Bladwijzers

Wargame 1942

Alternatieve namen: Wargame 1942

Wargame 1942 online spel - gratis customer service strategie, in de browser uitgevoerd. Wargame 1942 spelen - het betekent om te voelen in hun vel als onze voorouders om te overleven tijdens de Tweede Wereldoorlog. Word commandant op het land aan u toegewezen, hoofd van het leger en ga onbevreesd op het bloedbad met de vijand. Geef de moed niet om een ​​winnaar te blijven, zelfs in de donkerste momenten. Immers, kan de echte held de enige die bereid is te vechten tot de dood. Comfortabele en goed ontworpen interface gameplay zijn zeker voordelen Wargame 1942. Company Looki zorgt voor het creëren van een comfortabele spel voor gebruikers van alle leeftijden. Deze assistenten zullen helpen systeem en een goede kennisbasis. Wil en toegankelijkheid van de spelwereld.

Systeemeisen zijn minimaal:

 • Internet
 • Besturingssysteem Windows
 • 1 GB RAM
 • Processor Pentium

Als u een account bij het bedrijf eerdere projecten hebben gecreëerd Looki , re-register Wargame 1942 is niet vereist. Toch moet beginners de nodige informatie, vul het bijbehorende formulier op de website van het spel:

  1. Mijn schermnaam
  2. E-mail
  3. Wachtwoord
  4. Ga akkoord met de gebruikersovereenkomst

Na registratie in het spel Wargame aangenomen in 1942, je gaf het basisbedrag van geld en de grond waarop het wordt ontvangen. Probeer wijselijk hun geld te investeren in de ontwikkeling van het eerste leger. Na verloop van tijd zal het land behoren ontwikkelen. Dit zou de kous diesel en andere brandstoffen mogelijk te maken. In geval van nood "zwarte goud" wordt omgezet in geld. Munten zijn handig voor het kopen van apparatuur die nodig arsenaal en andere nuttige dingen. Munitie spel Wargame 1942 suggereert het kiezen van verschillende pistolen en machinegeweren, handgranaten, vesten, fakkels en zelfs kits. Er is geen oorlog zonder het gebruik van ijzer, maar ook diplomatieke vaardigheden, evenals gedachte-play tactiek op weg naar winnende rol.

Als bevelhebber moet de kracht om vele aspecten te beheren vinden. Geavanceerde economie, opgericht productie van gevechtseenheden, militaire technologie onderzoeksorganisatie, evenwichtige opbouw van de noodzakelijke voorwerpen - het succes van toekomstige overwinningen. Vijand en probeert te grijpen je eigendom grondgebied. Geef hem niet de kans! Machtig leger, luchtmacht, marine en defensie zal niet toestaan ​​dat de vijand om zijn doelen te bereiken. De volledige je voelen hoe warm militaire gebeurtenis verdwijnt wanneer immuniteit dat Wargame 1.942 browser spel gaf oklimatizatsii eerst voor de gaming wereld.

Host militaire basis dient primair de zorg over het gebouw van de Generale Staf. Dan moet je nadenken over andere objecten die conventioneel zijn onderverdeeld in dit soort spel zijn niet

 • Resource (Residential, Multi-Family Homes, Universiteit, booreiland, mijnen)
 • Militaire (Barracks, Schietbanen, Landfill, wapenfabrieken, Directoraat-Generaal van de geheime dienst)
 • Economische (fabrieken, banken, winkelcentrum)

Resource bouwvergunning

 • Bericht oorlog
 • Zorg voor de nodige opleiding
 • Uittreksel waardevolle hulpbronnen

Handel

 • Om de stroom van geld aan te passen
 • Spaar geld
 • Maak de beste koopjes

Dankzij de militaire gebouwen mogelijk wordt

 • Vervaardiging van wapens
 • Organisatie ter bescherming van het grondgebied
 • Training vingervlugge agenten

Alleen in het geval van juiste prioritering duizelingwekkende successen geworden uw trots. Moet een evenwicht tussen de ontwikkeling van het militaire complex, de productie van de nodige middelen en financiële zaken zijn.

De spelwereld zal plezier te geven aan al dat wat je ook doet. Blij dat het hoofdkwartier is het prototype van deze, dus blijf in het creëert een gevoel van realiteit. Op de muren behangen met kaarten, rapporten, diagrammen met informatie over het verleden gevechten. Zo'n sfeer plus broer scherm, zodat u snel leren over de voordelen ten opzichte van de vijand, moeten de juiste beslissingen en snel te maken. Wees niet bang om een ​​snelle manoeuvres uit te voeren. Systeem van beloningen en stimulansen van uw stemming, die op zijn beurt zal u inspireren tot nieuwe hoogten te veroveren.

Als je moe solo proberen te winnen, lid van de alliantie. Zo zal gelijkgestemde en betrouwbare metgezellen vinden.

Moet noemen nog een game features. Er meteorologische centra, waardoor je kunt het weer controleren. Dan is de invloed van weersomstandigheden op de uitkomst van gevechten, bij iedereen bekend. Trouw aan een dergelijke rare dingen kunnen worden na het investeren van diamanten (echt) geld of speelgeld.

Speel spel Wargame 1942 - dat betekent dat de test van de oorlog, temperen uw geest en voel de vreugde van hun eigen impact op de geschiedenis. Denkt u dat in de tanden als je het nodig hebt? Is niet voor iedereen een raadsel waard, controleer alle op hun eigen ervaring. Laat Fortune glimlach op je!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more