om het spel syndicaten van Arkon online te spelen, moet u het programma te installeren - de cliënt, de download link die u ontvangt na aanmelding. Vergeet alleen niet om de driver voor de videokaart te updaten.

Doe mee met het spel syndicaten van Arkon als volgt. De site van het spel op de knop "Create Account". Dan voer je:

• Uw e-mail (het zal loggen)

• wachtwoord

• code van de afbeelding.

Als je bent uitgenodigd om een ​​vriend te spelen, voer zijn naam op de site of referral code. Druk op de knop "Create Account" en je e-mail een brief met een bevestiging van inschrijving. Download en installeer de client - syndicaten van Arkon en registratie is voltooid.

Syndicaten van Arkon online spel begint met karakter selectie. In het spel twee kampen. Neovitaly, voorstanders van raszuiverheid, gekleed in krachtige bestrijding exoskeletons en commando een leger van robots.

Implanter zich herschikken op wil en gril, met behulp van de meest fantastische implantaten. Het ziet er misschien grappig, en misschien beangstigend: neovitaly concurreren met sterk licht gepantserde gekleed, wendbaar en snel implanters.

Game Online syndicaten van Arkon biedt de volgende character classes:

• Neovitaly - psionic, verkenner, ingenieur.

• implantatieapparaat - bionica, killer-speler.

Speel het spel online syndicaten van Arkon is vooral interessant als een "tovenaar" - Psionic of bionica. Natuurlijk zijn ze niet tovenaars, en bewapend door de nieuwste verworvenheden van wetenschap en technologie. Verdediger engineer - sterke infanterie eenheden. Killer en scout - behendige en gevaarlijke Rangers.

Alle game personages hebben twee belangrijke kenmerken:

• charisma (definieert vaardigheden)

• uithoudingsvermogen (nummer van het leven en recovery rate).

Ook elke klasse heeft zijn eigen specifieke, unieke aan de parameters.

Charisma en uithoudingsvermogen moet worden verhoogd door het pompen van de held, of het kopen van implantaten en exoskeletons.

Om gelukkig te zijn en echt syndicaten van Arkon te spelen, moet je de boom van combat skills, kenmerkend voor elke klasse te verkennen. Toetreden tot de gelederen van een factie, zul je meer nuttige vaardigheden te krijgen.

Het spel heeft vier varianten van de strijd

• melee,

• aanval op een afstand

• mentale kick

• passieve bescherming.

Voor een ding kiezen, dus rationeel ervaring toe te wijzen. Voorbeeld vechters: snel en wendbaar ranger met een zwaard en twee messen, of ingenieur in het exoskelet, met psy-geweren.

Aan het begin van het spel om u te helpen bij het leren syndicaten van Arkon quests te spelen. Implementeren, om zich te verdiepen in het spel zeer interessant en spannend. U kunt een vaste volgorde kiezen met elementen van de dictatuur in het kamp neovitalov of bende implanters waar alle eenvoudige, oprechte jongens even gemakkelijk leiden van een vriendelijk gesprek en het toebrengen van dodelijke klappen op de vijand.

Syndicaten van Arkon Online registratie opent de poorten voor u een fantastische, bijna ongelooflijke metropool Arkon invloedrijke syndicaten ervaren vechters ontmoet je als een gelijke, zult u nieuwe vrienden te vinden en u zult alle vijanden overwinnen.

Phantasmagoric wereld van cyber-punk held wacht!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more