Bladwijzers

War2 Glory

Alternatieve namen: War2 Glory

Game War2 Glory - gratis browser-based strategie gevechten in real time. Toetreding tot de virtuele Tweede Wereldoorlog wordt u constant vechten met hun vijanden, leren de krachten te bundelen en tactieken te ontwikkelen om te proberen om zijn troepen uit te breiden. World War 2 Glory online - is een plek waar gevechten overal worden uitgevochten op land en op zee en in de lucht. Zodat botsingen niet kan worden vermeden. Hoe meer dat rivalen zullen zijn echte spelers, en hun project veel, omdat het spel al erg populair geworden. Gezicht af met echte mensen veel aangenamer dan te proberen om de kunstmatige intelligentie te slim af. Dergelijke gevechten kunt u de meest geavanceerde, krachtige strategie belichamen. Wees wijs commandant - en u zult slagen!

Speel spel War 2 Glory mogelijk met nog een minimale configuratie van de computer. De systeemvereisten online dit product is zeer bescheiden. Als de pc is aangesloten op het internet War 2 Glory inschrijving neemt u mee naar een adembenemende wereld waar de meest spannende gebeurtenissen volgen elkaar op. Maak een account aan. U moet een gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres en de beveiligingscode (met foto's) in te voeren. Een nieuwe controle in het spel War2 Glorie wil dat je een vinkje in de bevestiging van de acceptatie van de gebruikersovereenkomst zetten. Snel invullen van de vereiste velden, kan je de rol van commandant nemen en langzaam beginnen om hun vergaande plannen te realiseren.

Houd er rekening mee dat succes in deze oorlog hangt af van vele factoren: de toestand van de troepen, het aantal soldaten in het leger, het niveau van de ontwikkeling van de stad aan u toevertrouwde, eigendom van deze of andere technische middelen, betrouwbaarheid verkregen tijdens informatie van inlichtingendiensten, evenals de alliantie , die was samengesteld. Je zult je eigen boerderij te beheren en proberen om alle passen aan de kleinste details. Bouw en ontwikkeling van de stad - een van de belangrijkste onderdelen van de gameplay. Dus wat beter moment om genoeg bouw van gebouwen en andere zaken die aandacht behoeven te geven. U moet weten dat in deze harde wereld, alles is met elkaar verbonden, en het nemen voor het uitvoeren van missies, geld en ervaring, die uiteindelijk kan worden gebruikt om nieuwe soorten gebouwen open te stellen voor uw stad verdien je. Er is een mogelijkheid, en het verbeteren van bestaande gebouwen. Het belangrijkste ding - om precies te weten wat je wilt en streeft naar perfectie.

Voor War 2 Glory te spelen, moet je een keuze tussen twee bestaande partijen. Duitsland en de anti-Hitler coalitie in onverzoenlijke vijandschap. Alle gevechten die zich voordoen, plaats tussen vertegenwoordigers van de twee tegengestelde facties. Of het nu een echte speler of computer soldaten vechten kan hij alleen aanhangend fractie, die zichzelf uitsluit. Bijzondere voordelen of fascistische rebellen tegen hen mensen niet. Slechts enkele verschillen in techniek en de toegestane gebouwen. Dus het spel BaF2 Glorie belooft interessant te worden, en te vechten zo dicht mogelijk bij de echte. Het gevoel dat alles wat er gebeurt in het heden, bevordert een goede graphics. Ze is gay enorme hoeveelheid items.

Leuk dat begint te spelen War 2 Glory , krijg je een enorme hoeveelheid apparatuur, die is ontworpen volgens de tekeningen van die tijd te genieten. Authentieke voertuigen en middelen van oorlogvoering van de Tweede Wereldoorlog bouwt meer dan 40 eenheden. Elk wapen heeft zijn voordelen en nadelen, en het gebruik ervan is een cruciaal onderdeel van uw strategie. Dus pak wapens zorgvuldig, want in de grote gevechten - een verstandige tactiek. Je zal in staat zijn om zelfs die vijanden die mogelijk sterker dan jij winnen. Als het je lukt om het juiste gedrag te halen, zult u gemakkelijk winnen in de eerste regels van de ranking spelers.

Tenslotte is het de moeite waard om te zeggen dat je kunt kiezen voor jezelf de stijl van spelen. U kunt alleen vechten of te sluiten elke clan. Als onderdeel van de alliantie u veiliger zal voelen, maar het is, zoals ze zeggen, is een persoonlijke zaak. Het spel is gemaakt voor u om uit te rusten na haar, dat doen als je wilt! Veel succes!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more