Bladwijzers

Het lot van de Natie

Alternatieve namen: Het lot van de Natie

Het lot van Nation Online - multiplayer browser-based strategie spel dat zich ontvouwt in real time. Bovendien draagt ​​het project geen investeringen nodig, dus je hebt nog steeds de kans om echt geld te verdienen. Inhaalslag op de bouw en ontwikkeling van hun eigen steden, zult u gaan naar de logische keten eeuwen - van de steentijd naar de toekomst. En een opsomming van elk van de afgelopen stadium kunt richten een van de wonderen van de wereld. Het is voor de bouw van een wonder en je kunt geld of valuta in het spel te krijgen. Terwijl je zelf op wijzen, wat loon voor u de beste deal. Het lot van Nation spel biedt spelers met een veel ruimte voor actie. Het spelbord grootte van 1000-1000 cellen niet alleen uitbreiden het gebouw, maar ook verkennende gedrag in de tijd helemaal comfortabel voelen. Na het raken van de eerste keer in de wondere wereld, denk je misschien dat je hier bent door jezelf. Maar het is noodzakelijk om de eerste studie maken, vindt veel buren. En ze zijn ingesteld in relatie tot je anders. Iemand vriendelijk, iemand vijandig. Dus om te kunnen uit te reiken naar anderen, heb je nog veel te - en te leren om contracten te sluiten, en weerspiegelen de agressieve aanval. Kom op! Het lot van Nation registratie openen een wereld vol avontuur!

Systeemvereisten voor het spel zijn vrij bescheiden: een van de moderne browsers (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer 9 i vische, Opera i Safari) en de uitbreiding van het scherm is minder dan 1280x800 (bij voorkeur 1440h960). Bovendien, de gedownloade niets. U kunt de site op elk tijdstip te bezoeken, zelfs met de computer van iemand anders, zelfs vanaf een mobiele telefoon. Doe mee met het spel The Fate of Nation als volgt:

- Introduceerde de bijnaam;

- Bedacht een wachtwoord;

- Gerapporteerde e-mailadres;

- Aanvullende gegevens (keuze van de spelwereld, een beginner of een ervaren gebruiker, de kleur van de vlag, de naam van de stad, een codewoord echte naam).

Tot slot, moet u klikken op "Join the game".

Game Fate of Nations werd gemaakt in de stijl van "beschaving." Nu je kunt beheersen drie tijdperken - de steentijd oudheid en de middeleeuwen. De makers beloven dat binnenkort beschikbaar het volgende tijdperk zal zijn en - een nieuwe tijd, heden en toekomst. Ieder tijdperk wordt begeleid door de bijzondere kenmerken ervan. Elke tijd heeft zijn eigen specifieke eenheden, alsmede de beschikbare gebouwen. En, natuurlijk, hoe verder je beweegt, hoe beter je prospects. Bijvoorbeeld, in het stenen tijdperk ding zoveel mogelijk tot studies concurrenten voorkomen die gebieden vastleggen, die nuttig zullen zijn. Gekenmerkt door de invoering van geld oudheid. Nu, zonder hen is het onmogelijk om eenheden van stedelijke gebouwen bevatten, plus ze nodig hebben om handel deals te maken. Middeleeuwen dragen blijde boodschap dat je eindelijk je land kan maken. Verschillende spelers kunnen samenwerken en de lijnen onder een vlag, geleid door gemeenschappelijke doelen. Een nieuw virtueel is zeer vergelijkbaar met de onderhavige. Ontvouwen spionage, diefstal optreden overal, de sfeer is verontreinigd industrieel afval. Maar je fabrieken, energiecentrales zijn nu intensiveren.

Laten we eens zien wat je nodig hebt om het spel met succes te vervullen Het lot van Nation. Zoals reeds vermeld, de studie nemen een bijzondere plaats in de gameplay. Maar maak je geen zorgen over wat er zal moeten hun kostbare tijd te besteden. Je moet gewoon aangeven wat u geïnteresseerd bent, geef de opdracht om hun eenheden en stuur ze af. Je bent gewoon te wachten op nieuws. Ook uw trouwe dienaren zullen profiteren degenen die zelf kunnen beroven een buurman en breng prooi aan cellen rijke bronnen te vinden. By the way, de middelen aanzienlijk verhogen de kans op een goede ontwikkeling. Ze zijn niet een verplicht element, maar zodra je tegenkomt, niet de mogelijkheid om de mijnbouw te voeren op een aantal vruchtbare cel niet verwaarlozen. Middelen toestaan ​​om sterkere soorten troepen bouwen, en, natuurlijk, verbeterde faciliteiten. Na bouwde een stad, hoef je niet te stoppen. Integendeel, hoe meer steden onder uw gezag, hoe beter. Speel The Fate of Nation waard gezien het feit dat elke actie kost tijd. Bijvoorbeeld, om troepen te verplaatsen van de ene cel naar de andere vergt 1-2 minuten, en de constructie van het gebouw een paar uur. Zo'n systeem stelt u in staat om een ​​aantal problemen te bieden. Dus vinden dat naar je stad verhuizing troepen, geeft u de tijd om voor te bereiden op een gevecht of om maatregelen om niet-agressie verdrag te sluiten nemen.

Het is vermeldenswaard dat de mogelijkheid tot het nemen van de bouw van het wonder van het licht "Megalith" vyborot behoefte. Vragen waarom je het nodig hebt en genoeg zorgen? Nou, als je niet een bonus in de vorm van onroerend nodig hebt, dan rustig zitten!

Begin The Fate of Nation spelen nu om ten volle genieten van alle functies van een kwaliteitsproduct: de dynamiek van de gebeurtenissen, geweldige graphics, geluid mechanica, intuïtieve interface, de mogelijkheid om tactieken te gebruiken, gemak in de zin dat het niet nodig om veel tijd te besteden.

Laat gameplay brengt u een waar genoegen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more