Bladwijzers

Warcraft 3: The Frozen Throne

Alternatieve namen: Warcraft 3: The Frozen Throne

Warcraft III: The Frozen Throne - computer strategie spel in real time. Meer bepaald spel Warcraft 3 Frozen Throne werd gepresenteerd als een voortzetting van het derde deel van de cult-spel Warcraft III: Reign of Chaos. Voordat u cultspel miljonair. Ontwikkelaars, het bedrijf Blizzard, alles in het werk is het spel waardoor slechts een paar kleine veranderingen, in plaats van de toevoegingen vrijgegeven. Geknoopt nieuwe verhaallijn, maar het verhaal van Warcraft III gaat verder: Reign of Chaos.

Zoals voor elke computer spel, het spel Warcraft 3 Frozen Throne op het internet heeft een Warcraft 3 Frozen Throne video en screenshots die we raden u aan voordat je het spel begint. En om af te lezen van deze review. Zelfs als je een fan bent van deze serie van games. Dan kunt u de site bezoeken en downloaden Warcraft 3 Frozen Throne.

Speel Warcraft 3 Frozen Throne U vindt de rol van een personage te spelen in een aantal campagnes waar je binnenkomt, of liever wie selecteert. In dit spel een beetje vernieuwde campagne - vier nieuwe campagnes:

• «horror uit de diepten";

• «Vloek Avengers";

• «Lord of Darkness";

• «vurige afgrond."

"Terror uit de diepte" - vertegenwoordigers van de Night Elves. Ontwikkelt bepaalde plot geassocieerd met warden Illidan

"De vloek van de Avengers" - Blood Elves (The Avengers). Wordt uitgevochten tussen de Inhumans - elfen, en het leger van Lord Garithos.

"Lord of Darkness" - vertegenwoordigers van de Undead. De plot draait rond het beeld van de Death Knight Arthas.

"Fiery afgrond" - krijgers campagne orcs. Verzetten tegen allen die zich daartegen verzet.

Het spel Warcraft 3 Frozen Throne helden zijn allemaal fantastisch, fictief fantasie makers. Zo ook het hele spel. U wordt ondergedompeld in de wereld van de niet-bestaande in werkelijkheid wezens. Maar de plot van het spel boeiend en onderhoudend reis lokken in en strijd.

U keert terug naar het oude land van Azeroth. En nu ben je te wachten op een bloedig conflict. Er zijn nieuwe personages. De wereld heeft meer somber, eng en vol van woede geworden. En geen wonder, na zo'n wrede krijger.

In dit spel heb je een winkel - een taverne waar u neutrale helden kunnen kopen. Elk ras heeft nieuwe eenheden en een nieuwe held. Ook acht nieuwe soorten troepen. Veranderde het uiterlijk en gebieden - de soorten gebouwen en landschappen.

Zult ook een enorme verscheidenheid aan soorten armor en wapens voor elk personage.

Speel Warcraft 3 Frozen Throne is de hoogste kwaliteit graphics, op een voldoende hoog niveau van tekenen karakters. Wat een hoop plezier van een helder en duidelijk beeld. Muzikale begeleiding wordt afgestemd in een geslaagde combinatie en als gejuich tijdens het spel.

Curly vrienden, omdat het noodzakelijk is om het werk in het spel Warcraft III afmaken: Reign of Chaos, en bij voorkeur in hetzelfde team.

Ga volledig op en voel tremoren van vechten tegen monsters, schande om dit doel te bereiken.

T spel Warcraft 3 Frozen Throne downloaden. En dit is niet het einde, wacht een groots vervolg! Succesvolle je speelt!

 

Warcraft 3: The Frozen Throne