Bladwijzers

The Elder Scrolls 5: Skyrim

Alternatieve namen: The Elder Scrolls 5: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim - computer role-playing game met een open wereld. Spel Elder Scrolls V: Skyrim voortzetting van eerder uitgegeven versies van de game-serie The Elder Scrolls. Dit is de vijfde versie uitgebracht in 2011. Als u zin ​​heeft in een strijd op leven en wil je een held van de staat te worden, dan is dit spel is voor jou.

Voor een spannend passes The Elder Scrolls V: Skyrim is het raadzaam om de vorige vier wedstrijden volgen. Als het verhaal is gerelateerd, is een voortzetting van de gebeurtenissen. En de fans zal het veel gemakkelijker zijn om te spelen. Ook, wat beter zou zijn om de gameplay kennen, raden wij aan om te beginnen, eindigen deze recensie leest, dan zien Elder Scrolls V: Skyrim video. Ga dan naar de site en kan Elder Scrolls V spelen: Skyrim downloaden.

Acties spel ontvouwen in de provincie Skyrim fantastisch, die is gelegen op het continent van Tamriel. In deze fictieve wereld gepresenteerd als vertegenwoordigers van de fauna en de water wereld, nog steeds reëel. En hier je lijkt op het eerste, als naamloze protagonist. Maar in de toekomst, lijkt het erop dat je de draak gedood hebben in het verleden games en je de kracht verplaatst en u bent Dragonborn. En de naam die u Dragonborn.

Gedurende de gameplay, kunt u vrij reizen over een vrij grote spelwereld om het allemaal rond te verkennen. Struikelen over de baan en Elder Scrolls V: Skyrim quests die presteren op de weg naar het belangrijkste doel.

Een primaire doel van het spel The Elder Scrolls V: Skyrim - versla de draak Alduin, het World Eaters en stop herstel van andere draken.

In het spel Elder Scrolls V: Skyrim armor en wapens beschikbaarheid is erg belangrijk. Immers, de kwade krachten zijn op hun hoede.

Uw stijgt alleen op het verbeteren van vaardigheden, met een aantal van hen. In dit spel is er een speciale vaardigheid - het talent dat te krijgen op het verbeteren van vaardigheden.

In het spel Elder Scrolls V: Skyrim speelt voorzichtig, omdat je ziek kunt krijgen. En het verminderen van uw vaardigheden. Er zijn specifieke ziekten: lycanthropy, vampirisme, kannibalisme. Bepaal dat je ziek bent, kun je anderen gebruiken. Zij zal u vragen suggestieve vragen. Kan worden genezen met behulp van tempels en standbeelden of drankje.

Hier Updated and gevechtssysteem. Je personage vecht met twee handen. Dus zichzelf kunnen verdedigen.

Game 5 Skyrim Elder Skrols Je personage kan beginnen een uit de gilde

• Metgezellen;

• Dark Brotherhood;

• College of Winterhold;

• Dieven;

• Imperial Legion;

• Bard College;

• Blades.

Companions - huurlingen, sommigen van hen zijn een weerwolf.

Dark Brotherhood - alles wat overbleef van de Assassins.

College of Winterhold - een verzameling van tovenaars die hebben de meest krachtige magische krachten.

Dieven - vertegenwoordigers van de dieven.

Imperial Legion - of Stormcloaks. Selectie van de twee zijden voor u.

Bard College - avontuurlijk.

Blades - of greybeards. De keuze valt bij het winnen in de main quest.

Het spel is gemaakt in hoge kwaliteit graphics, ondersteuning van mystieke stemming, helpt ook bij deze muziek. Hier wachten op uw hulp. Goed spel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more